- 19 Mayıs 2020
- 46.512
- 208.367
- Konu Sahibi fatmaturk21
Yine ben insaflıyım 50 yaş üstünü gömüyom.Konuda yas farkı fazla evet ama siz niye 40 yaş üstü erkekleri gömdünüz bu kadar
Adamları 40 yaş sonrası öldü diye toprağa gömelim oldu olacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine ben insaflıyım 50 yaş üstünü gömüyom.Konuda yas farkı fazla evet ama siz niye 40 yaş üstü erkekleri gömdünüz bu kadar
Adamları 40 yaş sonrası öldü diye toprağa gömelim oldu olacak.
"Cinsel beceri konusunda 40>30>20"Ay yok kesinlikle hatalı bir varsayım bu.
Cinsel beceri konusunda 40>30>20
Yaş ilerledikçe performans kesinlikle artıyor. 20’likler beceriksiz hep
40’lar bittikten sonra ne oluyor bilmiyorum o seviyeye henüz çıkamadım
İnsan hayatı boyunca nelerle karsılasıyor inanılmaz.Beni de zamanin bir vaktinde birisi oyle kandirmisti.Okudugu okul meslegi adi soyadi hersey yalanmis.Yalani meydana cikinca yanimdan ayrilana kadar durumu kurtarmak icin sana aciklayamam niye yalan soyledigimi ben MİT denim deyip tüymüş izini yok etmişti
Koca yürekli katipYine ben insaflıyım 50 yaş üstünü gömüyom.
Tanıştım, öyle görüstügüm flört ettigim sevgili oldugum da oldu da şu an hayatımda bu adam var. planlamadan oldu benim için de inanınBen anlamıyorum. Okulda, kursta, arkadaş ortamında falan hiç mi bir erkekle tanışmıyorsunuz? Aralarından en kötüsü bile şu adamdan iyidir net.
Yok 100>20"Cinsel beceri konusunda 40>30>20"
Bu konuya Update : 50>40>30>20
Umarım gözünüz açılır, adam resmen annenizin akranı. Beraber “nerede o eski Ramazanlar” muhabbetine bile girebilirler yani.Tanıştım, öyle görüstügüm flört ettigim sevgili oldugum da oldu da şu an hayatımda bu adam var. planlamadan oldu benim için de inanın
Yok o kadar da degil :). Tecrubemi yazdimYok 100>20
Kesin evlidir ve sizi cinsel obje olarak görüyordur kullanıp kullanıb bir kenara atar. Allah size akıl versin.Kızlar selam, ilk kez başlık açıyorum. Size akıl danışacagım, benim için çok önemli. Ben 25 yasımdayım, üniversite okuyorum hala. 3 aydır beraber olduğum sevgilim 39 yaşında. Evden çalışıyorum dedi bilgisayarla ilgili ama genelde boş vakti var, durumu da gayet iyi.
Bana sevgisi, ilgisi, aşkı hakkında şüphem yok. Aramız harika, cinsellik de gayet güzel. Her ilişki gibi kavga gürültü oluyor arada. O zamanlar bile sinirlenip deliren ben oluyorum, o olgun sakin karşılıyor durumları. Asla incitmiyor beni.
Ben pek çok arkadaşıma yeni yeni söylüyorum yaş farkından çekindiğim için. O çoktan paylaştı bahsetti benden, ailesinden de çekinmiyor onlara da söylemiş var olduğumu. Bu arada farklı şehirlerdeyiz ama yakın, beni görmeye geleceğini vs söylemiş.
Aslında çok yönden harika bi aşk yaşıyorum, yaşını asla göstermediği ve ben de biraz daha olgun olduğum için çok uyumluyuz. Eğleniyoruz ve mutluyuz, nolur maşallah diyin.
Fakat şöyle bi sıkıntı var, benim annem 46 yaşında. Sevgilim 39. Ben 25. Anneme yaşı bana olandan daha yakın. Mezun olmama az kaldı, iş durumumun düzene girmesi vs derken benimki ciddi düşündüğünü de söylüyor. Ne çabuk ciddiyet derseniz, tanıştığımızdan beri oluşarak böyle oldu bir anda. Zaten o beni daha büyük ben onu daha genç sandığım bir ortamda, asla sevgili düşünmezken tanışıp bi anda aşık oldum. Kendisi de hayatında son aşkı olduğumu söylüyor. İnanıyorum ama bu fark da kafamı karıştırıyor... O evden çalışıyor ben doktor oluyorum... O 40 olacak ben daha 25i yeni bitiriyorum.. Ne yapmalıyım???
edit: kızlar tanıştığımızda aynı şehirdeydik, ben okul için geldim. bir de evli değil diye biliyorum, kendisi de çevresi de kardeşi de öyle yansıtıyor. buna ragmen evli çıkarsa zaten korkunvc bi kumpas demek. en cok bunu demişsiniz diye düzenleyeyim dedim.
Güvenmeye devam et. Durmak yok yola devam.hayat standartları yüksek, online oldugu icin kazancı döviz. aslında ona şu an cok güveniyorum da cevreden çekiniyorum biraz.
İlişki değil görüşküYaş farkı için bi şey diyemem. Bu tarz yaş farkı olup mutlu olanlar da var, size kalmış.
Ama 3 aylık uzaktan ilişki, cinsellik gibi yakın bir temas yaşanmış. İş ne deniyor bilmem ilgimi çekmiyor anlamadım dinlemedim diyorsunuz. Daha en temel şeyde bile bocalıyorsanız nasıl bir ilişki olacak bu anlamadım.
Çok doğru bir analiz.Yaşınızdan büyük duruyorsanız, muhtemelen sizi bir süre sonra bu sebepten bile beğenmeyebilir.
Denge gerek ilişkilerde, ben de kendimden 13 yaş büyük biri ile evlendim ve yıllar içinde şunu gördüm: senin heyecan duyduğun pek çok şeyi, senden önce yaşamış ve tüketmiş olacak.
Ortak bir hayaliniz bile olmayacak bir gün. Davranışlarınızı çocukça bulacak.
Ailesi sizi pekâlâ kabullenir, sonuçta oğlu gencecik kız bulmuş onlara göre. Aileler genelde yaşı ilerlemiş veya boşanmış kadınlara önyargılı oldular, şu an sizin için bir önyargı oluşmaz zaten.
Durumu iyi diye, size iyi davranıyor diye daha üç ayda bu kadar riske gerek yok.
İçimden bir his, sırf ekonomik koşullarının bile sizi o adama bağlayacağını söylüyor, üzgünüm yoksa buna bu kadar vurgu yapmazdınız.
Ha bir de, siz tam olgunluk çağına gelip otuzların ortasında olduğunuzda, karşınızdaki adam çok yaşlı olacak. Enerjisi size yetmeyecek. O zaman hissedersiniz işte hata olduğunu en çok...
Kendinize bunu reva görmeyin.