- 17 Temmuz 2008
- 892
- 735
-
- Konu Sahibi MissEbruli
evt ilk bir iki gün tmm dedim açacak konu bulamamış olabilir vs dedim ama biraz sıkılmaya da başladım yani:)Muhabbetin yarisi yemek mi
Ben buluşmaya filan gitmezdim. Hobi de olsa nebileyim benim ilgi alanim degil bu kadar yemek konuşmak sıkılırdım.
yokk maalesef, vallahi deliricem, baskını fazla baskın işte kimisi de bu profilEvdeki yemekleri de erkek yapmaz yaaaa kimsenin ortası yok of
Evdeki yemekleri de erkek yapmaz yaaaa kimsenin ortası yok of
evt ilk bir iki gün tmm dedim açacak konu bulamamış olabilir vs dedim ama biraz sıkılmaya da başladım yani:)
ya ben yardımcı olmak ve börekler açmak arasında fark görüyorum. benim abim de çok güzel yapar mesela ama patatesli yumurta veya döküm tavada güzel et falan yapar. yani oturup içli köfte doldurmaz:) ve her gün de mutfağa girmezEvdeki yemegi erkek yapinca noluyor? Erkeklikten mi düşüyorlar yani cidden kimse burda dogru durust erkek yok diye aglamasin bari artik. Sonra yok eşim bir sey yardim etmiyor, yok cocukla perişan oluyorum, yok hastayken bir corba yapmiyor diye.
Demek boyle erkek hakediliyor ki boyle erkekler cokmuş.
Ya benim eşim de yemek yapıyor sonuçta ikimiz de çalışıyoruz eve ilk varan yemeğe girişiyor, ama yemek yapmak sadece erkeğin görevi demiş yorumdaki arkadaş ona istinaden erkeğin görevi değil dedim.Evdeki yemegi erkek yapinca noluyor? Erkeklikten mi düşüyorlar yani cidden kimse burda dogru durust erkek yok diye aglamasin bari artik. Sonra yok eşim bir sey yardim etmiyor, yok cocukla perişan oluyorum, yok hastayken bir corba yapmiyor diye.
Demek boyle erkek hakediliyor ki boyle erkekler cokmuş.
ya ben yardımcı olmak ve börekler açmak arasında fark görüyorum. benim abim de çok güzel yapar mesela ama patatesli yumurta veya döküm tavada güzel et falan yapar. yani oturup içli köfte doldurmaz:) ve her gün de mutfağa girmez
İlk bir yüzyüze görüşün de iş yaşa kalsın belki karşılaşınca sizden elektrik alamayacak yani hemen işi olura bırakmayın içli köfteye bırakmayın yani derim.Bir de bayramın 2.günü yüz yüze görüşeceğiz
Erkeğin mutfağa gireni makbuldür ama karışmak için direktif vermek için gireni değilya ben yardımcı olmak ve börekler açmak arasında fark görüyorum. benim abim de çok güzel yapar mesela ama patatesli yumurta veya döküm tavada güzel et falan yapar. yani oturup içli köfte doldurmaz:) ve her gün de mutfağa girmez
tamamen aynı noktadayız:)Ben de icli kofte, sarma, dolma nebileyim karni yarik manti vs hayatimda hic yapmadim. Bazi günler de yemek yapmayabiliiyorum her gun mutfakta degilim o zaman ben erkek miyim? Erkek enerjisinde miyim?
Alakasi yok gayet kadin gibi kadinim.
Zaten işi gücü olan adam her gün oturup köfte dolduramaz. Ama bir seyleri beceriyor olmak illa kadin gibi davranacagi anlamina gelmiyor. Siizn ki garip davraniyor o ayri ama tek başina yemek yapma beceresine sahip olmak=kadinlik degil.
evt bu açıdan düşünmemiştim meselaBence yemek yapmasında sorun yok, bazı insanların sevgi dili yemektir. Evet düşüncesi garip olmuş biraz ama benim de çok iyi yaptığım tatlılar var, herkese verip herkese tattırmak stiyorum.
Durduk yere arkadaşıma gideceksem, dur tatlıyı ben yapacam diyip kendime yük ediniyorum istemsizce ahshdhd benim sevgi dilim tatlı yapmak sanırım...
Arabası olmaması -
Tecrübesiz olması -
Tecrübesiz olmasının eksisi sizin sorumluluk yüklenecek bir pozisyona girecek olmanız değil bu arada. Algıları açık, insani ilişkiler olgulanmış biriyse o sorumluluğu size yüklemez zaten ama şu problem ortaya çıkabilir "tanıdığım, tecrübe kazandığım tek kadın metropol bedevisi () acaba başka kadınları da tanımalı mıyım? Bu ilişki bana yeterli mi? Bu ilişkinin dinamiklerinin bu şekilde olması normal mi?" tarzı sorular aklını çekip sizi en olmadık bir zamanda bırakabilir. O tecrübesizlik, kendinden şüphe etmesini, kendinden emin olmamasını sağlayabilir.
Bunlar yalnızca varsayım, o kahveyi için derim en nihayetinde ama iyi bir gözlem yaparak
Açıkçası yaş farkınız bana çok gelmedi , neticede oda 32 yaşında 22 değil , yemek yapabilmesi o kadar güzel bir artı ki… kibar naif size karşı sevgi sahibi ise neden olmasınKızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüşbenim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
Ayrıca kendisi ilişki anlamında tecrübesiz, kendisi de inkar etmedi zaten, muhtemelen sen benden daha tecrübelisin böyle olmasını da anlıyorum falan dedi, yani yaşım veya yaşanmışlıklarımla ilgili onun bir sorunu yok. Ama benim kafam karışık maalesef
Birincisi ben erkeğin terübeli olmasını tercih ederim, böyle ilişkide bütün yük üstümde olacak gibi hissediyorum ve yaşı da küçük olduğu için ona bişeyler öğretmem gerekecekmiş gibi, yani erkek gibi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Bir de (bu konuda belki eleştirenler olacak ama) kendisi mutfağa çok düşkün, yalnız yaşamış uzun yıllar bunu anlayabiliyorum, mecbur kalmış bir yerde ama ailesinin yanında da yemekleri bu yapıyor. Yemek dediysem içli köfte kuru dolma vsyani benim annem yapamıyor mesela içli köfte. Bir de bayramın 2.günü yüz yüze görüşeceğiz ilk defa, ilk görüşmeye içli köfte getirmeyi teklif etti yani böyle olunca benim gözümde iyice feminenleşiyor.
Ne sorduğumu da bilmiyorum aslında, yüz yüze görüşmeden karar vermeyeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim, bu ilişki yürür mü dersiniz?
Aman 32 yaşına kadar edinememiş bir tecrübe, konu sahibinden sonra tecrübe edinilecek hatunlar sıraya girmeyecek yaBence yemek yapmasında sorun yok, bazı insanların sevgi dili yemektir. Evet düşüncesi garip olmuş biraz ama benim de çok iyi yaptığım tatlılar var, herkese verip herkese tattırmak stiyorum.
Durduk yere arkadaşıma gideceksem, dur tatlıyı ben yapacam diyip kendime yük ediniyorum istemsizce ahshdhd benim sevgi dilim tatlı yapmak sanırım...
Arabası olmaması -
Tecrübesiz olması -
Tecrübesiz olmasının eksisi sizin sorumluluk yüklenecek bir pozisyona girecek olmanız değil bu arada. Algıları açık, insani ilişkiler olgulanmış biriyse o sorumluluğu size yüklemez zaten ama şu problem ortaya çıkabilir "tanıdığım, tecrübe kazandığım tek kadın metropol bedevisi () acaba başka kadınları da tanımalı mıyım? Bu ilişki bana yeterli mi? Bu ilişkinin dinamiklerinin bu şekilde olması normal mi?" tarzı sorular aklını çekip sizi en olmadık bir zamanda bırakabilir. O tecrübesizlik, kendinden şüphe etmesini, kendinden emin olmamasını sağlayabilir.
Bunlar yalnızca varsayım, o kahveyi için derim en nihayetinde ama iyi bir gözlem yaparak
Onlar öyle sanıyor, aha buldum birini demekki herkesi bulabilirim diye düşünmeye başlıyor o ilkel beyinleriAman 32 yaşına kadar edinememiş bir tecrübe, konu sahibinden sonra tecrübe edinilecek hatunlar sıraya girmeyecek ya
Konu sahibi adamla buluşmadan biz ona iyice kurulduk bileOnlar öyle sanıyor, aha buldum birini demekki herkesi bulabilirim diye düşünmeye başlıyor o ilkel beyinleri(ay allahım al içimdeki şu erkek sinirimiiisbjddhd)