Yaş farkı... İş farkı... Napıcam???

Benim eşimle aramda 4yaş var
Bu yaş farkı bile hissediliyor
Ciddimisin sen yaşlı bi adamla evlenmeyi ilişkine devam etmeyi
Gençsin yapma snra duvarlara başını çok vurursun

Kuyumcu çantasından, çakma yılan derisi klaç çantalara geçti o deyzeler

Kuyumcu çantasından, çakma yılan derisi klaç çantalara geçti o deyzeler
Konuyu dağıtacağım ama madem espriyi devam ettirdiniz gevezeliğime katlanacaksınız bundan bir 7-8 yıl önce eczacı bir arkadaşım bizi cilt bakımına davet etti başka bir arkadaşla gittik bir markanın temsilcisi gelmiş. Gittik bakım yapıldı yok peeling yok serum bize çıkardılar 500 tl fatura. Biraz düşünelim dedik ama maaşımız fena olmasa da ruhumuz fakir o para verilir mi diye düşünürken aynı bu tarifte bi yurdum teyzesi geldi parayı bastı ürünleri aldı gitti. Arkadaşımı dürttüm gittik kasaya paraları bayıldık ürünler de berbat çıktı hayrını görmedik inşallah senin cildin bebek poposu gibi olmuştur kuyumcu çantalı kadın ana teyze

Adamın ne iş yaptığını bile bilmeyen bir doktor adayı.
Allah aşkına içtiğiniz suya ne karıştırdılar?
Yaş farkı da ortada.
3 aylık ilişkide herşey tabi harika görünür.
Bana pek doktormuş gibi gelmedi. Doktorluğu da boşverin, kimsenin yapacağı makul bir tablo değil.

Konuda yas farkı fazla evet ama siz niye 40 yaş üstü erkekleri gömdünüz bu kadar
Adamları 40 yaş sonrası öldü diye toprağa gömelim oldu olacak.

Eşim 37 yaşinda. Bence 40+ yaşlar yaşlı değil ancak doğruya doğru Turk erkeklerin çoğu ozellikle evliyse kendine bakmiyor, bir spor yapmiyor.
Her 40-45 yaş ayni degil. Eşim benden once de yani 20li yaşlarinin başindan beri spor geçmişi olan bir adam, hala cikip koşar.
Vucudunu yillarca aktif tutan bir adamin 40+ yaş haliyle, gobeklenerek 40 yaşina yaş almiş adamin hali, performansi ayni olamaz, hele hele daha gençlerle kiyaslanamaz, gerisi hikaye.
Ha herkesin perfomans anlayişi da farkli olabilir tabi.

Konu sahibinin adam sabit yaşta duracak olsa sikinti yok ama 50+ yaşa gelecek bu adam.

hı olabilir. yani inanın ben sağlıkcıyım işte anlamıyorum cok da ilgimi cekmiyor anlattıgı iş şeyleri.. biraz benim de ihmalkarlıgım olabilir bu
Adını soyadını yaz LinkedIn'e çıkar özel sektörde ise kullanıyordur. Bu kadar aşık olduğun adamın işini bilmemek garip geliyor . Hayatımızın büyük ölçüsü iş hiç mi bahsetmiyorsunuz birbrinize

Bu adam yalnız mı yaşıyor ailesi ile mi?

Adamın ne iş yaptığını bile bilmeyen bir doktor adayı.
Allah aşkına içtiğiniz suya ne karıştırdılar?
Yaş farkı da ortada.
3 aylık ilişkide herşey tabi harika görünür.
Bana pek doktormuş gibi gelmedi. Doktorluğu da boşverin, kimsenin yapacağı makul bir tablo değil.
Doktor değilim henüz, öğrenciyim diyorum ya. Tıp okuyorum. Ayrıca ben de aptal bir insan degilim hanımlar, sizin sorguladıgınız seyleri sorgulamasam neden gelip başlık açayım? Kendimi kaptırıp hızlı bi biçimde ilerledim, şimdi de düşünüyorum gerçekten bu olanlar samimi mi değil mi diye. Rica ediyorum bana aptal muamelesi yapmayın...

Herif belki evden calisarak yolsuzluk yapiyor yani bence tek takildigin maddi durumu.. ileriye donuk bir iliski olacagini sanmiyorum. 10 yil sonrasini dusun vazgecersin
Tek takılmadıgım maddi durumu aslında. Hayatımda ailem dışında kimseden para almayacak şekilde büyütüldüm, kendi paramı kazanana kadar da bu böyle gider. Ben ipsiz sapsız biri olmadıgını belirtmek için yazmıştım işini

hım benim linkedin hesabım yok, bugun olan bir arkadasımdan rica edeyim de baksın. güzel bir fikir. teşekkür ettim. Donanım ile ilgili calısıyor da bu benim ihmalim ögrenmemek sanırım. Bahsettiginde de cok dinlememişim acıkcası. Bir bakayım, teşekkür ettim
Herif belki evden calisarak yolsuzluk yapiyor yani bence tek takildigin maddi durumu.. ileriye donuk bir iliski olacagini sanmiyorum. 10 yil sonrasini dusun vazgecersin

Adam koştur koştur herkese anlatıyor çünkü kaçırılmaz fırsat hem genç hem doktor,siz utana sıkıla anlatıyorsunuz hem yaşlı hem bu iş yaptığı belli değil Adam bu ilişkide en avantajlı taraf,bedava sex,güzel kız ilişki bitse no problem,adam yurt ilsa no problem.Sizin açınızdan ise her türlü risk,adamin tehlike potansiyeli belli değil, çevresi sahte olabilir.
Aşık olup 3 ayda tüm kartlarınızı açık oynamissiniz ama karşı taraf sır.İnsan mantığını çöpe atınca, hayatını kolayca hiç edebiliyor.

Ailesi konusuna katılıyorum, ona ara ara da takılıyorum hatta "isterse sevmesin kac yasında oglunu alıcam" diye, kendisi de aynı fikirde bu konuda.
Durumu iyi diye almıyorum hiç bir riski, tekrar edeyim ben kuruş parasını da bişeyini de almıyorum, almam. Dediğim gibi şu an okuyorum, ileride de gayet iyi bir gelirim olacak. Ekonomik olarak kimseye baglanmayı düşünmüyorum yani. Yine de beni düsündügünüz için teşekkür ederim :)

Hesabın olmasına gerek yok, arkadaşın bakmasin bildirimler aciksa ona bakildigina dair bilgi gider. Direkt googleden ad soyadı vs yaz bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…