Yaşça küçük ve tecrübesiz erkek

Evdeki yemekleri de erkek yapmaz yaaaa kimsenin ortası yok of

Evdeki yemegi erkek yapinca noluyor? Erkeklikten mi düşüyorlar yani cidden kimse burda dogru durust erkek yok diye aglamasin bari artik. Sonra yok eşim bir sey yardim etmiyor, yok cocukla perişan oluyorum, yok hastayken bir corba yapmiyor diye.

Demek boyle erkek hakediliyor ki boyle erkekler cokmuş.

evt ilk bir iki gün tmm dedim açacak konu bulamamış olabilir vs dedim ama biraz sıkılmaya da başladım yani:)

O zaman hiç buluşmayin. Saklama kabinda yemek taşima işi lisede kizlarin yaptigi olaydi ki onlari da garip bulurdum, hala garip buluyorum yani.
Bi de ilk buluşma... yok.

ya ben yardımcı olmak ve börekler açmak arasında fark görüyorum. benim abim de çok güzel yapar mesela ama patatesli yumurta veya döküm tavada güzel et falan yapar. yani oturup içli köfte doldurmaz:) ve her gün de mutfağa girmez

Ya benim eşim de yemek yapıyor sonuçta ikimiz de çalışıyoruz eve ilk varan yemeğe girişiyor, ama yemek yapmak sadece erkeğin görevi demiş yorumdaki arkadaş ona istinaden erkeğin görevi değil dedim.

Ben de icli kofte, sarma, dolma nebileyim karni yarik manti vs hayatimda hic yapmadim. Bazi günler de yemek yapmayabiliiyorum her gun mutfakta degilim o zaman ben erkek miyim? Erkek enerjisinde miyim?
Alakasi yok gayet kadin gibi kadinim.

Zaten işi gücü olan adam her gün oturup köfte dolduramaz. Ama bir seyleri beceriyor olmak illa kadin gibi davranacagi anlamina gelmiyor. Siizn ki garip davraniyor o ayri ama tek başina yemek yapma beceresine sahip olmak=kadinlik degil.

Erkeğin mutfağa gireni makbuldür ama karışmak için direktif vermek için gireni değil

tamamen aynı noktadayız:)

Bence yemek yapmasında sorun yok, bazı insanların sevgi dili yemektir. Evet düşüncesi garip olmuş biraz ama benim de çok iyi yaptığım tatlılar var, herkese verip herkese tattırmak stiyorum.
Durduk yere arkadaşıma gideceksem, dur tatlıyı ben yapacam diyip kendime yük ediniyorum istemsizce ahshdhd benim sevgi dilim tatlı yapmak sanırım...

Arabası olmaması -
Tecrübesiz olması -
Tecrübesiz olmasının eksisi sizin sorumluluk yüklenecek bir pozisyona girecek olmanız değil bu arada. Algıları açık, insani ilişkiler olgulanmış biriyse o sorumluluğu size yüklemez zaten ama şu problem ortaya çıkabilir "tanıdığım, tecrübe kazandığım tek kadın metropol bedevisi () acaba başka kadınları da tanımalı mıyım? Bu ilişki bana yeterli mi? Bu ilişkinin dinamiklerinin bu şekilde olması normal mi?" tarzı sorular aklını çekip sizi en olmadık bir zamanda bırakabilir. O tecrübesizlik, kendinden şüphe etmesini, kendinden emin olmamasını sağlayabilir.
Bunlar yalnızca varsayım, o kahveyi için derim en nihayetinde ama iyi bir gözlem yaparak

evt bu açıdan düşünmemiştim mesela yaş farkı da olunca ilerleyen yıllarda böyle bir risk olabilir doğru söylüyorsunuz

İçli köfteye aşık biri olarak karşımdaki böyle bir teklifle gelse ''dolu dolu getir'' derdim herhalde o yüzden pek takılmadım buna yemek yapmak sadece kadınlara özgü değil erkeklerde yapmalı bu feminen bir davranış değil ama sürekli yemek hakkında konuşmak beni baaaya sıkardııı.
Acaba konu bulamadığı için mi yemekten konuşuyor? Bence yüzyüze görüşün öyle karar verin ama buluşunca da yemek konuşmaz inşallah
Birde buluşmayı düşündüğü bir kadından neden numara almaz ki? Senin istemeni bekliyorsa ''nazlı erkek'' diyeceğimiz bir tipten

acikca
Açıkçası yaş farkınız bana çok gelmedi , neticede oda 32 yaşında 22 değil , yemek yapabilmesi o kadar güzel bir artı ki… kibar naif size karşı sevgi sahibi ise neden olmasın

Aman 32 yaşına kadar edinememiş bir tecrübe, konu sahibinden sonra tecrübe edinilecek hatunlar sıraya girmeyecek ya

Erkeğin küçük olduğu ilişkilerde kadınların daha mutlu olduğuna dair araştırma sonuçları varmış Ben de örneklerden biriyim. Benim de eşim benden 4 yaş kadar küçük üstelik kendisi 30 altı şu an Hiçbir sorunumuz olmadı bu zamana kadar. Yani 23 yaşında falandı tanıdığımda kendisine hiçbir şey öğretmek zorunda kalmadım her konuda fersah fersah tecrübeliydi keşke olmasaydı

32 yaşında kocaman bir adama ne öğretebilirsiniz ki? Hala öğreneceği herhangi bir konu varsa sallayın gitsin zaten. Yemek yapan erkek de bir nimet bence. Ama sizin içiniz ısınmadığı için her konuyu problem ediyorsunuz sorun bu. Zorlamayla olacak işler değil bunlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…