-
- Konu Sahibi MissEbruli
Bence tam olarak ataerkil kafa yapısı denemez.şimdi şöyle buradaki kadınların ataerkil olamayacak kadar sorgulayan ve düşünen kişiler olduğunu düşünüyorumBen dediğiniz durumdan bahsetmiyorum.Konu sahibinin ve diğer üyelerin gayet ataerkil yorumları var ve evet hayal kırıklığına uğradım bu kadar ataerkil kafa yapısına sahip kadın olmasına.
Neler yaşıyor Allah aşkına.millet aç aç32 yaş bir erkek için çok da küçük değil. Erkekler o yaşa kadar neler neler yaşıyo iyi kötü tecrübesi vardır. Bence bir deneyin belki buluşunca o aklınızdaki şeyler de kalkar
Ya keşke güzel yemek yapan bir erkek arkadaşım olsa. Yemek yapmanın cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum ve güzel yemek yapan erkekleri de çok beğeniyorum. Ama ilk buluşma için içli köfte getirmek istemesi evet çok absürt olmuş. Yani cinsiyetten bağımsız, bunu teklif eden kadın olsa yine absürt olurdu. Bunun yanında bence yaştan ziyade daha büyük problem sizin kafanızda ki erkek tiplemesine uymaması. Anladığım kadarıyla siz yemekten temizlikten anlamayan, arabalara düşkün, kendi başına yaşayan daha özgüvenli yanınızda yaş olarak da daha olgun birini istiyorsunuz. Bu da öyle değil.Kızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüşbenim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
Ayrıca kendisi ilişki anlamında tecrübesiz, kendisi de inkar etmedi zaten, muhtemelen sen benden daha tecrübelisin böyle olmasını da anlıyorum falan dedi, yani yaşım veya yaşanmışlıklarımla ilgili onun bir sorunu yok. Ama benim kafam karışık maalesef
Birincisi ben erkeğin terübeli olmasını tercih ederim, böyle ilişkide bütün yük üstümde olacak gibi hissediyorum ve yaşı da küçük olduğu için ona bişeyler öğretmem gerekecekmiş gibi, yani erkek gibi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Bir de (bu konuda belki eleştirenler olacak ama) kendisi mutfağa çok düşkün, yalnız yaşamış uzun yıllar bunu anlayabiliyorum, mecbur kalmış bir yerde ama ailesinin yanında da yemekleri bu yapıyor. Yemek dediysem içli köfte kuru dolma vsyani benim annem yapamıyor mesela içli köfte. Bir de bayramın 2.günü yüz yüze görüşeceğiz ilk defa, ilk görüşmeye içli köfte getirmeyi teklif etti yani böyle olunca benim gözümde iyice feminenleşiyor.
Ne sorduğumu da bilmiyorum aslında, yüz yüze görüşmeden karar vermeyeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim, bu ilişki yürür mü dersiniz?
evtt tam olarak bu, aslında eğitimi vs iyi ama duygusal zekada biraz gelişmemiş olabilir:)Erkeğin yemek yapanı makbuldür. Ek olarak ev işi de yapanı makbuldür. Tamirat tadilat yapabileni de seksi bulurum şahsen. (Bayağı hizmetçi fantezim var gibi durdu ajdjsjd)
Yaş konusu da sorun değil. 30 + çok önemi yok.
Ama ilk buluşmaya elinde saklama kabında yaptığı yemekten getirenle olmaz. O kozu ileride evine davet etmek için kullanması gerekir. Bunu düşünemeyecek kadar zeki olmadığı için no.
Ya ne alakası varmillet aç aç
Görüş bi bak bende hareketliyim ama karşımdaki adam çok tecrübesiz her konuda ve Buda beni gerer yani ben güçlü bir erkek arayan kadınım bana fazla zayıf geldi cin gibi lazım bana uyanık olacakkeşke öyle olsaşu an durum, ben ona göre çok daha hareketli yaşıyorum, hem yaşantı hem karakter olarak öyle görünüyor, biraz sakin bi yapısı var, of ne bileyim, yüz yüze görüşmeden anlayamaycağım sanırım
Yaş farkını bilemem de bir erkeğin yemek yapması,iyi yemek yapması süper bir olay.
Benim kocam evlenmeden önce babama; “yemeklere ben destek olurum” demişti. Meğer adam sarma sarmaktan bahsediyormuş.
O kadar rahatım ki…
Ay bende siz 23 o 18 diceksiniz sandım. Hani bu yaşlar cinsiyet değişse de 18 olan için küçük Derim her şekilde de. 32 yaşında adam da 37 yaşındaki kadına senin tecrubelerin diye cümle kurmasin bir zahmet ya. Ufalsin da cebime girsin. Yaşta sorun yok başka konulari bilememben 37 o 32
Teşekkür ediyorum.Maşallah diyorum.Mutluluğunuz daim olsun.
Yaşıyla ilgili yorumum yok.Kızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüşbenim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
Ayrıca kendisi ilişki anlamında tecrübesiz, kendisi de inkar etmedi zaten, muhtemelen sen benden daha tecrübelisin böyle olmasını da anlıyorum falan dedi, yani yaşım veya yaşanmışlıklarımla ilgili onun bir sorunu yok. Ama benim kafam karışık maalesef
Birincisi ben erkeğin terübeli olmasını tercih ederim, böyle ilişkide bütün yük üstümde olacak gibi hissediyorum ve yaşı da küçük olduğu için ona bişeyler öğretmem gerekecekmiş gibi, yani erkek gibi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Bir de (bu konuda belki eleştirenler olacak ama) kendisi mutfağa çok düşkün, yalnız yaşamış uzun yıllar bunu anlayabiliyorum, mecbur kalmış bir yerde ama ailesinin yanında da yemekleri bu yapıyor. Yemek dediysem içli köfte kuru dolma vsyani benim annem yapamıyor mesela içli köfte. Bir de bayramın 2.günü yüz yüze görüşeceğiz ilk defa, ilk görüşmeye içli köfte getirmeyi teklif etti yani böyle olunca benim gözümde iyice feminenleşiyor.
Ne sorduğumu da bilmiyorum aslında, yüz yüze görüşmeden karar vermeyeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim, bu ilişki yürür mü dersiniz?
32 yaşında ki adam da hala hiçbir şey bilmiyorsa ilk buluşmaya da zaten gitme bilmediğine eminmisin 32 yaş küçük değil yaniyani ilişki anlamında biz kıza nasıl davranacağını bilmemesini kastediyorum, nasıl yaklaşacağını bilmemesi, mesela kendisi şehir dışından gelecek, ben sorana kadar şu gün müsait misin diye sormadı, neden böyle yaptın dediğimde seni sıkboğaz etmek istemedim, ben ilk adımı atmıştım görüşme teklifini senden bekledim gibi şeyler söyledi. mesela görüşmeyi ben teklif etmemeliydim, bu tarz şeyleri kastediyorum
mesele sadece yemek yapması değil, adamın muhabbetinin yarısı da yemek üstüne dönüyor, tarif vermeye bile kalktıyani bu da haliyle bana tuhaf geldi, hobisidir falan diye düşünmek istiyorum ama bilemiyorum
Konu sahibi için sorun yemek yapması değil zaten, sorun içli köfte ve kuru dolma yapmasıBen erkeğin kucuk olmasini sevmem. Kendimi abla gibi hissederim seklinde ön yargim var.
Yemek yapan, mutfakta iyi olan erkek bence güzel bir şey feminen değil ama ilk buluşmaya içli köfte de getirmesin ya.Cok sacma bir hareket.
şöyle bir durum var, biraz muhafazakar, aslında ben de öyleyim ama yaşım olmuş 37, insanın tabi ki görüştüğüm değerlendirdiğim insanlar oldu. her halükarda onun hiç olmamasını garip karşılıyorumYasi kucuk demissin ben de zannettim sen 37sin ya o da 25 falan...Herif 32 imis...Ne kucugu ayol...Tecrubem olmadi senin daha coktur vs ne bu salakca laflar...Bildigin manipulator, kanmayin bunlara ya...Belli yasa gelip tecrubem hic olmadi vs inandirici degil bunlar sirf etkilemek icin...eger gercekten yoksa da zaten asiri asosyal demektir mumkun mu ya 32sine kadar koca herif ayol...yasi kucuk deyipdurma suna allasen