- 19 Mayıs 2020
- 46.514
- 208.368
-
- Konu Sahibi designer23
Aslında her şey çok basit.Olabilir. Çok değişik konular.
Benim kadınla bir derdim yok. Bana direkt bir şey yapmışlığı da yok. Kadın eşime eşim bana çektiriyor. Benim anladığım. Ben bir tek eşimden şikayetçiyim bir tek ona kızgın ve kırgınım. Kadın mevzusu kafamda değil ona defalarca kötü diyen defalarca sinirlenen benim eşim.Karı dedi diye şimdi size psikolojik şiddet uygulayan eşinizden daha mı kötü oldu? Benim de sinir anında ağzım bozulur, bi tane çıtkırıldım bir hanımefendi ağzım bozuk diye beni de ayı kocası ile bir tutarsa kendi kaybeder valla.
Ayrı yatiyordum. Gece kendisi yanıma geldi o yüzden konu uzadıkça uzadı. Buradaki mantıkta konuştum Allah razı olsun herkesin yaptığı yorumdan. Sabah 7de Evden çıkıp gittim çok kötü bir şekilde döndürdü. Normal bir saatte git dedi.
Sinir ve öfkeyi üzüntüyü ağlamayı bırakıp. Aslanlar gibi güçlü bir kadın olarak çıkıp gideceğim.
Yok o şekilde değil. Yazsam adamı linçlerler. Sen oros. musun dedi bir hata mı yaptın dedi sabah 7de gideceksin. Kıyafetlerimi çıkarttı siniriyle. Dedi şimdi çık. Çıplak bıraktı yani dış kapının önünde.
Sonra kalakaldım. Sarıldı yapma yeter ben git demedim dedi. Ama tamam git ama normal bir saatte dedi sabahın 7sinde değil. Sinirle değil.
Ben de o zaman baban bıraksın dedim bizim bağımız kalmadi. Çünkü kayinpederim melek resmen. Onunla helalleşmek istiyorum aileden bir tek. Bende babamın emeği yok onun var.
Kendisini de evden gönderdim ben kaldim. Uygun bir vakitte çıkmayı düşünüyorum. Eşyalarımı da toplayıp hani sırt cantasiyla değil de. Çünkü bu sabahki çıktığım Halle maalsef dönmek zorundayım eşyalarım için.
Her şeyi bıraksam desem bir daha bu zamanda nasıl tabak o bu. Bir sürü eşya var nasıl alacağım bilmiyorum. Aslında eşya toplama işine giresim yok.
Nasıl meselaAslında her şey çok basit.
Şıracıları dinlemeyi bırakın, onu diyorum size. Direkt kaynağa gidin.Benim kadınla bir derdim yok. Bana direkt bir şey yapmışlığı da yok. Kadın eşime eşim bana çektiriyor. Benim anladığım. Ben bir tek eşimden şikayetçiyim bir tek ona kızgın ve kırgınım. Kadın mevzusu kafamda değil ona defalarca kötü diyen defalarca sinirlenen benim eşim.
Bu adam sadece kendini seviyor. Kimseyi sevemez, zaten çocuğunu bile sevmiyor. Hayatı gösteriş.Nasıl mesela
Eski eşle nafaka konusunu en son konusulacak konu bence. Aylik 20bin geliriniz olsa cocugunuza sadece 2000tl'lik harcama mi yaparsınız? Cocugun belli standartlari vardır, nafakada ona gore anlamislardir. O konuyu es geçin. Esim gorus gununu azaltmak istiyor demistiniz. Velayeti alip nafakayi dusurme plani yapıyor. Nasilsa cocuguna bakacak bir kadinla evlenmis. Gozünüzü açın.
Eski eş kotu olabilir ama sizin esinizde korkunc bir insan.
Kıyafet soymak, o.... yakistirmasi yapmak ne demek? Kimse kimseye boyle davranamaz.
Bence de.Bu adam sadece kendini seviyor. Kimseyi sevemez, zaten çocuğunu bile sevmiyor. Hayatı gösteriş.
Bı de ben o kadınla yaşamıyorum ki onun kötülüğü onu bağlar ben eşimin kötülüğündeyim. Evet bence de korkunç Bir insan. Ama asla hatasını görmüyor.
Çocuk adına çok sevindim neyse ki dağ gibi anası var da bu kronun etkisinde çok kalmayacak.Site coktugu icin gorup sinirlenip yazamamistim. Sabah 7de kalkip ise gidiyoruz o…pu muyuz biz hadsiz dag ayisina bak sen bir de kiz babasi olacak sifatina tukurdugum
Yok hani suçlu gibi gitmek için öyle söylüyor saat sebepli değil terkedis bir anda olmaz otururr konuşuruz kaçar gibi gitme demişti. Yoksa ben sabah 4te ise gittigim de oluyordu.Site coktugu icin gorup sinirlenip yazamamistim. Sabah 7de kalkip ise gidiyoruz o…pu muyuz biz hadsiz dag ayisina bak sen bir de kiz babasi olacak sifatina tukurdugum
Deli ogullariyla, exgelinleriyle, torunlariyla kendi ugrasacak tabi ki istemez. Bir de iki kadin birden istemeyince ogullarinin mal oldugu ortaya cikacak ondan da utanirlar. 7 ayda napti (yada yapamadi da) karisi kacti diyecek butun cevresi. Oh olsun.Kayınvalidem de yapma etme yuvayı dişi kuş yapar ben kızlarıma da aynı şeyi söylüyorum. Ben yıllarca çektim ama birakmadim. Kızlarıma da biraktirmadim sen de bırakma kocanı O ev senin. Gitme diyor. Kayınpeder de aynı sekilde. Ben de ben sizden razıyım sizlik bir sey yok. Ben öyle bir davranış haketmiyorum. Eşyaları toplamaya başladım zaten evde tekim...
yarın da marketlerden kolileri alacağım kocaelideki eve geçeceğim. İnşallah doğru kararı almisimdir. Allah utandırmasın
Aynen yuvayı dişi kuş yapar erkek kuş içine s.çar.Kayınvalidem de yapma etme yuvayı dişi kuş yapar ben kızlarıma da aynı şeyi söylüyorum. Ben yıllarca çektim ama birakmadim. Kızlarıma da biraktirmadim sen de bırakma kocanı O ev senin. Gitme diyor. Kayınpeder de aynı sekilde. Ben de ben sizden razıyım sizlik bir sey yok. Ben öyle bir davranış haketmiyorum. Eşyaları toplamaya başladım zaten evde tekim...
yarın da marketlerden kolileri alacağım kocaelideki eve geçeceğim. İnşallah doğru kararı almisimdir. Allah utandırmasın
Gormesini beklemeyin. Normal bir insan karisina bunu yapmaz.
Yasadiklarinizi kendi ailenizle mutlaka paylasin
Onu da dediler. Yapma etme diye kizdilar.Aynen yuvayı dişi kuş yapar erkek kuş içine s.çar.Erkek kuşa s.çma desinler, her aklı sana veriyorlar.
Kayınvalidem de yapma etme yuvayı dişi kuş yapar ben kızlarıma da aynı şeyi söylüyorum. Ben yıllarca çektim ama birakmadim. Kızlarıma da biraktirmadim sen de bırakma kocanı O ev senin. Gitme diyor. Kayınpeder de aynı sekilde. Ben de ben sizden razıyım sizlik bir sey yok. Ben öyle bir davranış haketmiyorum. Eşyaları toplamaya başladım zaten evde tekim...
Deli ogullariyla, exgelinleriyle, torunlariyla kendi ugrasacak tabi ki istemez. Bir de iki kadin birden istemeyince ogullarinin mal oldugu ortaya cikacak ondan da utanirlar. 7 ayda napti (yada yapamadi da) karisi kacti diyecek butun cevresi. Oh olsun.