- 15 Ekim 2018
- 1.567
- 3.099
- 33
- Konu Sahibi designer23
Bu psikopatlığın kaçıncı derecesi?
“Siz yastık değişir, kader değişmez” demişsiniz ama bence mantığınızla tercih yapmamışsınız. İlk evliliğiniz kısa sürdü heralde. Orayı tam anlamadım. Vajinusmus için tedavi görüp, devam ettirebilirdiniz. 2. Evliliğiniz tam felaket. Onun çocuğu var, sizin yok diye yanlış tercih değil. Adam aşağılık bir insan.
Benimde 2. Evliliğim ama ben çok düşünüp taşınıp evlendim. Benim ilk evliliğim 15 sene sürdü. Boşanırken de medeni bir şekilde boşandık.
İkinci evliliğimi yaparken karşımdaki adamda 3 kriter aradım. “Sadakat”, “şiddete meyilli olmaması” “iyi baba olabilme potansiyeli” Alışana kadar Bir çok kez tartıştık. Öyle küfürlü filan değil tabii ki. Ama çok şükür bu 3 konuda beni hayal kırıklığına uğratmadı.
Çok doğru tercihler yapamıyorsunuz ama en azında yaşadıklarınız karşısında dik bir duruş sergilemişsiniz Hakkınızda hayırlısını dilerim. İnşAllah bundan sonrası güzel olur sizin için.
İlk kez kötü gördüğüm şeyde dik durabildim evet sükürler olsun. Beni üzen öncesinde belli edilmemiş olması. Yoksa aptal, kör aşık falan değildim.
Neden sonradan... Neden evlenmeden gösterilmez bazı şeyler. Tercihime üzüldüm.