- 11 Şubat 2021
- 1.480
- 2.474
-
- Konu Sahibi fatmaturk21
3 aydırKızlar selam, ilk kez başlık açıyorum. Size akıl danışacagım, benim için çok önemli. Ben 25 yasımdayım, üniversite okuyorum hala. 3 aydır beraber olduğum sevgilim 39 yaşında. Evden çalışıyorum dedi bilgisayarla ilgili ama genelde boş vakti var, durumu da gayet iyi.
Bana sevgisi, ilgisi, aşkı hakkında şüphem yok. Aramız harika, cinsellik de gayet güzel. Her ilişki gibi kavga gürültü oluyor arada. O zamanlar bile sinirlenip deliren ben oluyorum, o olgun sakin karşılıyor durumları. Asla incitmiyor beni.
Ben pek çok arkadaşıma yeni yeni söylüyorum yaş farkından çekindiğim için. O çoktan paylaştı bahsetti benden, ailesinden de çekinmiyor onlara da söylemiş var olduğumu. Bu arada farklı şehirlerdeyiz ama yakın, beni görmeye geleceğini vs söylemiş.
Aslında çok yönden harika bi aşk yaşıyorum, yaşını asla göstermediği ve ben de biraz daha olgun olduğum için çok uyumluyuz. Eğleniyoruz ve mutluyuz, nolur maşallah diyin.
Fakat şöyle bi sıkıntı var, benim annem 46 yaşında. Sevgilim 39. Ben 25. Anneme yaşı bana olandan daha yakın. Mezun olmama az kaldı, iş durumumun düzene girmesi vs derken benimki ciddi düşündüğünü de söylüyor. Ne çabuk ciddiyet derseniz, tanıştığımızdan beri oluşarak böyle oldu bir anda. Zaten o beni daha büyük ben onu daha genç sandığım bir ortamda, asla sevgili düşünmezken tanışıp bi anda aşık oldum. Kendisi de hayatında son aşkı olduğumu söylüyor. İnanıyorum ama bu fark da kafamı karıştırıyor... O evden çalışıyor ben doktor oluyorum... O 40 olacak ben daha 25i yeni bitiriyorum.. Ne yapmalıyım???
edit: kızlar tanıştığımızda aynı şehirdeydik, ben okul için geldim. bir de evli değil diye biliyorum, kendisi de çevresi de kardeşi de öyle yansıtıyor. buna ragmen evli çıkarsa zaten korkunvc bi kumpas demek. en cok bunu demişsiniz diye düzenleyeyim dedim.
EDİT2: Tek takılmadıgım maddi durumu aslında, bu da çok yazılmış diye diyorum. Hayatımda ailem dışında kimseden para almayacak şekilde büyütüldüm, kendi paramı kazanana kadar da bu böyle gider. Ben ipsiz sapsız biri olmadıgını belirtmek için yazmıştım işini.
Selamlar, evinin çevresinde de vakit geçirdik kedilerini sevdik vs. hiç bir çekincesi olmadı. o ailesi cevresi arkadaşlarıyla tanısmam konusunda gayet sıcak bakıyor, bu açıdan dürüst olduguna inandım ben de.Merhabalar evli olmadığına emin misiniz? böyle durumlar beni çok tedirgin eder hep yaş farkından kaynaklı değil bu tedirginliğim bambaşka şehirlerde ve çevrelerde olmanız. benim başıma gelmişti daha önce 2 yıl çıktığım ailesiyle bile tanıştığım çocuğun 9 yıllık ilişkisi olduğunu öğrenmiştim... malesef erkekler ve çevreleri böyle konularda birbirlerine korkunç bir şekilde arka çıkıyorlar..
Mesela bir haftasonu o değilde siz gidin onun bulunduğu şehre... bakalım tedirgin olacak mı biri görür diye. Sosyal medya kullanıyormu özellikle sosyal medyasında ailesi eklimi o çok önemli annesi babası özellikle. Sosyal medya kullanmıyorsa daha tehlikeli yada kullanıyorsa ve ailesinden 1 kişi bile yoksa sahte hesap olma ihtimali çok yüksek.
Yaş farkına dediğim gibi takılmıyorum benim patronum 40 yaşında bekar geçen ofiste bir muhabbet dönüyordu patronumun en yakın arkadaşı kadın doğum doktoru evleneceğin insanın yaşı çok önemli senin 25-32 aralığında birini bulman lazım demiş evlenmeyi düşünüyorsan 35 ten sonrası zor çocuk için demiş. (10 yıldır aynı yerde çalışıyorum ofiste 12 kişiyiz tek evli benim yaş aralığı ise 30-40 bende hamilelik konusunda sorunlar yaşamıştım o sebeple kızlarla devamlı konuşuyoruz konular dönüyor ara ara ofiste yanlış anlaşılma olmasın )
yani size yaklaşması bu sebeple bile olabilir..
Ayrılın demiyorum ama iyice tanımaya çalışın daha önce ihanete uğramış biri olarak çok temkinli yaklaşıyorum her konuya...
Öyle bir şey olursa ben de onu "gencecik yıllarım senin yüzünden boşa gitti" diye suçlayabilirim. Bu hiç mantıklı bir bakış açısı değil, istediği an - hayatta beklentilerimizin aynı olmadığını gördüğü an ayrılabiliriz."Anlaşamazsak ayrılırım olur biter" diyorsunuz da, eğer böyle bir şey olursa o adam sizi "zaten yaşım ileriydi senin yüzünden boşa gitti" diye suçlamayacak mı?
37-38den sonra ilişki kavramları bambaşka bir hale geliyor, daha kalıcı, daha ileriye dönük güven ağırlıklı ilişkiler istiyor insan. Yani siz evlilik düşünmeseniz bile bir süre sonra bu konuda ısrarcı olacaktır..
Şimdiden her fırsatta vurgulayın evlilik düşünmediğinizi.
Bu kadar yaş farkında mantık var ama size yapılan bütün onaylanmayam yorumlarda mantıksızlık var değil mi? :)Öyle bir şey olursa ben de onu "gencecik yıllarım senin yüzünden boşa gitti" diye suçlayabilirim. Bu hiç mantıklı bir bakış açısı değil, istediği an - hayatta beklentilerimizin aynı olmadığını gördüğü an ayrılabiliriz.
Evlilik düsünmediğimi de, ailemden olur alamaayacagını da biliyor farkında. Bir şey saklamıyorum bu konuda ondan tabii ki
Bu kadar yaş farkında mantık var ama size yapılan bütün onaylanmayam yorumlarda mantıksızlık var değil mi? :)
babanız hayatta mı nasıldı ilişkiniz?e-ticaret sitelerinin arayüzünü düzenliyorum gibi bişiler demişti. anlattı da işte ben bunu aklımda çok tutamadım. arayüz vs vs bana biraz yabancı kavramlar maalesef
25 yaşında genç, acemi olduğunuz o kadar belli ki.. Siz okuyup Doktor olacaksınız peki o ne olacak yada bu yaşına kadar ne yapmış?Kızlar selam, ilk kez başlık açıyorum. Size akıl danışacagım, benim için çok önemli. Ben 25 yasımdayım, üniversite okuyorum hala. 3 aydır beraber olduğum sevgilim 39 yaşında. Evden çalışıyorum dedi bilgisayarla ilgili ama genelde boş vakti var, durumu da gayet iyi.
Bana sevgisi, ilgisi, aşkı hakkında şüphem yok. Aramız harika, cinsellik de gayet güzel. Her ilişki gibi kavga gürültü oluyor arada. O zamanlar bile sinirlenip deliren ben oluyorum, o olgun sakin karşılıyor durumları. Asla incitmiyor beni.
Ben pek çok arkadaşıma yeni yeni söylüyorum yaş farkından çekindiğim için. O çoktan paylaştı bahsetti benden, ailesinden de çekinmiyor onlara da söylemiş var olduğumu. Bu arada farklı şehirlerdeyiz ama yakın, beni görmeye geleceğini vs söylemiş.
Aslında çok yönden harika bi aşk yaşıyorum, yaşını asla göstermediği ve ben de biraz daha olgun olduğum için çok uyumluyuz. Eğleniyoruz ve mutluyuz, nolur maşallah diyin.
Fakat şöyle bi sıkıntı var, benim annem 46 yaşında. Sevgilim 39. Ben 25. Anneme yaşı bana olandan daha yakın. Mezun olmama az kaldı, iş durumumun düzene girmesi vs derken benimki ciddi düşündüğünü de söylüyor. Ne çabuk ciddiyet derseniz, tanıştığımızdan beri oluşarak böyle oldu bir anda. Zaten o beni daha büyük ben onu daha genç sandığım bir ortamda, asla sevgili düşünmezken tanışıp bi anda aşık oldum. Kendisi de hayatında son aşkı olduğumu söylüyor. İnanıyorum ama bu fark da kafamı karıştırıyor... O evden çalışıyor ben doktor oluyorum... O 40 olacak ben daha 25i yeni bitiriyorum.. Ne yapmalıyım???
edit: kızlar tanıştığımızda aynı şehirdeydik, ben okul için geldim. bir de evli değil diye biliyorum, kendisi de çevresi de kardeşi de öyle yansıtıyor. buna ragmen evli çıkarsa zaten korkunvc bi kumpas demek. en cok bunu demişsiniz diye düzenleyeyim dedim.
EDİT2: Tek takılmadıgım maddi durumu aslında, bu da çok yazılmış diye diyorum. Hayatımda ailem dışında kimseden para almayacak şekilde büyütüldüm, kendi paramı kazanana kadar da bu böyle gider. Ben ipsiz sapsız biri olmadıgını belirtmek için yazmıştım işini.
Hiç de saygı duyulmuyor, ünlü olmak için ilişki yaşıyorlar, ünlü olmak referans işi, elinden tutan olacak ki olacak. Yarın öbürgün fiyasadan silinince görürler insanların tepkisini. Ki zaten yorumlarda da yeterince linç var.yaş detayına takılmıyorum ben . birçok ünlü var bu şekilde ve özel hayat denılıp hayranlık duyuyor yaş farkına karşı gelenler.
en önemlisi evli mı değil mi bunu araştır ilkönce
Ayni yorumu yapacaktim siz yazmissinizUzaktan uzağa böyle aşk, mükemmel cinsellik falan… hayal dünyasında yaşıyor olmayın da
Buraya her gelen konu sahibesine en akılsız konu sahibelerinde ilk 5e girersin yazıyorum, her açılan konuda lafımı geri alıyorum kötüsü çıkıyor
Of ne buluyorsunuz şu buruşuk toplardamidem bulanıyor, yaşıtlarınıza kıran girdi heralde, madem sugar daddy buldunuz gerçekçi olun aşık oldum vs demeyin, o para veriyor ben de cinsellik diyin bitsin gitsin
Alakası yok bence, konu sahibesi para avcısı değil, saf akılsız genç bir kzı işte bu adam bunu kandırıyor. Genç kızları kandırmak gayet kolay, 2 güzel söze düşüyorlar buruşuk toplu arkadaşlar gayet uyanık. Para avcısı olsaydı daha iyiydi bence, o takım gayet akıllı
Öyle gerçekten. 20 yaşındayken, 14 yaş farklı ilişkimden ayrıldıktan sonra düşündüm, eskortluk yapsaydım daha iyiydi dedim, en azından elime biraz para geçerdi. Benimki ipsiz sapsızdı bir de, iş kuracağım filan diye bütün parasını çöpe atmıştı, yeri geliyordu ben para veriyordum.Alakası yok bence, konu sahibesi para avcısı değil, saf akılsız genç bir kzı işte bu adam bunu kandırıyor. Genç kızları kandırmak gayet kolay, 2 güzel söze düşüyorlar buruşuk toplu arkadaşlar gayet uyanık. Para avcısı olsaydı daha iyiydi bence, o takım gayet akıllı
Bu kadar yaş farkında mantık var ama size yapılan bütün onaylanmayam yorumlarda mantıksızlık var değil mi? :)
hepsine eksi atmadım, genelde bana sugar daddy arayan ya da aptal denilenlere eksi attım. zaten fikirleri ögrenmek icin yazıyorum. genelde de zahmet edip yazanlara tesekkür edip begeniyorum.Bir de hepsine eksi atmış uyarıyoruz biz suçlu oluyoruz sanki babamızın kızı da aldığı karar sonucunda biz de üzülcez. Neyse sanmıyorum ama dayıyla mutluluklar konu sahibi
Sevgilinin emojisi de bu
tesekkür ederim dikkate alacagımYürümez.
Bu deli dolu aşık haliniz rutine dönünce siz de göreceksiniz yürümeyeceğini. İş işten geçmeden anlamanızı temenni ederim.
babam hayatta degil, bundan önceki ilişkilerim kendi yaşıtlarımlaydı.babanız hayatta mı nasıldı ilişkiniz?
babasız büyüyen ya da babasıyla iyi olmayan kızların bazıları böyle oluyor maalesef
3 ayda ne cinselliği? nasıl üzülüyorum böyle olanlara
kocaman adam hiç mi korkmadınız
yapmayın bunu kendinize