- 24 Eylül 2011
- 333
- 425
-
- Konu Sahibi MissEbruli
Yemek yapmasından ziyade ,32 yasına gelmiş erkeğin tecrübesiz olması şarşırttı, çok içine kapanık birisi mi ya da başka problemi mi var diye düşündürür beniKızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüşbenim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
Ayrıca kendisi ilişki anlamında tecrübesiz, kendisi de inkar etmedi zaten, muhtemelen sen benden daha tecrübelisin böyle olmasını da anlıyorum falan dedi, yani yaşım veya yaşanmışlıklarımla ilgili onun bir sorunu yok. Ama benim kafam karışık maalesef
Birincisi ben erkeğin terübeli olmasını tercih ederim, böyle ilişkide bütün yük üstümde olacak gibi hissediyorum ve yaşı da küçük olduğu için ona bişeyler öğretmem gerekecekmiş gibi, yani erkek gibi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Bir de (bu konuda belki eleştirenler olacak ama) kendisi mutfağa çok düşkün, yalnız yaşamış uzun yıllar bunu anlayabiliyorum, mecbur kalmış bir yerde ama ailesinin yanında da yemekleri bu yapıyor. Yemek dediysem içli köfte kuru dolma vsyani benim annem yapamıyor mesela içli köfte. Bir de bayramın 2.günü yüz yüze görüşeceğiz ilk defa, ilk görüşmeye içli köfte getirmeyi teklif etti yani böyle olunca benim gözümde iyice feminenleşiyor.
Ne sorduğumu da bilmiyorum aslında, yüz yüze görüşmeden karar vermeyeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim, bu ilişki yürür mü dersiniz?
bilemiyorum işte, üniversiteden sürekli görüştükleri yakın ama büyük bir arkadaş grubu var genelde onlarla takılıyor. onun dışında çok sosyal değil anladığım kadarıylaYemek yapmasından ziyade ,32 yasına gelmiş erkeğin tecrübesiz olması şarşırttı, çok içine kapanık birisi mi ya da başka problemi mi var diye düşündürür beni
Bu yaştan sonra milletin çocuğunu egitemezdim.Kızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüşbenim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
Ayrıca kendisi ilişki anlamında tecrübesiz, kendisi de inkar etmedi zaten, muhtemelen sen benden daha tecrübelisin böyle olmasını da anlıyorum falan dedi, yani yaşım veya yaşanmışlıklarımla ilgili onun bir sorunu yok. Ama benim kafam karışık maalesef
Birincisi ben erkeğin terübeli olmasını tercih ederim, böyle ilişkide bütün yük üstümde olacak gibi hissediyorum ve yaşı da küçük olduğu için ona bişeyler öğretmem gerekecekmiş gibi, yani erkek gibi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Bir de (bu konuda belki eleştirenler olacak ama) kendisi mutfağa çok düşkün, yalnız yaşamış uzun yıllar bunu anlayabiliyorum, mecbur kalmış bir yerde ama ailesinin yanında da yemekleri bu yapıyor. Yemek dediysem içli köfte kuru dolma vsyani benim annem yapamıyor mesela içli köfte. Bir de bayramın 2.günü yüz yüze görüşeceğiz ilk defa, ilk görüşmeye içli köfte getirmeyi teklif etti yani böyle olunca benim gözümde iyice feminenleşiyor.
Ne sorduğumu da bilmiyorum aslında, yüz yüze görüşmeden karar vermeyeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim, bu ilişki yürür mü dersiniz
5 yaş fark çok önemsiz fark bile denemez takılacak bir durum yok benceKızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüşbenim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
Ne sorduğumu da bilmiyorum aslında, yüz yüze görüşmeden karar vermeyeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim, bu ilişki yürür mü dersiniz?
Neden ya eşimle yarı yarıya hatta bir tık o fazla yapar ve şahane bir şey buEvdeki yemekleri de erkek yapmaz yaaaa kimsenin ortası yok of
Yaşlarınız küçük değil. 25-20 olsaydı bi düşünün derdim ama o da az çok olgunlaşmıştır bence bi deneyin.ben 37 o 32
İlk buluşmada anlarsın, yaş farkı yok zaten belki daha da tecrübeli dır senden.içliköfteyi sevmeyen yoktur sanırsam ne güzel işte pozitif düşünbilemiyorum işte, üniversiteden sürekli görüştükleri yakın ama büyük bir arkadaş grubu var genelde onlarla takılıyor. onun dışında çok sosyal değil anladığım kadarıyla
Çok acemi birisi gibi geldi bana.daha dur tövbe bismillah yüzyüze gelmeden ben tecrübesizim demek ne bileyim.baya tecrübesiz bence.evet ben de erkek gibi göremiyorum kendimden küçük erkeği.sevişmeye giriş derslerine hazır ol.acemiyim demek erkekçede sevişmeyi bilmiyorum demek bana kalırsa.Kızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüşbenim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
Aşkı memnu tutkunudur da bu adam.mesele sadece yemek yapması değil, adamın muhabbetinin yarısı da yemek üstüne dönüyor, tarif vermeye bile kalktıyani bu da haliyle bana tuhaf geldi, hobisidir falan diye düşünmek istiyorum ama bilemiyorum
Sünepenin teki desene şuna.bu bakirdir diyeyim sana.evt ilk bir iki gün tmm dedim açacak konu bulamamış olabilir vs dedim ama biraz sıkılmaya da başladım yani:)
Açıklaması: sünepenin tekiYemek yapmasından ziyade ,32 yasına gelmiş erkeğin tecrübesiz olması şarşırttı, çok içine kapanık birisi mi ya da başka problemi mi var diye düşündürür beni
Daha önce ilişki yaşamamış belki. Bence kafanız uyuşuyorsa sorun etmeyin birbirinizi tanıyın. Benim yengem de amcamdan 5 yaş büyük ve dediğin gibi amcam evin her işini yapar halı yıkar cam siler yengem yemek yapar. Ahlakına bakın ahlakı düzgün kafanız da uyuşuyuyosa sorun yokturKızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüşbenim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
Neden yokmuş sordunmu? Jenerasyon olarak yaslariniz uyumluaklımı kurcalayan yaşın neden olduğu diğer meseleler aslında, mesela arabası yok ki geliri baya iyi. Ben belli yaşa gelmiş erkeklerin arabasının olmamasını anlayamıyorum ya gerçekten