Yastık değişir kader değişmez mi ? :(

Bu benim çıkarımim. Benimle kurduğu çocuk hayali başka. Kadın buna çocuğu gostermiyormus. 100 lira ver göstereyim 10bin ver göstereyim bu hafta gibi bir ilişkileri var. Adam görmek için varımı yogunu dökmüş.
Kızına düşkün bence. Düşkünlüğü de benim üzerimden hani en ufak bir istemediği davranış yaptım duskunlugunden dolayı bana neler dedi ne yaptı.
Sadece işte çocuk oje sürüyor surmesin açık giyinmesin gibi gibi şeylerden şikayetçi.

Eski eşle konuştunuz mu? Bir de ona şans verin.

İyi bir baba kendi kanından canından olan çocuğunu 2 dilim ekmek yiyeceği yerde dava açıp 1 dilimine göz diker mi
Çocuğa yağdırıyor. Bunu demek istiyorum. Yani gözü orada değil. Kadının onu çocuk görme üzerinden kullanıp para almasına derdi..

Eski eşle konuştunuz mu? Bir de ona şans verin.
O beni görmek istemis. Başta çok defa. Eşim de beni korumak için sokmamis. Maillerde var. O karı gelecek yanıma demiş benim için daha beni tanimiyorken başta sırf evlendim diye karı demiş..
Dünya iyisi görümcem var bir tane. Ona çok güvendiğim için kadinin bana ulaşmasını ben de istemedim.
Çocuk günlüğüne benim iyi biri olduğumu yazmiş. Bunu görünce kadın delirmiş.

Bazı maillerde karın da bilecek ki senin nasıl biri olduğunu sen bundan korkuyorsun öğrenirse senin pislik olduğunu seni bırakır diye korkuyorsun yazmış.

İsteseydi eşiniz çocuğuna içinden geldiği kadar ekstra masraf yapar artı mahkemenin bağladığı nafakayı öder geçerdi. Her gün 100 lira falan göndermezdi.
Eski eşler evet açgözlü olabiliyorlar ama hepsi değil. Belki de bilmediğimiz durumlar var.12 yaşında çocuğun burger menüsü 100 tl geçiyor para mı bu devirde.

Proje çocuk istiyor. Benim babam da öyle şeyler yapalım istemezdi. Benim merakım olmadı ama kızkardeşim yaptı. Babam en çok onu severdi.:) Ben zaten bekledikleri hiçbir şeyi yapmadım. Onlar gibi olmadım. Benden vazgeçmediler. Bu saf sevgi değil, bu falanca çocuk yetiştirmiş desinler sevgisi. Çocuk ne istiyor umru bile olmayacak, gittiği okula seçtiği mesleğe yaşadığı hayata seçtiği kocaya.. Proje çocuk doğurmayın bu adama.

Çocuğa yağdırıyor. Bunu demek istiyorum. Yani gözü orada değil. Kadının onu çocuk görme üzerinden kullanıp para almasına derdi..
öyle olsaydı görüş günlerini arttırmak için veya velayeti almak için açardı davayı.nafakayı yarıya indirmek için değil

Valla inanın çok hakim olduğum konular değil. Bilmiyorum hiç. Anlamadım da.
Maillerini okuduğum zaman birbirinden kötü iki insan görüyorum. Keşke bosanmasalarmiş. Dünyadan 2 insanı kurtarmış olurlardı. Başkalarının günahina girmeyip.

Ulaşın o kadına, el birliğiyle keklemişler sizi. Siz keklenmişsiniz. Kadının ailesi var sizin yok. Neden düşündünüz mü? Aile sahip çıkıyor çünkü. Kadın dişli siz naif. Neden. O kadına dokunamadılar sizin canınıza okunuyor. Kocanız hoyratça ailesi tatlı tatlı.

Ulasamam ki nasıl ulasayim. Bana ulaşsa açarım anca telefonunu.

Annem defalarca yapamazsın onun çocuğu var senin yok demişti..
En çok buna üzülüyorum . Keşke sevmeseydim o kadar. Keşke evet demeseydim evlilik teklifine
Anneler bilir hisseder
Ve bende ayni seyi dusunuyorum
Davul dengi dengine calarmis
Sizin cocugunuz yok cocuklu biriyle evlenmek sizin icin buyuk bi risk almak olmus. Evlilik birebir bi risktir zaten ayriyetten ekstra seyler eklenince cok buyuk risk olur.

İsim soyisim biliyorsanız insta Facebooka falan bakın, o olmasa da yakın birilerini bulur ulaşırsınız.
Kadın beni haksız duruma dusurur. Fena plancı yani diyorum ya eşim neyse bu da o. Beni harcarlar.
Kadın şöyle ki kız benimle aynı odada uyumak istedi zorla ben de ne bileyim çocuk ısrar edince tamam dedim olur. Tacizci bile diyebilirmiş öyle dediler bana. Ama şahit var zaten kuzeni büyük 15 yaşında.
Gerçekten öyküde tek iyi olanın başına neler geldi.

Ben yaşayarak öğrendim. Acı acı. Keşke öngörebilseydim keşke dinleseydim.

Ya siz kadını tanımıyorsunuz bile, eşinizin ağzı ile dolmuşsunuz. Bu kadar da saf olmayın.

Yok maillerde beni tanımadan benim için yazıp döktükleri ile doldum. Ben ona ilk başta hep işte a.Hanim diyordum konu aralarında. O bana karı diyor. Yani ben ona dahi tanımam etmem dedim güzel yaklaştım.
Ya siz kadını tanımıyorsunuz bile, eşinizin ağzı ile dolmuşsunuz. Bu kadar da saf olmayın.

Yok maillerde beni tanımadan benim için yazıp döktükleri ile doldum. Ben ona ilk başta hep işte a.Hanim diyordum konu aralarında. O bana karı diyor. Yani ben ona dahi tanımam etmem dedim güzel yaklaştım.
Karı dedi diye şimdi size psikolojik şiddet uygulayan eşinizden daha mı kötü oldu? Benim de sinir anında ağzım bozulur, bi tane çıtkırıldım bir hanımefendi ağzım bozuk diye beni de ayı kocası ile bir tutarsa kendi kaybeder valla.

Olabilir. Çok değişik konular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…