Yaş farkı... İş farkı... Napıcam???

Ah be canim konu sahibi, hem de Doktor olacaksin ve 25 yasinda bir citirsin. Sen evlilik plani yapmasan dahi, o yapar emin ol.

Normalde yas farkina takilmayan biriyim, benim esim de benden 12 yas buyuk. Ancak nedenini bilmedigim bir sey, bu Adam konusunda Beni rahatsiz etti, salakca bir altinci his belki de. Nedenini bilmedigim bir sekilde sana herseyi dogru soylemedigini dusunuyorum. Sakince gozlemle, yasin cok genc, acele etmeni gerektirecek bir durum da yok. Zamana birak, sevgili olarak devam ederken, iyice olc tart bic.

"Cinsel beceri konusunda 40>30>20"
Bu konuya Update : 50>40>30>20

Benim eşimle aramda 12 yaş var. Açıkcası şimdiye kadar hiç yaş konusu problem olmadı. Ben mühendisim eşimde ticaretle uğraştığı için iyi kazanıyor benden. Zaten şuan çocuk bakıyorum aman seviyosanız hiç takılmayın. Ama ciddi düşünmek için biraz daha zaman bence.

İnsan hayatı boyunca nelerle karsılasıyor inanılmaz.

Ben anlamıyorum. Okulda, kursta, arkadaş ortamında falan hiç mi bir erkekle tanışmıyorsunuz? Aralarından en kötüsü bile şu adamdan iyidir net.
Tanıştım, öyle görüstügüm flört ettigim sevgili oldugum da oldu da şu an hayatımda bu adam var. planlamadan oldu benim için de inanın

Kesin evlidir ve sizi cinsel obje olarak görüyordur kullanıp kullanıb bir kenara atar. Allah size akıl versin.

İlişki değil görüşkü

Yaşınızdan büyük duruyorsanız, muhtemelen sizi bir süre sonra bu sebepten bile beğenmeyebilir.
Denge gerek ilişkilerde, ben de kendimden 13 yaş büyük biri ile evlendim ve yıllar içinde şunu gördüm: senin heyecan duyduğun pek çok şeyi, senden önce yaşamış ve tüketmiş olacak.
Ortak bir hayaliniz bile olmayacak bir gün. Davranışlarınızı çocukça bulacak.
Ailesi sizi pekâlâ kabullenir, sonuçta oğlu gencecik kız bulmuş onlara göre. Aileler genelde yaşı ilerlemiş veya boşanmış kadınlara önyargılı oldular, şu an sizin için bir önyargı oluşmaz zaten.
Durumu iyi diye, size iyi davranıyor diye daha üç ayda bu kadar riske gerek yok.
İçimden bir his, sırf ekonomik koşullarının bile sizi o adama bağlayacağını söylüyor, üzgünüm yoksa buna bu kadar vurgu yapmazdınız.
Ha bir de, siz tam olgunluk çağına gelip otuzların ortasında olduğunuzda, karşınızdaki adam çok yaşlı olacak. Enerjisi size yetmeyecek. O zaman hissedersiniz işte hata olduğunu en çok...
Kendinize bunu reva görmeyin.

Adamın işini açıkça söylememesi kuşku uyandırıyor. Belki dolandırıcı, belki kaçakçı, belki illegal bir hacker. Yani paranın kaynağını tam olarak biliyor musunuz?

Çok doğru bir analiz.

Bir de 25 yaşına kadar kızlara kendi yaşıtı erkekler biraz çocuk gibi gelebiliyor ama 25 yaşından sonra o fark kapanıyor yavaş yavaş. İnsanın kendi yaşıtı biriyle birlikte olması gibisi yok, hepsini denemiş biri olarak söylüyorum. Hem paylaşacak daha çok ortak noktanız oluyor, hem de hayatın aynı evresinde olduğunuz için güç dengesizliği de olmuyor.

Bir de yaş farkı fazla olunca insan karşısındaki insanı doğru değerlendiremeyebiliyor. 25 yaşında bir kızla 40 yaşında bir erkek birlikte olduğunda mesela, olgunluk seviyeleri, kariyerleri vs benzer düzeydeyse eğer, kız yanlış bir şekilde "ne güzel, benziyoruz" diyebiliyor, ya da kendini "ben olgunum ve yaşımdan ilerideyim" diye kandırabiliyor ama çoğu zaman tam tersi oluyor, o erkek kendi yaşından geride oluyor yani esasen. Kız kendini geliştirmeye devam ediyor bu arada fakat erkek olduğu yerde kalıyor. İlişkinin ömrü de uzun olmuyor bu yüzden.

Yazmayayım diyorum sus artık git yat diyorum ama yok kusuruma bakmayın yazıcam affedin.
Ben 39 yaşındayım kimse yaşıma inanmaz gerçekten göstermem ama içim çürümüş içimde yaşlı bi teyze var kuyumcu çantasıyla güne gidiyor. Evet sululuğu bırakıyorum. Genceciksiniz önünüzde uzun yıllar var inşallah
çok çok eskiden aramda 13 yaş fark olan bir sevgilim vardı emin olun sevgisinden de emindim ama olmayacağını biliyordum mantık çerçevesinde ayrıldık ama hiç pişman da değilim. Dediğim gibi sevgilinizle yaşıtım ve bu yaşların farkındalığı başka oluyor siz bu yaşlara geldiğinizde zannetmiyorum hayatınızda o insan olacağını… Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…