Bence siz elinizden gelen herseyi yapmissiniz
Elif üniversiteye giderken fazlasiyla destek oldunuz hatta siz okuttunuz onu karsiliginda size diplomasini getirdimi??? Hadi bir cahillikti yapti peki sizin icin 2 güncük kiziniza bakamazmiydi? bunu hicmi hak etmediniz ??? 45 yasinda emekli bir kadin kusura bakmayin ama devletin üzerine bir kambur eli ayagi var gerek görse essekkk ( özür dilerim) gibi calisir ama ihtiyac duymuyor calismaya... kendi gerek duymadigi gibi kizinida kendi gibi yetistiriyor elif yapamazkiiii elifff bilemezkiii ...nie efendim elif zihinsel yada bedensel engellimi felcli falanmi ???
daha dün bir tanidigimin oglu yazdi bana ablacim bana ayda 50 tl 100 tl burs verebilicek birilerini taniyormusun ailem yetisemiyor bende calisamiyorum derslerim agir geliyor diyor peki bu cocugun sucu okumak istemekmi ? bazi degerleri hak edene vermek gerek
benim size tavsiyem zeynep hanimla aranizdaki iliskiyi artik maddi iliskiden cikarin siz dilenci gibi degil demissiniz ama o size sohbet arasinda eksik olanlari siraliyor ve biliyorki siz bunlari alip getiriceksiniz hepsini olmasa bile
elifi allaha havale ediyorum :))) saka bir yana bence elif bu saatden sonra sadece poposuna koca bi saplak hak eder ... baksaniza isten ayrildigini söyleme zahmetinde bile bulunmuyorr( ayhhhh cok sinirlendim)
eger cok gönlünüzden geciyorsa üniversite okuyan gence azicik azicik yardim edin hatta yerinizde olsam erzak alir yollarim para bile yollamam
siz yüregi kocaman birisiniz ama lütfen sevginizi hak edicek ve buna ihtiyaci olan bir sürü kisi var unutmayin