- 15 Ekim 2018
- 1.567
- 3.099
- 33
-
- Konu Sahibi designer23
Yok tam tersi.Velayeti kendi ustune alip nafakayi yariya indirecek degil mi? Ebu cehil görse taktik ister adamdan.
nedense boşanmış ve kızı olan erkekler başka kadınlara çok kötü davranıyor,tabi genelleme yapmak istemem ama çok şahit olmuşluğum var,nedeni ne bende çok merak ediyorum,kuzeniminde ikinci evliliği adamın önceki evliliğinden iki tane kızı var,hem onlarla ilgilen diyor hemde uyarınca yada kötü bir olaya müdahale edince sanane benim kızlarımdan onların anneleri var fln saçmalıyor işte,fobi oldu bendede sanırım anneleri çok dolduruyor kızları yada eski eşlerini bilemedim şimdi ama elin şımarık kızınıda adamında bırakın gitsin bu ne böyle işiniz gücünüz yok milletimi eğlendireceksiniz,yarın öbür gün sizinde çocuğunuz olur burnunuzdan getirirler baba kız.
bu tiplere verilecek en büyük ceza yalnız bırakmak olacaktır,bazı insanlar sevilmeyi değer görmeyi hak etmiyor,bırakın kalsın kızıyla başbaşa,avmdede kızının peşinden kendisi koşsun,bazı insanlar yalnız olmalı,iyi insanlardan uzak kalmalı bunu anlamamız gerekiyor ama ödül gibi ısrarla bu ruh hastalarını iyileştirmeye çalışıyoruz yalnız bırakmıyoruz,bırakın efendim yalnız ve mutsuz olsunlar,sizde sizin gibi iyi bir insanla birlikte olun,mutluluğu hak eden iyi insanlar ısrarla kötü insanların elinde harap oluyor...Ben de anlamadım. O kadar üzülüyorum ki kendime ve böyle bir erkeğin uzdugu hemcinsimlerime.Başta böyle degildi. Her şeyi her odağı bendim. Ta ki bir arkadaşın dediği gibi kendi isteklerim oldu ya da onun isteklerine hayır dedim. Gördüm davranış biçimini.
Böyle bir adamdan çocuk mu yapacaktınız ? Adam kendi çocuğunu bile başka kadına baktırıyor, nafaka vermemek içni türlü dalavere çeviriyor. Dua edin de bu adamla bir bağımız yokŞimdi çekip giderken evden en çok üzüldüğüm şey anne olmak çok istedim. Ama olmadı. Nasipte yokmuş. Bunun için hakediş oluşturup hep çocuklara güzel davrandim.hep iyi yaklaştım. Ama anne olamadım. Bosanirken de anne olmayı elimden alıyorum diye beceremedim diye kendime kızıyorum.
Allah'a sığınıyorum bunun için ama geçmiyor acım.
Erkeğe tövbe ettirdi çünkü. Ben daha önce böyle bir güzel ilişki yaşamamıştım. O bunu yaptıysa bu hale geldiyse. Başkaları neler yapar diyorum. İnancim kalmadı.
Senin derdin sevilmek sayilmak ve mutlu olmak bu zaten anlasiliyor.Yok tam tersi.
Ya velayeti alacak. Ya velayeti anne aldığında nafakayı düşürmek.
Ben para derdinde değildim gercekten hiç bir zaman olmadım. Nafaka konusunda bir başkası da olsa hani başka bir adamla kadın. Eşime bayıldığım için değil maalesef haklı.
Kadın mail üzerinden her zaman para istedi. Su 7 aylık süreçte gördüğüm kadariyla. Sadece derdi paraydi. Günlük istiyor nafaka haricinde. Adamın yıllarca düşkünlüğü var diye tüm parayı yatırmış. Sonra bir kaç aydınlanmadan sonra ve ailesinin anlatmalariyla kullanıldığını fark etmiş. Değistirmis. Kendini.
Zaten kadının derdi nasıl evlenirse de parayı bir başka yuvaya harcarsin ? Ki görün ben de bir şey istemedim başlarım eşyasına önemli olan yuva dedim. Ne altın ne eşya. Hiç bir şey derdinde hiç bir zaman olmadım.
Kocanızın eski eşi daha varlıklı kızı ondan onlarla yaşamak istiyor daha lüks daha konforlu hayat/tatil sağladığı için demediniz mi? Ee böyle yaşantısı olan biri eski kocanın 5500 mi kaldı? Hani çocuk için resmî mahkemenin bağladığı nafakayı almasın demiyorum alsın. Ama nafaka dışında da her gün para istiyor dediğiniz için çelişkili geldi açıkçasıYok tam tersi.
Ya velayeti alacak. Ya velayeti anne aldığında nafakayı düşürmek.
Ben para derdinde değildim gercekten hiç bir zaman olmadım. Nafaka konusunda bir başkası da olsa hani başka bir adamla kadın. Eşime bayıldığım için değil maalesef haklı.
Kadın mail üzerinden her zaman para istedi. Su 7 aylık süreçte gördüğüm kadariyla. Sadece derdi paraydi. Günlük istiyor nafaka haricinde. Adamın yıllarca düşkünlüğü var diye tüm parayı yatırmış. Sonra bir kaç aydınlanmadan sonra ve ailesinin anlatmalariyla kullanıldığını fark etmiş. Değistirmis. Kendini.
Zaten kadının derdi nasıl evlenirse de parayı bir başka yuvaya harcarsin ? Ki görün ben de bir şey istemedim başlarım eşyasına önemli olan yuva dedim. Ne altın ne eşya. Hiç bir şey derdinde hiç bir zaman olmadım.
Üzüldüm yaşadıklarınıza ama hep diyorum bir kadın çocuğu da varken kolay kolay boşanmaz
illaki cocuklu boşanmış erkeklerde bi sıkıntı oluyor , eski eşini de böyle kolayca harcıyordur emin olun,
bence yol yakınken cocuk da yokken ayrılmanız daha iyi,
Şartları olgunlaştırıp tabi böyle küçük mesele için gururunuzu 2 paralık eden biriyle ömür geçmez.
Siz dönmek istediğiniz için döndürmüş istemeyeni kimse döndüremezSabah 7de Evden çıkıp gittim çok kötü bir şekilde döndürdü.
Başkasının aklıyla neden hareket etmeye çalışıyorsunuz? Şuan kendinizi oraya ait hissediyor musunuz? Şimdi size gelse dokunsa bu size nasıl hissettirecek? Anladığım kadarıyla önle gönlünüzü fln da alma gibi bir durum yaşanmamış. Anlattıklarına göre bu davranışa sebep olabilecek herhangi bir davranışınız da olmamış; aksine onun kızıyla kendi kızınız gibi ilgilenip sağa sola koşturup gönül yapmaya çalışmışsınız.Durayım mi yanı. İçin yana yana yanında durup girmeyeyim mi ?
100 lirasına bile kalmış. Çocuğu da alet ediyor 100 işte 200 iste vs. Hem zengin hem paraci kadın kızının gıda tüketimini bile kalem kalem mail atiyor. Nafakayı 10bine cikaratacaksin diyor. Un süt yumurta su fiyst diye. Yani ihtiyacı yok kesinlikle. Eşimden daha çok para kazanıyor kadın..Kocanızın eski eşi daha varlıklı kızı ondan onlarla yaşamak istiyor daha lüks daha konforlu hayat/tatil sağladığı için demediniz mi? Ee böyle yaşantısı olan biri eski kocanın 5500 mi kaldı? Hani çocuk için resmî mahkemenin bağladığı nafakayı almasın demiyorum alsın. Ama nafaka dışında da her gün para istiyor dediğiniz için çelişkili geldi açıkçası
Kötü bir şekilde döndürdü derken?Ayrı yatiyordum. Gece kendisi yanıma geldi o yüzden konu uzadıkça uzadı. Buradaki mantıkta konuştum Allah razı olsun herkesin yaptığı yorumdan. Sabah 7de Evden çıkıp gittim çok kötü bir şekilde döndürdü. Normal bir saatte git dedi.
Sinir ve öfkeyi üzüntüyü ağlamayı bırakıp. Aslanlar gibi güçlü bir kadın olarak çıkıp gideceğim.
Yani bu ekonomide 5.500 nafakayla bunu yapmaya mecbur bir yerde(12 yaşında ergenin masrafları,yemesi içmesi)ve eşiniz o paranın yarısına bile göz dikmiş vaziyetteHem zengin hem paraci kadın kızının gıda tüketimini bile kalem kalem mail atiyor.
Önce meslegine basla sonra baktin olmuyor bu sürecte caktirmadan yapilmasi gerekeni hallersin bosarsin o kadarMerhaba güzel KK Kadınları
O kadar üzgün o kadar üzgünüm ki. Nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum.
2.evliligim. 1.sinde vajinismustum karı koca ilişkisi yaşamadık ve bitti geçti. Neden bu detayı verdim onu hiç bir zaman eş olarak göremedim. Boşanma üzüntüsü de yaşamadım. Kötüydü. Ayrılmak bahar gibi gelmişti.
Neyse sizi sıkmadan asıl konuya gireyim.
7 aydır ikinci eşimle evliyim. Çok mutluydum çok severek evlendim.
Ama tabi ki ara ara saçma sorunlarımız çıktı her defasında günü geçmeden sarılmaya bağlanan.
Ama 2 gündür geri dönüşü olmayan hisler içindeyim. Şöyle ki eşimin ilk evliliginden 12 yasinda kızı var bizimle yaşamıyor 15 günde bir geliyor. Avmye gittik birlikte ve eşimin 2 tane de yegeniyle. Çocukların benle arası iyi. Neyse tüm gün arkadaş gibi kızıyla evlenirim oynarım vs. Allah rızası için iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Kimseyi gucendirmeyeyim. Hep iyi olayım kafasında yaşamaya çalışan biri . Koşu yarışı yapalım dedi çocuk. AVM içinde koştuk falan. Sonra bayılma numarası yaptı beni ziplamali çocuk oyun yerine getirtmek icin. O sıra baş örtüm kaydı vs. Hirkami çıkarttı üstümden. Tipim mipim kaydı anlayacağınız. Sonra oradan dönüşte yine koşu yarışı yapmak istedi. Yaptım eşim de videoya almak istedi bizi. Ben de yok çekme dedim. Tipim kayikken sevmiyorum öyle pek. Ama sadece güzellikle çekme dedim 1 kere hepsi bu.
Bu çocuklarin yanında senin cinsine sıçayım diye küfür etti bağırdı. Ben de ona tekken ne diyorsun dedim çocukların yanında ne bağırması ne küfrü. Sonra mutluluk haram dedi kızdı .
Eve geldik. Ben tekrar ne yaptın sen dedim. Bu başladı olmuyorsa zorlamayacagiz. Bitti gitti. Seninle işim yok. Bu son konuşmamız. Bundan sonra benim için de kızım için de bedel ödeme 1 tane bile bir sey yapma dedi.
Ben de sırt çantamı taktım. Kayinvalidemler üst katta yasiyor. Kayınpederimi aradım baba gelir misin şahit ol oğlun beni neden bıraktı. Gör. Ben gidiyorum ben sizden razıyım dedim. Siz de benden razı olun arkamdan gitti demeyin dedim.
Sonra sarıldı bana kızım kal vs ağladı sen gidecek bir şey yapmadın. O gidecek sen değil dedi. Çok konuştu uğraştı ben de tamam madem o gitsin dedim. Eşim de bitti demekle bitmez sen hem gidiyorsun dedi. Bitti demek işte senin yaptığın hareketler. Yine kalacaktın tabi dedi. Sonra içerde öptü yanağımdan sarıl dedi sarilmadim .
Sonra çocuk burada kalıyor mahkeme süreçlerinde kullanmasinlar diye hiç bir şey olmamış gibi çocukların yanına çıktım yukarı onları hadi yatın demek için. Babası bana emanet etmişti yatır gel evde uyu dedi.
Çocuklara söyledim kendi evime inerken tam
Üstüne bir de bosanali 9 sene olmuş onlar. Bana eski eşinin ismiyle seslendi kayınvalidem... Ve bu 2.yapışı bunu.
Gerçekten ben ne yapayım şimdi ? Nankörlestirmiş miyim eş kişisini? Kendi ailem açık görüşlü ve açık insanlar eşimin ailesi tam zıt. Bu sebeple ailemi zar zor rıza etmistim.. ben demiştim derlerse? Babam yok annem başka bir kisiyle evli ve annem ilgisiz daha çok kocasıyla olmak istiyor. Yani dönünce baba evine dönme olayım yok kendi evimi tutup işime gitme secenegim var. Mesleğim var. Su an çalışmıyorum ama.
Zaman mı verilmeli ?? Yoksa gitmeli mi?
Böyle insanlar daha çok aç oluyor emin olun fitil fitil burnundan getireyim hesabındalarKocanızın eski eşi daha varlıklı kızı ondan onlarla yaşamak istiyor daha lüks daha konforlu hayat/tatil sağladığı için demediniz mi? Ee böyle yaşantısı olan biri eski kocanın 5500 mi kaldı? Hani çocuk için resmî mahkemenin bağladığı nafakayı almasın demiyorum alsın. Ama nafaka dışında da her gün para istiyor dediğiniz için çelişkili geldi açıkçası
Başkasının aklıyla neden hareket etmeye çalışıyorsunuz? Şuan kendinizi oraya ait hissediyor musunuz? Şimdi size gelse dokunsa bu size nasıl hissettirecek? Anladığım kadarıyla önle gönlünüzü fln da alma gibi bir durum yaşanmamış. Anlattıklarına göre bu davranışa sebep olabilecek herhangi bir davranışınız da olmamış; aksine onun kızıyla kendi kızınız gibi ilgilenip sağa sola koşturup gönül yapmaya çalışmışsınız.
O bunu der, bu şunu düşünürden önce sizin ne düşünüp, nasıl hissettiğiniz önemli. Şimdiye kadar yanınıza gelip adam akıllı özür dileyip, bu ve buna benzer olayların bir daha yaşanmayacağına dair sizi ikna etmediyse ya da edemediyse ilerde yine buna benzer şeyler yaşayacağınız âşikar. Buna göre kararınızı siz verin işte.
Öncelikle çocuğu bu kadar şımartmayarak başlayın değişime. Avm' de sizi parmağında oynatmış, siz de eşinizle sorun yaşamamak için göz yummuşsunuz.
Gerek yok çünkü kendi çocuğunuz bile olsa çocuklara sınır koymazsanız tepenize çıkarlar. Çocuklar neticede, istekleri yapılsın diye sınırları zorlamaları normal. Avm' de atlayıp ziplamakta yetmemiş eşinize gördüğünüz gibi. O nedenle çocuğa yetişkin olduğunuzu ama ona değer verdiğinizi hissettirin. İsteklerinden sadece makul olanları yapın.
İkinci olarak, eşinize tavrınızı koyun. Anlamıyorsa salın gitsin. Ona da fazla taviz vermişsiniz.Siz dünyaya kimseyi memnun etmeye gelmediniz.
Kader gayet de değişir. Canınız isterse 5 evlilik yaparsınız. Hayat sizin hayatınız. İkinci evliliğim diye oturup kahır çekmeye gerek yok. Kıymet bilmeyeni çıkarın hayatınızdan. İşe kendi kıymetinizi bilerek başlayın.
Böyle insanlar daha çok aç oluyor emin olun fitil fitil burnundan getireyim hesabındalar
Bu devirde 5.500 ile mi burnundan getirecek? Siz anne misiniz bilmem ama ben değilim ona rağmen çocuk büyütmek kolay olmadığını ve bitmek bilmeyen masrafları olduğunu biliyorum.Böyle insanlar daha çok aç oluyor emin olun fitil fitil burnundan getireyim hesabındalar