Yarın öğle arası eski eşimle nafaka konusunu görüşmek üzere randevulaştık. çok gerginim..

toplam 2.000 Tl kira geliri..
kendi aylık maaşı 6.000 üstünde. Ama yıllık primleri var. Örneğin bu ocak ayında 30.000 Tl prim yatmış..
evet.. ayrı ayrı gitmek mantıklı.. öyle yapacağım.
Adam bildigin zengin.. 2 cocuguna toplam 500 tl mi veriyor, şaka mi bu?
Sen bu adamdan korkuyorsun, bi sey alamazsin kendi kendine, en iyisi saglam bi avukat bul, Allah' in izniyle halleder o ne gerekiyorsa..

Son düzenleme:
Işte o zaman insan sinirden birşey düşünmüyor ama avukatında demiş zaten ne diye almadın adamdan herseyini

yeri geliyor insan arkadaşıyla yediği yemeği ödüyor 30-40 TL onun yerine
adam kızına yaptığı küçük masrafı kesiyorsa

bu adamdan herşey beklenir sakın sana birşey imzalatmasın

kafana yatsa bile imzalama

bence böyle bir adamla konuşmak istemeniz hata direkt avukata gitmeliydiniz

bir yerde buluşun. sen ayrı o ayrı gelsin. selam ver. iyim sen nasılsın faslı olursa cevap ver.sonrada fazla uzatmayacagım cocukların masrafları gunden gune artıyor. bu cocukları tek başıma dunyaya getirmedigim için bu masrafların ortak olman gerekiyor. iki medeni insan gibi anlaşalım ve şu nafaka bedeli artıralım. de. baktın yüzünü ekşiyor. peki diyip kalk ve mahkeme kanalı ile de bu arttırımı talep edecegini söyle ve cık o mekandan.
eger bunu yuapamayacakısan hiç adamla buluşma. avukata ver yapsın yapacagını.

gorusmeye gerek yok
dırek avukatınız aracılıgı ıle egıtım masraflarını babaya yukleyın.Madem cocukları goruyor hemde ufacık 4 tl hesabını yapıyor . Kaldıramasın kafasını kalkınamasın serefsız

nafakayı ne zaman artırmaya çalışşsam bakamıyorsan ver çocuklarımı diyor.. o kadar parayı verdikten sonra ben bakarım diyor.. bende her seferinde artırmıyorum.. çünkü çocuklarımın huzuru daha önemli.. ölsede kızlarım oaraya gitmez.. hatta büyük kızım hiç gitmez..

Seni kandiriyor ya.. Ne demek parasini verirsem bende kalir; yok canim!
Parayi verene cocuklar verilseydi ohooo.. Lutfen bi avukata danis ve muhatap olma su adamla..

görüsmeye gitmeye gerek yok, zaten dediginiz gibiyse kendini acindiracaktir, direnip vermeyecektir.
dava acin - daha kolay alirsiniz.
herseyi hesaplayan bir baba - ne Kadar babaysa artik.
sizin parayi istemem cirkeflik yapmis olurmuyum gibi düsüncelerinizi bildigi icin bunu kullaniyor.

adam sizi kandırır
sakın konuşmayın görüşmeyi iptal edin

avukatla konuşun

ve çocuklarınızın hakkını alın
sizin ki gurur değil adam sizi kullanıyor
sizin yüzünüzden çocuklarınız mağdur bunu unutmayın

adam sizi her konuda kandırıyor. bu kadar geliri olan bi adam 500 tel mi veriyor şoktayım.

konuşun.kısa ve öz bir şekilde.tavır koyarak. hayır derse ısrar bile etmeyin.açın davayı.

siz farkındamısınız çocuklarına büyük kötülük yapıyorsunuz. babası bu kadar kazanan çocuklar çok çok iyi yaşamalı.

yanlış bilmiyorum... bölge satış müdürü... 3 ayda bir çift maaş alıyor. yıllık primi 25.000 -30.000 Tl arası.. iki evi kirada kira geliri var.. ayrıldığımızdada şartlar aynı idi.. ama nafaka hiç vermek istemedi.. ihtiyaçlarını ben kaşılarım demişti.. bende bir an önce boşanmak için anlaşmalı tek celsede bitecek dava dilekçesi hazırladım.. hatta hakim bile o anda eminmisiniz nafaka ile ilgili dedi... özellikle mal paylaşımı ile iki defa uyardı.. eminmisin dedi... bak geri dönüşü yok dedi... yoksa beni boşamayaaktı.. bende bir an önce boşanmak için herşeye evet dedim.. dedim de ne olduki.. sonradan da iki yıl boyunca pişman oldum.. öldüm geberdim. geri gelsin diye... şu an kendimden bile nefret ettim.. byle bir adamın geri glemesini düne kadar istiyordum... neyse.. geldi geçti..

Bence sen konuşmamalısın dediğin gibi o adama zaafin var ve o adam öyle kurnaz ki bunu çok güzel kullanıyor sana karşı
Madem gideceksin çocuk-nafaka dışında asla başka konulara girme, o girdiğindede bunları konuşmak icin gelmediğini söyle,o kadar geliri olupta 24 tl yi kesen adamda adam degil, bence gerçekten sen muhatap olma avukatla hallet alabildiğin en yüksek rakamı al çocukların icin,bunu yapmakla maddiyatçı olmazsın,o küçük paraları kesmekle maddiyatçı zaten, ayrıca velev ki sana maddiyatcısın dedi bu adam, takma aldırma evet öyleydim de geç. Bu adamın senin hakkında ne düşündüğünü önemsemediğin gün, kendini ve çocuklarını düşünmüş olacaksın. Her konunun özeti bu lütfen bunu yap önüne bak

Terbiyesiz. Ben yeğenimin yanında çocuğuma birşey alsam ona da alıyorum. Bu nasıl mantıktir.. daha doğrusu mantıksızlıktır.. Bence görüşme. Canını sıkıp gidecek. Direkt dava aç. Fiş fatura dekont ne varsa sakla. Avukat üyeler yardımcı olsunlar. Sinirim tavan yaptı!!

tamam.. yarın randevulaşmıştık.. iptal ediyroum... telefonlada görüşmeyeceğim.. whatshaptan kısaca yazacağım.. itiraz ederse üzgünüm yasal yollardan hallaetmek zorunda bıraktın beni diyip geçerim... olur mu ??

adamın saydıgın gelirlerini ve ödediği nafaka miktarını okuyunca dilenciye sadaka versin o parayı derim. safmısınız siz ya zamanında almamışsın donuna kadar alma imkanın varken hadi onu geçtim , şuan 500 tl 2 çocuk içn ödüyor sadece üstelik küçücük hesaplar peşinde siz hala ona zaafım var bilmem ne diyorsun şaka gibi . kusura bakmayında yemeyenin malını yerler ikinci karısı gayet güzel yiyordur merak etmeyin..

kendime güvenemedim.. görüşmeyeceğim.ç. öne whatshaptan yazacağımç... itiraz ederse avukatla halledeceğimi sylerim.. olur mu ? çünkü yine beni kandırmasına izin vermiycem.. yok eşime borcum var der.. yok o nalet kadının parasını ödeyip boşaycağım der... bilmiyorum.. yani boşanma avalarını yeni iptal ettiler ama herşey yapabilir.. para vermemek için.. benim zaafımı kullanıp ben çocuklarımı çok seviyorum. onlar benim herşeyim filan derse.. yok gitmiyeceğim... bu mantıklı değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…