Yaş farkı... İş farkı... Napıcam???

biraz acele ettiğini düşünüyorum biraz daha dusunmek icin kendine zaman tanı

3 aydır

Selamlar, evinin çevresinde de vakit geçirdik kedilerini sevdik vs. hiç bir çekincesi olmadı. o ailesi cevresi arkadaşlarıyla tanısmam konusunda gayet sıcak bakıyor, bu açıdan dürüst olduguna inandım ben de.
yasadıgınız olay korkuncmus gercekten, ailesi falan da ortakmıs. gecmis olsun. sosyal medyada twitter kullanıyor orda da kardesi kuzeni vs ekli hep. genelde mac haber vs takip ediyor zaten.
cocuk düsünmüyor o da. o yuzden sanırım evlenmek icind e acele etmemis.
ben de temkinli yaklasmaya calısıyorum. tesekkür ederim

"Anlaşamazsak ayrılırım olur biter" diyorsunuz da, eğer böyle bir şey olursa o adam sizi "zaten yaşım ileriydi senin yüzünden boşa gitti" diye suçlamayacak mı?

37-38den sonra ilişki kavramları bambaşka bir hale geliyor, daha kalıcı, daha ileriye dönük güven ağırlıklı ilişkiler istiyor insan. Yani siz evlilik düşünmeseniz bile bir süre sonra bu konuda ısrarcı olacaktır..

Şimdiden her fırsatta vurgulayın evlilik düşünmediğinizi.

Öyle bir şey olursa ben de onu "gencecik yıllarım senin yüzünden boşa gitti" diye suçlayabilirim. Bu hiç mantıklı bir bakış açısı değil, istediği an - hayatta beklentilerimizin aynı olmadığını gördüğü an ayrılabiliriz.

Evlilik düsünmediğimi de, ailemden olur alamaayacagını da biliyor farkında. Bir şey saklamıyorum bu konuda ondan tabii ki

Bu kadar yaş farkında mantık var ama size yapılan bütün onaylanmayam yorumlarda mantıksızlık var değil mi? :)

Bu kadar yaş farkında mantık var ama size yapılan bütün onaylanmayam yorumlarda mantıksızlık var değil mi? :)

Bir de hepsine eksi atmış uyarıyoruz biz suçlu oluyoruz sanki babamızın kızı da aldığı karar sonucunda biz de üzülcez. Neyse sanmıyorum ama dayıyla mutluluklar konu sahibi

Sevgilinin emojisi de bu

e-ticaret sitelerinin arayüzünü düzenliyorum gibi bişiler demişti. anlattı da işte ben bunu aklımda çok tutamadım. arayüz vs vs bana biraz yabancı kavramlar maalesef
babanız hayatta mı nasıldı ilişkiniz?
babasız büyüyen ya da babasıyla iyi olmayan kızların bazıları böyle oluyor maalesef
3 ayda ne cinselliği? nasıl üzülüyorum böyle olanlara
kocaman adam hiç mi korkmadınız
yapmayın bunu kendinize

yaş detayına takılmıyorum ben . birçok ünlü var bu şekilde ve özel hayat denılıp hayranlık duyuyor yaş farkına karşı gelenler.
en önemlisi evli mı değil mi bunu araştır ilkönce

25 yaşında genç, acemi olduğunuz o kadar belli ki.. Siz okuyup Doktor olacaksınız peki o ne olacak yada bu yaşına kadar ne yapmış?

15 yaş fark var. Bana göre çok fazla bu farkı.

Siz 30' a yaklaşınca daha iyi anlayacak ve hissedeceksiniz..

O kartlaşacak, yaşlı yaşlı hareketler yapacak siz daha bıcır bıcır hiç olacak iş mi?

yaş detayına takılmıyorum ben . birçok ünlü var bu şekilde ve özel hayat denılıp hayranlık duyuyor yaş farkına karşı gelenler.
en önemlisi evli mı değil mi bunu araştır ilkönce
Hiç de saygı duyulmuyor, ünlü olmak için ilişki yaşıyorlar, ünlü olmak referans işi, elinden tutan olacak ki olacak. Yarın öbürgün fiyasadan silinince görürler insanların tepkisini. Ki zaten yorumlarda da yeterince linç var.

Buraya her gelen konu sahibesine en akılsız konu sahibelerinde ilk 5e girersin yazıyorum, her açılan konuda lafımı geri alıyorum kötüsü çıkıyor

Gün gelmiyor ki yazdığım şahane yorum yüzünden kendimi alıntılmayayım

Ben anlamadım bilerek mi yapıyorlar burası bir kartsever genç saf kızlar bombardımanına uğradı.

Konu sahibesi bak yaz cidden doktor musun, ona göre memleketten soğuyup soğumamata karar vericem. Cidden doktorsan özel ünv falan mezunu musun, valla arkadaş bu özel tıpların da bir standardı var bildiğim kadarıyla , tıp bu zeka seviyesinekadar düşmüş olamaz. Neyse ben zaten 40+ doktorlara gidiyorum, ülkedeki eğitim iyice ayağa düştü son yillarda. Genç kuşak hiç belli olmuyor, genç doktora gidecekler için de Hacettepe-Gazi-Cerrahpaşa mezunlarından şaşmamak gerek. Cidden inanamıyorum doktor biri bu kadar akılsız olamaz, nerde peki bu akıllı kadınlar ne iş yaparlar, ne yere ne içerler??

Of ne buluyorsunuz şu buruşuk toplarda midem bulanıyor, yaşıtlarınıza kıran girdi heralde, madem sugar daddy buldunuz gerçekçi olun aşık oldum vs demeyin, o para veriyor ben de cinsellik diyin bitsin gitsin

Alakası yok bence, konu sahibesi para avcısı değil, saf akılsız genç bir kzı işte bu adam bunu kandırıyor. Genç kızları kandırmak gayet kolay, 2 güzel söze düşüyorlar buruşuk toplu arkadaşlar gayet uyanık. Para avcısı olsaydı daha iyiydi bence, o takım gayet akıllı

Dışardan öyle görünür öyle derler para için görüşüyor derler, evet sugar daddylerinin parasını yiyenler daha mantıklı hem dayıyla cık hem hesap öde daha kötü, loser- loser bi durum. Allah kurtarsın ne diyim,

Öyle gerçekten. 20 yaşındayken, 14 yaş farklı ilişkimden ayrıldıktan sonra düşündüm, eskortluk yapsaydım daha iyiydi dedim, en azından elime biraz para geçerdi. Benimki ipsiz sapsızdı bir de, iş kuracağım filan diye bütün parasını çöpe atmıştı, yeri geliyordu ben para veriyordum.

Bir de hepsine eksi atmış uyarıyoruz biz suçlu oluyoruz sanki babamızın kızı da aldığı karar sonucunda biz de üzülcez. Neyse sanmıyorum ama dayıyla mutluluklar konu sahibi

Sevgilinin emojisi de bu
hepsine eksi atmadım, genelde bana sugar daddy arayan ya da aptal denilenlere eksi attım. zaten fikirleri ögrenmek icin yazıyorum. genelde de zahmet edip yazanlara tesekkür edip begeniyorum.

babam hayatta degil, bundan önceki ilişkilerim kendi yaşıtlarımlaydı.
korkmadım, dedigim gibi o gercekten genc gözüküp genc yasıyor. unutuyorum bile bazen bu yas farkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…