Yaşça küçük ve tecrübesiz erkek

Eşim benden 3 yaş küçük ve evde en son ne zaman yemek yaptığımı hatırlamıyorum. İçli köfte yapmayı bilmemesine çok üzüldüm şu an :KK43:

İlk buluşmaya köfte getirmek istemesi çok saçma ama espri mi yaptı acaba? Siz köfte mi yapıyorsun, inanmıyorum falan dediyseniz şaka yapmıştır belki.

Adam hiçbir konuda sizin kriterlerinize uygun değil gibi. Bir görüşün yine de ama böyle bir adam uzun vadede mutlu etmez sizi.
bahsedince canım çekti falan dedim ama her halükarda saçma oldu bence, şakaysa dahi.
muhabbet güzel akıyor, bilemiyorum, görmeden netleşmeyecek kararım sanırım

yok ben inandım:) konuşmalarından falan anlaşılıyor az çok. öyle hinlik düşünecek bir çocuk değil kesinlikle. tabi insanlar şaşırtabiliyor ama başka bir ortak arkadaşımız var, bunun erkek ark camiasına biraz hakim, senelerdir biliyorlarmış, o da benzer şeyler söyledi

O zaman harika bir ilişki de yaşayabilirsiniz. İlki olacağınız için sizi el üstünde tutabilir. Ama bir kadınla nasıl flört edeceğini bilmiyor da olabilir.
Siz bir yüzyüze görüşün, sonra gelip bize de anlatın 😅

ben de 18lik çıtırdan bahsediyorsunuz sandım. Devir değişti artık erkekler kendinden olgun kadınları tercih ediyor. Erkekler her zaman kadınlardan önce çöküyor zaten. Ben bu konudalarda adam biraz sümsük biri olabilir mi diye düşünürdüm anneci mi diye iyi analiz edin derim.

O zaman harika bir ilişki de yaşayabilirsiniz. İlki olacağınız için sizi el üstünde tutabilir. Ama bir kadınla nasıl flört edeceğini bilmiyor da olabilir.
Siz bir yüzyüze görüşün, sonra gelip bize de anlatın 😅
işte nasıl flört edeceğini bilmemesi de beni rahatsız eder:) ama dediğim gibi henüz canlı kanlı tanışmadığımız için çok flört modunda ilerlemiyoruz. anlatırım inş😅

ben de 18lik çıtırdan bahsediyorsunuz sandım. Devir değişti artık erkekler kendinden olgun kadınları tercih ediyor. Erkekler her zaman kadınlardan önce çöküyor zaten. Ben bu konudalarda adam biraz sümsük biri olabilir mi diye düşünürdüm anneci mi diye iyi analiz edin derim.
evt bu konu da aklımda yok değil, ama senelerce ayrı yaşamış ailesinden, bir yaştan sonra aileyle olmuyor falan diye konuştuk hatta. anneci izlenmimi almadım ama gözlemlemeye devam ediyorum tabi

Bence erkeğin yaşı kadından büyük olmalı. Erkekler zaten geç olgunlaşıyor.
Benden 6 yaş küçük erkek arkadaşım oldu. Gerçi 10 yaş küçükte oldu. Bunlarla hep abla-kardeş gibiydik. İdare etmesi, alttan alması gereken hep ben oluyordum.
Ne tip olarak, ne karakter olarak denk gelmiyor erkeğin daha genç olması.

Kızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüş:KK43: benim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.

Ayrıca kendisi ilişki anlamında tecrübesiz, kendisi de inkar etmedi zaten, muhtemelen sen benden daha tecrübelisin böyle olmasını da anlıyorum falan dedi, yani yaşım veya yaşanmışlıklarımla ilgili onun bir sorunu yok. Ama benim kafam karışık maalesef:KK43:
Birincisi ben erkeğin terübeli olmasını tercih ederim, böyle ilişkide bütün yük üstümde olacak gibi hissediyorum ve yaşı da küçük olduğu için ona bişeyler öğretmem gerekecekmiş gibi, yani erkek gibi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.

Bir de (bu konuda belki eleştirenler olacak ama) kendisi mutfağa çok düşkün, yalnız yaşamış uzun yıllar bunu anlayabiliyorum, mecbur kalmış bir yerde ama ailesinin yanında da yemekleri bu yapıyor. Yemek dediysem içli köfte kuru dolma vs😅 yani benim annem yapamıyor mesela içli köfte. Bir de bayramın 2.günü yüz yüze görüşeceğiz ilk defa, ilk görüşmeye içli köfte getirmeyi teklif etti😂 yani böyle olunca benim gözümde iyice feminenleşiyor.

Ne sorduğumu da bilmiyorum aslında, yüz yüze görüşmeden karar vermeyeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim, bu ilişki yürür mü dersiniz?
Siz 25 o 20 olsa olmaz derim ama 32 yaş bence küçük sayılmaz, 5 yaş bence olabilir. Ayrıca yemek yapması bana göre çok iyi bir puan. Hani erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer sözü varya, o sözün insanın kalbine giden yol olması gerekiyor. Hemde kuru dolma, ne zamandır canım çekiyor ama vakit bulamıyorum 🥲
Yani anlatabildim mi bilmiyorum değişik bir örnek oldu 😅
Yani kısaca denemekten zarar gelmez bence

Bende bu kadar ataerkil adamı kim yetiştiriyor diyordum konuyu okumam yetti. Erkek yemek yapınca penisi düşmüyor arkadaşlar bu nasıl bir kafa yapısı çok şaşkınım🙄
Başka muhabbeti yokmuş onu diyor.bizler de yemek yapıyoruz ama daha yüzyüze bile gelmediğimiz adama da yemek tarifi vermiyoruz.daha verimli, amaca uygun, tanımaya yönelik, sohbeti tercih ediyoruz.sorun yemek yapması değil, kadınlarla muhabbet etmeyi bilmemesi.bir kadın olarak bu alt metni anlayamaman şaşırttı doğrusu.

Son düzenleme:
Başka muhabbeti yokmuş onu diyor.bizler de ye.ek yapıyoruz ama daha yüzyüze bile gelmediğimiz adama da yemek tarifi vermiyoruz.daha verimli, amaca uygun, tanımaya yönelik, sohbeti tercih ediyoruz.sorun yemek yapması değil, kadınlarla muhabbet etmeyi bilmemesi.bir kadın olarak bu alt metni anlayamaman şaşırttı doğrusu.
ya evt ben bunu anlatamıyorum sanırım, mevzu yemek yapması değil, yeni tanıştığın bi kadına sürekli bunun muhabbetini yapması, işte bunu da tecrübesizliğine veriyorum ve biraz da rahatsız oluyorum. teşekkür ederim anladığınız için

İnsanlarımızın kafa yapısının değişeceğine inanmıyorum ben açıkçası, burda da laf olsun diye eşlerinden şikayet ediyorlar. Kadınlar erkeklerden daha ataerkil zihniyete sahip.
Kardeş sorun burada adamın yemekle ilgili olması ve yemek yapması değil.neredeyse bütün kadınlar yemek yapıyor ama daha yeni tanıştığım bir erkekle de yemek muhabbeti yaptığımı hatırlamam.çünkü yeni tanışma muhabbeti değil kadın ve erkek ilişkisinde.sorun adamın tecrübesizim demiş olup, üstüne böyle abes bir muhabbete girmesi.kadınlar olarak bunu anlayamadınız mı yani? Hangi yeni tanıdığınız erkeğe böyle kısır günü muhabbeti yaptınız Allah aşkına.onu diyoruz.dqha verimli, daha çekici bir muhabbet olması gerekiyor.böyle olunca şüphe çekiyor.durum bu.

ya evt ben bunu anlatamıyorum sanırım, mevzu yemek yapması değil, yeni tanıştığın bi kadına sürekli bunun muhabbetini yapması, işte bunu da tecrübesizliğine veriyorum ve biraz da rahatsız oluyorum. teşekkür ederim anladığınız için
Ataerkil ilan ettiler seni 😁

hayır bayramda görüşeceğiz yüz yüze. bir de numaramı aldı ama aramıyor, instagramdan mı devam edelim wp tan mı dedi ben de farketmez dedim. yani ben mi demeliyim bi ara da sesimizi duyalım birbirimizin diye off
Of bu ne ya 20 lerinde değil artık . Yemek yapması olayını falan geçtim sürekli nasıl davranılacağını siz öğretmek zorunda kalacaksınız

Başka muhabbeti yokmuş onu diyor.bizler de yemek yapıyoruz ama daha yüzyüze bile gelmediğimiz adama da yemek tarifi vermiyoruz.daha verimli, amaca uygun, tanımaya yönelik, sohbeti tercih ediyoruz.sorun yemek yapması değil, kadınlarla muhabbet etmeyi bilmemesi.bir kadın olarak bu alt metni anlayamaman şaşırttı doğrusu.
Ben dediğiniz durumdan bahsetmiyorum.Konu sahibinin ve diğer üyelerin gayet ataerkil yorumları var ve evet hayal kırıklığına uğradım bu kadar ataerkil kafa yapısına sahip kadın olmasına.

X