- 23 Mart 2010
- 2.968
- 31
- Konu Sahibi ipektuncer
Allah analı babalı babalı büyütsün.Mutlu,huzurlu, sağlıklı bir ömrü olsun.Bu arada konunu okudum arkadaşım,yapma artık birşey bence ,tabii sen bilirsin.Benim de aynı bu kadın gibi bir arkadaşım vardı.Komşumdu,bütün gün yatar kocasının gelmesine 30 dk kala şöyle bir toz alıp vileda yapardı ve kolay yemekler.Kimin yardımıyla tabii ki gündelikçi gibi yardım eden komşusu yani ben sayesinde :)20 li yaşların başındaydım.Benim de gönül borcum dertlerimi dinlemesiydi sadece.Ama sohbet karşılıklı olur,ben de onunkileri çok dinledim vs vs .Ama o benden hep evini derleyip toplamamı beklerdi.Keşke bana da yardıma gelseydi böyle bir arkadaşım :) Sürekli çocuğunun derslerine yardım ettim.Tabii bunlar benim gözüme hiç görünmedi çünkü arkadaşız.Maddi bir beklentisi olmadı benden çünkü o zamanlar ben zaten hem öğrenciydim hem de part time çalışıyordum.O ise emekli maaşı olan bir hanımdı.Başka bir eve taşındığında ise yine gidip onun evini düzenlememi,fazlalıklarını ayırıp atmamı bekledi hep.Ben gayet titiz ve düzenli biriydim,o ise çok dağınıktı.O vakte kadar mutfağını ,orasını burasını bin kere düzenleyip her gittiğimde aynı kargaşayla karşılaşınca tabii ki sadece bu işleri yapmak için gitmedim,oturmaya gittiğimde yaptım hep,konuşurken falan.Pardon en son yine bir taşınma hevesi sırasında başka 2 tane tanıdığıyla birlikte yardım etmiştim, gece de orada kalarak ve o zaman tam zamanlı bir işte çalışıyorum.Peki ne oldu sonra?? Müsait olmadığım bir zamanda aradığında telde çok kısa ve resmi konuştum diye bana demediğini bırakmadı. Bende de kredisi bittiği için hiç üstüne düşmedim.Başka bir şehre taşındı ve haberim bile olmadı,ben olsam her şeye rağmen( ki birşey yok,çocuğu için evine kadar psikolog götürmüşlüğüm bile vardır) helallik ister ,vedalaşır giderdim.Yılların dostluğu böylece bitti,ya da ben dostluk sanmışım.Şimdi haketmeyenler için pek bir şey yapmamaya çalışıyorum,ama huy değişmiyor :)) Başımın gözümün sadakası olsun diyorum.Anlatmak istedim,kendini kötü hissetme ve benzeri bir durumu 3. bir göz olarak göresin diye.Sevgiler,mutluluklar..
Paylaşımın için sağol canım..
Sana numara falan bırakamdığı iyi olmuş, boşver irtibat kurmasın, hep bana löp bana mantığında insanlardan biriymiş.
Benim Zeynep abla da farklı değil.
Bebeğimi görmeye bile gelmedi, ki yakın oturuyoruz.
Çok kırgınım, çok..