Yaşça küçük ve tecrübesiz erkek

benle erkek arkadaşımın arasında 7 yaş vardı olmuyor 1 sene zor dayandım ama ben yapamadım diye herkes yapamayacak diye bir durum yok bir tanı anlayacaksın beni kanları fazla hızlı akıyor

yemekle alakalı yorumlara ve kafa yapısına bakınca toplumun gelişmesine olan inancım azaldı
kadınlarımızın yobazlığına bakınca bu toplum daha iyi bi ülkeyi hak etmiyor , tam da layık olanı yaşıyoruz diye düşünüyorum
bizim insanımız hayatı boyunca ortadoğulu olmaktan öteye geçemeyecek çünkü kendileri de buna denk yani
neyse konumuza dönelim
yemek yapması erkekliğinden bişey eksiltmez yemek yapma olayı ilgi duyma ve yetenek işidir
ama ilk buluşmada içli köfte getireyim muhabbeti tecrübesiz olduğunu hissettiriyor bana
ilk buluşmaya öyle saklama kabında yemek getirilmez çünkü
kadın da getirmez erkek de getirmez
araba konusu da çok saçma olmuş. bu da günümüzde bi ihtiyaç artık
imkanı olan almalı. ayrıca araç sürebilmek de önemli bi konu .
bence sen bu kişiden pek etkilenmemişsin. istersen bi kahve iç ama buluşunca da pek etkileneceğini sanmıyorum

Yani adam şimdi höt zöt değil diye dert mi oldu.

Ne güzel size alan tanıyor, isteklerinize önem veriyor, kendi işini kendi hallediyor.

Saçma sapan maço vari adamlara prim verilip, bu adamlar harcanıyor ya, Çok üzülüyorum.

Neden yokmuş sordunmu? Jenerasyon olarak yaslariniz uyumlu
sordum merakım yok dedi, şöförlüğü yok değil bu arada yurtdışında falan araba kiralayarak geziyor hep, ailesinin arabasını da o kullanıyormuş babası yerine.
geçen yine arkadaşlarıyla yemekle alakalı bir şeyler konuştuklarından bahsetti, ben de dedim siz aranıda yemek mi konuşuyosunuz futbol arabalar falan konuşulmuyo mu, yok hiç alakam yok dedi. senin benden daha fazla bilgin olabilir bu konuda dedi hatta

benle erkek arkadaşımın arasında 7 yaş vardı olmuyor 1 sene zor dayandım ama ben yapamadım diye herkes yapamayacak diye bir durum yok bir tanı anlayacaksın beni kanları fazla hızlı akıyor
keşke öyle olsa şu an durum, ben ona göre çok daha hareketli yaşıyorum, hem yaşantı hem karakter olarak öyle görünüyor, biraz sakin bi yapısı var, of ne bileyim, yüz yüze görüşmeden anlayamaycağım sanırım

Yaş farkını bilemem de bir erkeğin yemek yapması,iyi yemek yapması süper bir olay.

Benim kocam evlenmeden önce babama; “yemeklere ben destek olurum” demişti. Meğer adam sarma sarmaktan bahsediyormuş.

O kadar rahatım ki…

Bende bu kadar ataerkil adamı kim yetiştiriyor diyordum konuyu okumam yetti. Erkek yemek yapınca penisi düşmüyor arkadaşlar bu nasıl bir kafa yapısı çok şaşkınım
Ben bir iki ataerkil yorum bekliyordum ama zannettiğimden daha çoklarmış. Zaten erkekler bu zihniyette yetiştirildiği için burada bu kadar çok konu açılıyor. Erkeklere kızıyoruz ama işte görüyorsunuz onları yetiştiren kadınları.

Saf, içe kapanık, tuhaf biri canlandı gözümde.
Her şeyin yeri ve zamanı vardır. İlk defa görüşeceğin birine, evden köfte yapıp sonra saklama kabına koyup getirmek biraz komik
Ataerkillik ile alakası yok. Kadın da kalkıp ilk buluşmada böyle bir şey yapsa , yine komik ve gereksiz olur.

İşi , eğitimi vs iyi demişsiniz. Biraz davranışları falan tuhaf herhalde. O yüzden hiç kız arkadaşı bile olmamış olabilir. Ya da bulduğu kız, bu saftirik (özür dilerim) diye kaçıyor olabilir

Araba konusunda görüşlerinize katılmıyorum sadece. Siz çalışıp araba alırken, o çalışıp daha güzel şeyler de almış - yatırmış olabilir. Ya da parasını kullanması gereken daha zaruri durumları olmuş olabilir.

Ee bu kadar yazının içinde cevabınızı çoktan vermişsiniz. Karşı taraf içinize hiç sinmemiş. O zaman hiç görüşmeyin ki karşı tarafa gereksiz umut vermeyin.

Annem babamdan 6 yaş büyüktü. Bu aralarında hiç sorun olmadı. Babam turşu kurar, ev işlerine yardımcı olurdu. Ama gayet maskulendi. Bence yemek vs. yapmak erkeği feminenlestirmez. Gidip bakın, restaurant, otel mutfaklarında az sayıda kadın şef görürsünüz.
Beni düşündüren 32 yaşında bir adamın tecrübesizliği oldu. Açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi. Ya da ben hinlik yapıyorum. Bilemedim.

Bence bir yüzyüze görüşün ona göre karar verin

Ee bu kadar yazının içinde cevabınızı çoktan vermişsiniz. Karşı taraf içinize hiç sinmemiş. O zaman hiç görüşmeyin ki karşı tarafa gereksiz umut vermeyin.
içime sinmeyen tarafları var, sinen tarafları da var gerçekten çok kararsızım, o yüzden yüz yüze de bi tanışmak istiyorum. bu ümit verme konusu rahatsız ediyor beni de evt ama baştan beri onla konuşurken aklımda bişey olmadığını ısrarla söyledim, muhabbet de şu an flörtten daha çok arkadaşça sohbete benziyor, özellikle bu ayarda tutuyoruz

yok ben inandım:) konuşmalarından falan anlaşılıyor az çok. öyle hinlik düşünecek bir çocuk değil kesinlikle. tabi insanlar şaşırtabiliyor ama başka bir ortak arkadaşımız var, bunun erkek ark camiasına biraz hakim, senelerdir biliyorlarmış, o da benzer şeyler söyledi

Eşim benden 3 yaş küçük ve evde en son ne zaman yemek yaptığımı hatırlamıyorum. İçli köfte yapmayı bilmemesine çok üzüldüm şu an

İlk buluşmaya köfte getirmek istemesi çok saçma ama espri mi yaptı acaba? Siz köfte mi yapıyorsun, inanmıyorum falan dediyseniz şaka yapmıştır belki.

Adam hiçbir konuda sizin kriterlerinize uygun değil gibi. Bir görüşün yine de ama böyle bir adam uzun vadede mutlu etmez sizi.

İnsanlarımızın kafa yapısının değişeceğine inanmıyorum ben açıkçası, burda da laf olsun diye eşlerinden şikayet ediyorlar. Kadınlar erkeklerden daha ataerkil zihniyete sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…