Yaş farkı... İş farkı... Napıcam???

Bak güzelim erkeklerde duygu birkaç ayda oluşmaz kesinlikle...Ayrıca ilk 30 gün kuralını çiğneyip ilk 30 günde sex yapmışsın yani sex odaklı bir ilişki üretmişsin...

Artı adamla neden şehirler ayrıldı? Madem evden çalışıyordu madem son aşkısın neden yanında değil? Duygu oluşmadan uzak mesafe ilişkisine dönmüş..

Bir de çok net bişey soyleyeyim, bi erkek sana ilk 1-2 ay içinde son aşkımsın diyorsa bu adam kesinlikle yalan dolan sırf kendine bağlama amaçlı böyle diyordur...Dikkat ettiysen yaş farkına gelmedim bile bunlar daha önemli...Telefonda Aşkım hayatımlı konuşmalar yapmaktan boş boş gününü anlatmaktan ziyade sana verdiği değeri ölçsen iyi olur

Merhaba, 30larının başındaki iki arkadaşım yazılım ile uğraşan şirket sahibi sağlam paralar kazanan erkeklerle evlendiler. Erkeklerin doğrudan yaşlarını bilmiyorum. Birisinin ilk evliliğinden çocuğu var boyunca 40-45 desek diğeri de 30 larının sonunda. Bu evliliklerde şöyle sorun görmedim. Yoğunluklarının içinde gezmeyi eğlenmeyi seven adamlar. Para da çok olunca başka şehirlerde ülkelerde uyanabiliyorlar. Bir arkadaşım mesleğini bıraktı diğeri kamuda mesleğine devam ediyor. Yaşam tarzları uyuştu. Bu arkadaşların bir erkeğe bağlı olmadığı bir yaşamı vardı. Öncesinde de yılda bir kez yurt dışına çıkarlardı. Yemeyi içmeyi severlerdi. Şimdi daha rahat yaşıyorlar ve evlendikleri kişiler sadece maddi değil kültür anlamında da onlara birşeyler kattı diye düşünüyorum.
Şimdi sizin eş adayınız da bu tarz biriyse yürür gider ama 40 yaşında belim ağrıyor hava soğuk modunda takılıp size birşey katmayacak biriyse kasmaya gerek yok.

Valla çok güldüm ama katılıyorum yani arkadaşlar tamam 20lerde erkekler de kadınlar da deneyimsiz ve öğrenene kadar elbette bir süre zaman geçiyor da birlikte öğrenmek keşfetmek de zevkli bir şey. İlla bir öğretmen gelip bizi eğitsin denmez yani. Üstelik benim performansım bile düştü 20li yaşlara göre günde 5ten 2 günde 1 lere e bırakın da artık 40ına gelmiş adamın da düşsün. Bu da kalp bu da akciğer yani

Konu sahibi daha çok gençsin. Bir meslektaşın ve ablan olarak yazıyorum lütfen evlilik için acele etme sakın. Meslek önemli değil, benim eski erkek arkadaşım grafikerdi ve işi benim de ilgimi çekmezdi. İlk aydan sevişmek bence Türkiyede çok büyük risk ve hata. Ortalık çakal kaynıyor. Adam evli çıkar, organ mafyası çıkar, narsist bir ruh hastası çıkar, neler neler yani. Bir dahaki ilişkilerinde bence iyice tanımadan o aşamaya geçme. Ama en önemli sorun bence yaş. Eskilerde kaldı artık bu yaş farkının çok olması bence çoğu insan yaşıtlarıyla çok daha uyumlu. Ama zaten 2-3 sene evlenmezsen buna sen karar verebilirsin. Umarım çok mutlu olacağın bir ilişkin olur yaşıtınla ama olmadı bu kartalozu tercih ettin diyelim umarım hata yapmamış olursun.

6 aydır nasıl adamın ne is yaptığını bilmezsiniz. Ayda ne kadar kazanıyor, haberiniz bile yok.maddi durumu iyi demissiniz ama aileden zengin olabilir.adamin sigortası var mi?
Arkadaşımla eşi arasında da böyle bir yas farkı vardı.evlendiler ,bildiğin kadarıyla mutluama adam şu an 54 yaşında.arkadaşım 41.bence yas farkı çok.bende 20 yaşındayken 30 yaşındaki birisi görüşmek istemişti. Yas farkı çok diye istememistim. Ileride pişman olma ihtimaliniz var.

Merhaba güzel kardeşim, bir yorumda ben yazayım dedim. Eşiyle arasında 9 yaş fark olan biri olarak yazıyorum. Hiç kolay olmuyor. Akran farkı oluyor. Kendini boşuna yorma. Gençliğin baharında neden Kırkina girmiş biriyle olasın ki?
Şimdi düşün doktor olacaksın. Yaşıtın olan bir sürü meslektaşin olacak. Belki tipleri hoşuna da gidecek. Kırk yaşında ki abi mi daha cazip yaşıtın mi sen düşün.
Nasıl tanıştınız birde orayı anlamadım pek. Nerden çıktı bu adam. Güvenme kimseye lütfen üç ayda başka şehirdeki adamı taniyamazsin. Cinsellik olarak seni kullandı karısına döndü belki de. Yani bunlar olmasa bile o adamın kendi yaşıtları değil de gidip 25 lik birini istiyo olması bile itici kb.
Ölç tart hayatının her yerinde bu yaş meselesi önüne gelecek ne gerek var. Neden şimdiye kadar doğru düzgün ilişkisi olmamış sordun mu
Adam kırka gelmiş doğru düzgün bir ilişki olmamış. Nasıl güveniyosun ki. Belki de evlendi boşandı. Araştır demiyorum. İyice düşün ilerde elli yaşında amca olunca ben otuzlarda iken tahammül edebilir miyim de kendine.

Maddi durumu iyiyse niye daha önce evlenmemiş. Ya da evlendiyse niye boşanmış. Çocuk bile olabilir. Çok gençsin mesleğin güzel. Adam için çok avantajın var ama senin için öyle değil. Yazının başından sonuna kadar yaş olayından bahsetmissin. Sende farkındasın.

Of ne buluyorsunuz şu buruşuk toplarda midem bulanıyor, yaşıtlarınıza kıran girdi heralde, madem sugar daddy buldunuz gerçekçi olun aşık oldum vs demeyin, o para veriyor ben de cinsellik diyin bitsin gitsin
Cok gerçekçi konusayım, terbiyesizsiniz. Sugar daddy bulmadığım gibi ihtiyacım da yok, böyle bir şekilde yaşamadığımı ifade etmeye çalışıyorum. Ben seviyorum sevgilimi, görselliği de cinselliği de hoşuma gidiyordu seks yaptım, 6 aydır arada normal hesap ödeme dışında kuruş parasını almadım almam. Bazen de -ben öğrenciyim diye daha az tabii ki- ben hesap ödedim bu zaten para yedirmek sayılmaz. Sordugum sorudan cok baska seyler cıkarmıssınız, yazık

İlk 30 gün kuralını duymadım açıkcası, sizden ögrendim su an.
Ayrıca hayal dünyasında o kadar da değilim, okudugum şehirde yurtta kalıyorum sevgilimi nerede barındırayım? Gelip buraya taşınmasını beklemek sacmalık olur kendi evinde bi düzeni sosyalligi var daha önemlisi benim burda düzenim ve eğitimim var. Haftasonları geliyor zaten benim tus dersim nöbetim vs olmadıgı sürece. Haftaici ben calısıyorum.
yine de tesekkür ediyorum, son paragrafta dediklerinizi düsünücem

ben asla evlilik icin acele etmiyorum. meslektaş olmamıza sevindim, biliyorsunuz zorunlusu asistanlıgı vs vs hayatımda degisecek cok sey var, sevgilim buna uyum saglayamazsa ayrılırız zaten. uzun yıllar evlilik gibi bir niyetim yok acıkcası :) en azından asistanlıgımın 2. 3. yılına kadar. bakalım o zaman benimki iyice 40larında olacak ama olmazsa ayrılırız napalım hayırlısı…

Sen çok terbiyelisin dayı ile çıkıyorsun İstediğin kadar hesap öde dışardan herkes böyle görüyor, serenay Sarıkayadan bile millet yaşlılarla çıkıyor diye soğudu, senden de soğurlar, dışarda çok görüntü verme bari, gerçekler acıdır, baklava tatlıdır demek ki baklava gerçek değildir vesselam:)

On sene sonra adam 50 yaşında olacak...sen daha hayatının baharindayken....bence bu aşk değil babanla aran nasıl bilmem ama baba yerine koymuş olabilirmisin . Ne işin var baban yasindaki adamla

Evlenmemiş, evlilik sadece maddi duruma baglı degil ki. Hayatta evlenmek isteyeceğim biri cıkmadı karşıma diye ifade etti bana bu durumu, olabilir gibi düsündüm. sırf evlenmiş olmak icin evlenmemesini takdir ettim acıkcası.
Evet zaten en büyük sıkıntı yaş, kafam da o yuzden karısık size danıstım.
100 kişi 15 yas biriyle ilişki yaşasa 1-2 çift mutlu olur. acaba biz o 1-2 çiftten miyiz yoksa kendimi mi kandırıyorum diye meraktayım…

Evet terbiyeliyim, ben bekarım o bekar herhangi bir terbiyesiz durum yok ortada. İnanır mısınız herkesin ne gördüğüne göre yaşamıyorum hayatımı ben, istediğim şekilde yaşıyorum. Kafama takılan başka noktalardı fakat sizinle belli ki aynı yerden bakmıyoruz. Tartışmanın da anlamı yok o halde

Çok boş yapmışsınız. Ne alaka serenay sarıkaya ne alaka insanların kızdan soğuması?
Saçmalamışsınız

Nasılsa evlilik düşünmüyorum diyorsun bence mutkutysan devam et. Ama patlak verir bu ilişki tecrübeyle sabit. Gençsin, güzel bi mesleğin olacak ve çok daha etkileyiciği ve uyumlu olduğun adamlar çıkacak karşına bence.
Evliliğe ikna edilmeye çalışılacaksın çünkü bende 39 yaşında bir erkek olsam 25 yaşında bi sevgili, 44 yaşında olsam 30 yaşında bi doktor karım olsun isterim. Devam et, baktın olmuyor elveda :)

Elbette sadece maddiyat la ilgili değil evlilik ama insan düşünüyor bu şartlarda. Evlilik kararı için çok erken. İlla ki bu yola gireceğim diyorsan iyi araştır kendin için. Aklı başında bir insana benziyorsun biraz zaman ver kendine

Merhabalar evli olmadığına emin misiniz? böyle durumlar beni çok tedirgin eder hep yaş farkından kaynaklı değil bu tedirginliğim bambaşka şehirlerde ve çevrelerde olmanız. benim başıma gelmişti daha önce 2 yıl çıktığım ailesiyle bile tanıştığım çocuğun 9 yıllık ilişkisi olduğunu öğrenmiştim... malesef erkekler ve çevreleri böyle konularda birbirlerine korkunç bir şekilde arka çıkıyorlar..
Mesela bir haftasonu o değilde siz gidin onun bulunduğu şehre... bakalım tedirgin olacak mı biri görür diye. Sosyal medya kullanıyormu özellikle sosyal medyasında ailesi eklimi o çok önemli annesi babası özellikle. Sosyal medya kullanmıyorsa daha tehlikeli yada kullanıyorsa ve ailesinden 1 kişi bile yoksa sahte hesap olma ihtimali çok yüksek.

Yaş farkına dediğim gibi takılmıyorum benim patronum 40 yaşında bekar geçen ofiste bir muhabbet dönüyordu patronumun en yakın arkadaşı kadın doğum doktoru evleneceğin insanın yaşı çok önemli senin 25-32 aralığında birini bulman lazım demiş evlenmeyi düşünüyorsan 35 ten sonrası zor çocuk için demiş. (10 yıldır aynı yerde çalışıyorum ofiste 12 kişiyiz tek evli benim yaş aralığı ise 30-40 bende hamilelik konusunda sorunlar yaşamıştım o sebeple kızlarla devamlı konuşuyoruz konular dönüyor ara ara ofiste yanlış anlaşılma olmasın )
yani size yaklaşması bu sebeple bile olabilir..
Ayrılın demiyorum ama iyice tanımaya çalışın daha önce ihanete uğramış biri olarak çok temkinli yaklaşıyorum her konuya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…