Yarın öğle arası eski eşimle nafaka konusunu görüşmek üzere randevulaştık. çok gerginim..

Gurur karın doyurmuyor hanimefendi 2 çocukla siz bir yanda bilmem kaç milyar maaşla adam yeni karısı ile keyifte..
Siz hala onun gözünde gurursuz olur muyum diyorsunuz!!
Gurursuz olun ama onun gibi onursuz olmayın..
Arayın talebinizi iletin en ufak bir arıza da açın mahkemeyi geçmiş kesintilerde dahil alın hakkınız olanı..
Her eziyeti çekip de hala değmeyen biri için eyilip bükülmeyin bu kadar!!

Ciğeri beş para etmeyen bi adammış.

evet.. birde diyorki yeni eşim paracı.. paraya tapıyor... sen beni hiç yormadın.. beni hiç kullanmadın diyor.. bu yüzden seni sevdim.. hep sana geri dönmyi istedim diyor.. ama olmadı ne yapayım diyor.. kadın beni bırakmadı diyor.. neyse çok geçmişe gitmek istemiyorum ama böyle dediği için bende yeni karısından nefret ediyor benden nefret etmesin diye hep sustum.. ama çocuklarımın hakkı bu... yanlış yaptım hep.. o adam umrumda idi.. aman benden nefret etmesin.. aman çirkeflik yapmıyayım.. aman karısına borcu var ödesin.. ona muhtaç olmasın filan ( borç dediğide oturdukları ev küçük idi.. yeni geniş bir ev alındı.. karısıda para vermişti.. ) neymişte hergün başına kalıyormuş ver paramı diyormuş.. buda parasını biriktirip ona ödeyip boşaycakmış.. ama artık bu da bitti... bakalım şimdi ne yalanlar bahaneler uyduracak..

bakamıyorsan ver çocukları dediği an iki valiz hazırlayıp koyun eşinizin kapısına çocuklarınızı bir saat sonra getirmezse bende şerefsiz evladı şerefsizim...sizi hatırlıyorum hatta burdaki gözü kara cevval ahtunlar sizinde eşinizinde facesine kadar bulmuştu görmüştük sizi yanlış hatırlamıyorsam güneydoğuda bir ildeydiniz şehirden ayrılacaktınız ,,o adam hem yeni eşini hem sizi bir arada götürmek için tutarsız hareketler sergiliyordu.ona yem olmamanız çok iyi olmuş bence nafaka için siz görüşmeye gitmeyin ya da gideceksenizde avukatınızla beraber gidin.

teşekkür ederim..
onun benim hakkımda ne düşündüğü öemli diye zaten bu haldeyim.. mahkemede bile benden nefret etmesin diye ne tazminat aldım.. ne mal paylaşımı... çünkü demesinki tek derdi mal mülk... gerçekten kayıtsızşartsız onu sevdğimi anlasın istedim.. ne olduki... buna rağmen sadece oturdupum evi almama rağmen ev verdim sana dedi :) komik..
ben iyiyim.. evet 15 yıllık tazminatımla alnımın teri ile aldığım bağı aldı..sattı.. yeni eşine büyük bir daire aldı.. kira gelirlerini alıp çatır çaır yiyor.. ama bu dünynaın öbr dünyasıda var.. Alalhım yanına bırakmaz... bunun rahatlığı ile biraz kalbim ferahlıyor..

Siz okyanussunz hatırladım
adamı görmek için mi yüzyüze görüşmek istiyorsunuz
adama bu kadar zaafıniz varken bence görüşmeyi avukat halletsin
adam her şeyi size zehir ediyor siz hala onun derdinde

Allah yanına bırakmayacak.. Güzel rabbime güveniyorum.. Rızkı veren Allah... Geçmişe üzülmüycem.. Ama nafaka için mücadele edeceğim.. isterse bana paragöz malcı desin.. umrumda değil artık..

Eşinizin bu söylediklerine inanıyor musunuz.Yeni eşinden kurtulmak istiyormuş da Kadın yakasını bırakmıyormuş da.Bence eski eşiniz sizin ona karlı zaafınızı zayıf yönünüzün bu olduğunu çok iyi biliyo kısacası sizi kandırıyor.KANMAYIN!

Yüz yüze görüşmek hatalı olur. Adama karşı zaafınız var, adam da bunu biliyor ve çok güzel kullanıyor.
Hem böyle bir adam sözünde de durmaz. Olur der ama istediğiniz parayı vermez. En mantıklısı ve en uygunu mahkeme yoluyla nafaka artırım davası açmak. İki çocuk için 500 er lira az. Mahkemeye başvurmak en uygunu. Bence bir avukat bulmalısınız.

Size paragöz desin malcı desin boşandığınız adamın size ne dediği neden bu kadar umrunuzda.Velev ki yeniden birleştiniz evlendiniz size bunları yaşatan adamı hiç bir şey olmamış gibi sevebilecek misiniz.Bence geçmişe sünger çekin adama kendi geleceğinizi bğlamayın.Biten bitmiştir siz önünüze bakın.

Allah yanına bırakmayacak.. Güzel rabbime güveniyorum.. Rızkı veren Allah... Geçmişe üzülmüycem.. Ama nafaka için mücadele edeceğim.. isterse bana paragöz malcı desin.. umrumda değil artık..
canım benim iyi niyetli bir bayansın belli ama bu kadar kendini kullandırtma eski eşinde insanlarda seni kullanır herzaman bütün yükü sana yıkarlar. eski eşin gelip sana şimdiki karısını şikayet ediyor kadın için paragöz bilmem ne diyormuş ötekine gidip senin hakkındada kimbilir neler diyordur onamı inanıyorsun hala . adamın karaktersiz olduğu zaten çocuğuna aldıgı en ufak şeyi nafakadan kesmesinden belli , parasını ödüyorsam çocuk bende kalır diyor bu ne ya eşyamı alıyor adam karaktersizliğin dibine vurmuş sende onun ekmegine yağ sürüyorsun bu hareketlerinle. 2 çocuk için 500 tl asgari ücretle çalışan babalar bile ödemiyor ki eşinin bisürü geliri var boşversene bu adam sırf yaptıgı karktersizliklerden donuna kadar alınmayı bile hak ediyorda işte denk gelmemiş dişlisine böylelerinde şans olur zaten..

Adamla hiç konuşma çocuğu için üç kuruşu esirgeyen vicdanıyla nafaka arttırır mı zannediyorsun. Nafaka artırımı için haber de verme belki mal kaçırır. Doğrudan avukata git alabileceğin maksimum nafakayı al.

Siz okyanussunz hatırladım
adamı görmek için mi yüzyüze görüşmek istiyorsunuz
adama bu kadar zaafıniz varken bence görüşmeyi avukat halletsin
adam her şeyi size zehir ediyor siz hala onun derdinde

okyanusum.. evet.. üyeliğim iptal olmuştu..
asla adamı görmek için değil.. çocukları almaya geliyor.. kapıya bile çıkmıyorum.. görmek istemiyorum.. defolsun gitsin artık..kimse bana inanmıyor ama artık bitti... tabiki hala üzülüyorum ama böyle bir adamı sevdiğim inandığım beklediğim ve zamanında maaş kartımı herşeyimi güvenip teslim ettiğim için üzülüyorum. .daha düne kadar bu adama innadığım için.. kahraluyorum... adam 30.01.2017 tarihinde mahkemesi var idi. boşanacak idi.. ve eşi hamile idi.. ve kızıma boşanacağını çocougunu aldırdığını söylemişti.. cehennemde olduğunu mutsuz olduğunu söylemişti.. ne oldu.. karısı çok yalvarmış geri döndü.. ama son ana kadaar kızıma hergün sizi düşünüyorum annen nasıl.. beni affetsin.. yok bu şarkıyı ona armağan ediyorum filan saçmaladı.. bende en son haddini bildirdim.. defol git hayatımızdan dedim.. mutlu değilim acı çekiyorum ama bu kadınındaahını almak istemiyorum dedi.. hep inanmaya çalıştım.. ama artık inanamıyorum.. bir duyuyorumki arkadaşlarımdan eski kocan yeni eşi ile el elle sarmaş dolaş çok mutlu.. yok şu konserde gördük.. yok şu yemekte gördük.. bizede can çektini mecburiyetten katlandığını hatta kendi eşinden bahsederken şu yaratığın itin parasını ödeyip bir anca kurtulmak sitiyorum diyen biri id... bende nafakaymış paraymış artırmıyordum.. ya alışveriş yapmışlar.. çocuguma muz almış... ee kadın da demişki nafaka veriyorsun o muzu sucugu alma kendi alsın diye alıyorsun demiş.. güya.. ee bende parası varya laf söyleyebliyor diyor. bir an önce parasını vereyimde konuşmasın diyor.. bende eski eşim yazık diyorum... yeni karısına küçük düşmesin diyorum.. filan.. ya bu kadar aptal olduğum için kendimden nefret ediyorum... ama artık yeter...
okyanus bitti gitti... eskisi gibi dğeilim... artık bein kandırmayacak... gerekirse uzak duracağım... görüşmeyede gitmem... whatshaptan yazağım...

Valla başta ne nafakası ya, diye düşünüp. Cocuksuz boşanma noktasında düşünmüştüm. Sizin durumunuz daha farklıymış. Öncelikle cocuklarınızın yıllık giderlerini çıkartın. Bakın aylık haftalık değil. Yıllık bunları

A- eğitim gideri (10.000)
----A1-kızımın okul gideri (3.000)
----A2 oğlumun okul gider (3.000)
----A3 kızımın kurs gideri (2.000)
----A4 oğlumun gitar dersi gideri (2.000)

B- Sağlık Gideri
C- Giyim Gideri
D- Barınma Gideri
E-
F-
G- Harclıklar

Şeklinde tablo çıkartın. Bunların toplamının yarısı eşinize ait. Yarısı size ait olacak şekilde talep edin.

Haaa bunları ay ay ödemek zorunda da değil.

Mesela okul-giyim-servis ücreti gibi yerleri öder. Biter işi.

Bir arkadaş avukatla gidin demiş. Ona katılıyorum. En azından gözü korkar. Yüzyüze görüş derim. Nereye kadar duygularından kacacaksin. Böyle böyle duygularınla yüzleşe yüzleşe onu unutacaksin.

evet.. hatırladınız.. istedği olmadı... ikimizi bir arada iadere etmekmiş niyeti.. burdaki kk üyeleri hep yle dediki.. bende kızdım herkese.. onlar adamı tanımıyorlar.. nerden bilecekler dedim.. ama haklılarmış..o yüzden çok önem veriyorum kk üyelerinin yorumlarına..
30.01.2017 boşanma davası vardı. bana son mesaj attı.. hem senden vazgeçemiyorum hem ondan dedi.. 2 yıldır biliyorsuuz defalarca kadını gönderdi. geri geldi. ama hep dediki kadın gurursuz beni bırakmıyor.. o geliyor dedi.. en son isteğdi şeyi kadın yaptı.. çocugu bile aldırdı.. 30.01.2017 mahkeme günü geldi.. tazminatlar ödendi kadına.. herşey bitmişti.. anlaşmalı imzalar atılmıştı..
bir gece adam yazdı bana... eeee hem o kadından vazgeçemiyormuş... hem benden... boşanacakmış ama onun evlenmesinden korkuyormuş.. çok acı çekermiş... bu defada benle birleşir ise o kadınla görüşmeye başlarmış.. öyle yazdı.. 2 çocuk bir ben bir de yeni eşi 4 ünüzün hayatını mahvettim dedi.. sizi arcadım dedi.. sizin suçunuz yoktu ded.. ben pisliğin tekiyim dedi...ölmek istiyorum filan diyince bende dayanamadım.. ne yapmak isteğdinide anlamadım.. o zmaan bizi harcadın zaten dedim.. madem o kadın iyi.. git ona geri dön onu kurtar bari dedim... zaten dedim onu sevdiğini bile bile ben seni kabul edemem dedim... eee beni dinlemişte.. mahkemeden vazgemiş... kızıma ne demiş... annen beni kabul etmedi.. ben ne yapayım kızım ortada mı kalayım.. demiş.. çamaşırlarımı kim yıkasın.. yemeğimi kim yapsın demişl... kızımda bana düşman oldu ... tabi bir anlık.. sonra anladı.. mesajları gösterdim.. babasının dediği gibi olmadı.. ama artık bu adama gerçetken olmayacağını aşşağılık bir adam olduğunu ve sadece çocuklarımla ilgili görüşmem gerekitğini yeni anladım...
kk üyeleri o kadar haklıymışkii herkes bu adam seni metres olarak istiyor dedi idi.. ama dediğiniz gibi bu adama yem olmadım... ve çocuklarla iglii tüm aklarımı alacğaım...

haklısınız... çok haklı.. güçlü olup kendimi ezdirmemem lazım...

çok teşekkürler... bakın bu tablo har

Madem evleri var kira gelirleri var dediğiniz gibi mahkeme nasıl o zaman 500 tl bağladı 2 çocuğa ben anlayamadım çünkü kişini geliri tespit edilir mahkeme tarafından ve ona göre belirlenir. Kaldı ki siz arttırım yazmasanız bile enflasyon oranına göre artış yapılır. Önce eşinizle konuşun giderleri söyleyin eğer anlaşmaya varamazsınız avukat ve mahkeme yoluyla çözersiniz artık mutlaka gelir durumuna göre ciddi bir artış olacaktır.

çok güzel bir tablo olmuş.. Ellerinize sağlık.. Bu çok mantıklı. Çünkü okulm asrafı kitap masrafı bir anda aklıma gelmiyor.. bu şekilde liste hazırlayacağım...çok teşekkürler emekleriniz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…