- 15 Ekim 2018
- 1.567
- 3.099
- 33
-
- Konu Sahibi designer23
Zaman verilmeli ama ona değil kendine. İş bulunup hayatına yön verilmeli. Bu kadar basit birşeyden dolayı böylesine çirkin konuşan bir erkeğe taviz verilmez. Bugün bunu yapan yarın neler yapacak? Kim bilebilir. Güveninizin yitip gitmiş olması lazım. Ne münasebet o kim oluyor da küfürler ediyor. Sevgide aşkta biryere kadar. Ayrılmayacaksanız bile mutlaka iş bulup, çalışıp bu dağ ayısının eline bakmaktan kurtulmanız lazım.
Sadece bu mu sebep?
Altta yatan birikmişlikler var mı?
Her şey harika iken mi oldu bu olay?
Kvnin seslenmesini takma ağız alışkanlığıdır.
Ama eşinin yaptığı çok ilginç. Yani ilk defa böyle bir şey yapmış birine benzemiyor hiç. Video çekme dedin diye küfür etmesi için ya ağır ruh hastası olması lazım ki bunun sinyallerini önceden vermiş olması gerekiyor, ya da senin anlattığın kadar değil.
Videoyu mahkemede kullanacakmis. Gerek olduğunda. Eski eşi iftira atmıştı ona.Sadece bir video için mi küfür etti?
Dert onunsa kahrı neden sizin oluyor?Onun çok baskısı var. İlk eşi ile mahkeme süreçleri. Birikmişlikleri benimle ilgili değil onun basinda çok derdi var.
9 yıldır mi bitmemiş mahkemeVideoyu mahkemede kullanacakmis. Gerek olduğunda. Eski eşi iftira atmıştı ona.
Peki niye yapmış sordun mu? Tabi ki küfür etmesi için haklı nedeni olamaz ama açıklama olarak ne diyor? Sesini mi yükselttin diyor, ne bileyim başka birine sinirlendim ağzımdan kaçtı mı diyor ne diyor?Bana da ilginç geldi. Annem her zaman sen onu olduğundan farklı biri olarak gördün o melek değil senin anlattigin gibi der.
9 yıldır mi bitmemiş mahkeme
Ne var ki videoda. Mahkemede kullanılacak kadar?Videoyu mahkemede kullanacakmis. Gerek olduğunda. Eski eşi iftira atmıştı ona.
Kızla güzel vakit geçirdiğim var. Açılan davada bunlar karı koca kızımın psikolojisini bozdu evlenerek diyormuş.Ne var ki videoda. Mahkemede kullanılacak kadar?
Peki niye yapmış sordun mu? Tabi ki küfür etmesi için haklı nedeni olamaz ama açıklama olarak ne diyor? Sesini mi yükselttin diyor, ne bileyim başka birine sinirlendim ağzımdan kaçtı mı diyor ne diyor?