Yaşça küçük ve tecrübesiz erkek

Yemek yapmasından ziyade ,32 yasına gelmiş erkeğin tecrübesiz olması şarşırttı, çok içine kapanık birisi mi ya da başka problemi mi var diye düşündürür beni

Yemek yapmasından ziyade ,32 yasına gelmiş erkeğin tecrübesiz olması şarşırttı, çok içine kapanık birisi mi ya da başka problemi mi var diye düşündürür beni
bilemiyorum işte, üniversiteden sürekli görüştükleri yakın ama büyük bir arkadaş grubu var genelde onlarla takılıyor. onun dışında çok sosyal değil anladığım kadarıyla

Ben sizin bakış açınızda biraz sorun gördüm. 32 yaşındaki adam çocuk değil, ona bir şey öğretmeniz gerekmiyor. Ayrıca yemek konusunda becerikli olması onu neden feminen yapıyor? Yani aranızdaki yaş farkı fazla değil, ikiniz de yetişkin insanlarsınız ama onu bir erkek olarak göremem diyorsanız bence hiç girmeyin bu ilişkiye.

Bu yaştan sonra milletin çocuğunu egitemezdim.

5 yaş fark çok önemsiz fark bile denemez takılacak bir durum yok bence

Yemek yapmasında sorun yok, ilk buluşmada bu muhabbeti yapmasında var. Arabası olmayabilir ama arabası yoksa şoförlüğü de yoktur, bu bir sorun. (Benim karşıma da çıkmıştı böyle kişiler ve elemiştim, bir şehir dışına gezmeye gidemeyecek miyiz, arabayı sürme işi de mi bana kalacak evlenirsek düşüncesi oluşmuştu). Küçük olması değil ama tecrübesiz olması sorun. Hayırlısı olsun görüşmekten zarar gelmez gidin tartın bakalım

bilemiyorum işte, üniversiteden sürekli görüştükleri yakın ama büyük bir arkadaş grubu var genelde onlarla takılıyor. onun dışında çok sosyal değil anladığım kadarıyla
İlk buluşmada anlarsın, yaş farkı yok zaten belki daha da tecrübeli dır senden.içliköfteyi sevmeyen yoktur sanırsam ne güzel işte pozitif düşün

Çok acemi birisi gibi geldi bana.daha dur tövbe bismillah yüzyüze gelmeden ben tecrübesizim demek ne bileyim.baya tecrübesiz bence.evet ben de erkek gibi göremiyorum kendimden küçük erkeği.sevişmeye giriş derslerine hazır ol.acemiyim demek erkekçede sevişmeyi bilmiyorum demek bana kalırsa.

Açıklaması: sünepenin teki kibarlıktan kirılacağız

Daha önce ilişki yaşamamış belki. Bence kafanız uyuşuyorsa sorun etmeyin birbirinizi tanıyın. Benim yengem de amcamdan 5 yaş büyük ve dediğin gibi amcam evin her işini yapar halı yıkar cam siler yengem yemek yapar. Ahlakına bakın ahlakı düzgün kafanız da uyuşuyuyosa sorun yoktur

Geri kafalı erkek heryerde dolu ama geri kafalı kadın ilk defa görüyorum. Kadin calismasin evinde otursun yemek yapsin demekle. Adam çalışsın, arabası olsun, ev işi yapmasın demekten farkı varmı, bence yok. Cinsiyetlere sorumluluk dayatılmasına gerek yok olduğu gibi sevin kişiliğine saygısına bakın.

5 yaş küçük erkek istemezdim.

Yemek yapıyorsa da bir gün gelirsen sana da yemek yaparım ilerleyen zamanlarda diyebilir. İçli köfte getirmeyi teklif etmesi belki kendince esprili bir şey ama ne bileyim benim de hoşuma gitmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…