Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardim eder misiniz bu aklima takilan konuda
- Konu Sahibi zipzip
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2006
- 56.113
- 215.774
- 1.223
- 52
Niye ban yedi?
Banlandı çünkü bu üyelik zamanında başkasına aitmiş ve üyeliği ilk alan kişinin konu içerikleri 2014 Eylül ayında silinmiş, silme işlemi yasak.
zipzip bu üyeliği artık siz kullanıyorsanız doğum tarihi de dahil güncelleyip durumu Bize Ulaşın'dan yöneticilere izah ederseniz iyi olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?misc/contact
- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 42
- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
- 723
- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
tamam da artik gorusmuyorsun onunla
yalan olsa nolur olmasa nolur
geçmise mazi derler
Anladığım kadari ile zıp zip takıntılı biri? Bence burada alacağı yorumlar da onu tatmin etmez..Ancak arkadaşım ömür geçmez böyle?
Ya da hala o kisiye güvenmek istiyor..Eğer ki böyleyse güvenme yalan söylemiş. .
- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
Ayy bayilazaaaam... Canim benim, bunu aciklamistim bin kere. O zamanlarki en yakin arkadasim acmisti bu üyeligi kendi adina, ve onun konusuydu, bana da bu siteyi o göstermisti, sonra öyle ben kullanmaya devam ettim, yani o ilk konu benim degillllllllllllllll
Hımmm bak ben bunu bir kenara yazayım, iyi fikir oldu bana..
Peki diğerleri senin konun mu?
- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
tabi canım hemen açıklayayım, kadın biraz feminist takılıyordur, daha önce bu muhabbetlerden kadınlarla ilgili bir tartışma gemiştir aralarında, küslük olmuştur. Kadınları kullandığını düşünüyordur belki... şimdi bu olay olunca adamda düşmanlık mı olsun istiyorsun gibi bir şey söylemiş olabilir.. hani bir ihtimal bu da olabilir, illa sevgili gibi düşünmeyelim...
Kucukkurbaga04 ben simdiye kadar senden hiç böyle yorum okumamıştim. .gerçekten sen inandin mi bunaBak inandiy san söyle bende inanicam
Ya ben senin yorumlarini begeniyorum da birgun bu kadar guldurebilecegini tahmin etmemistim..
- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
şimdi zipzip 27
sevgilisi 33
arabaya atılan kız 18
sorgulayan kadın 31
Bu ortalığı karıştıra sevda kaç yaşında; o çok önemli bir detay ama öğrenmemiz lazım onu da
(ahaahhaha kusura bakma zipzip şaka yapayım dedim son kez)
(Seviyoruz seni)
Ben hala sorgulayan kadının yyaşını nasıl öğrendi orada takıldım, evli olup olmadığı daha onemliyken..Takıntılı mi neyim?
- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
Ben iskillendim acikcasi. Bana kalkipta bir kiz arkadasim dahi bu şekilde hesap soramaz. Eski sevgilinde paniklemis cevap verirken kizmi almisim diye. Telefonu kapadi sanmasi da senin sansin valla kadir gecesimi dogmussun ne :) iyi olmuş ayrildigin boşver takma kafani eskilere olan olmuş sen önüne bak, geçmişe dönük yasarsan onundekileri goremezsin :)
- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
Konulara sadece yas sorup es gecmeseydiniz, simdi neyapabilirdiniz yada ne yazabilirdiniz bi fikir olurdu aklinizda.... Ayrica ilk baslarda seslerden yaslari anladim demissiniz sonrada eski sevgilinize sordugunuzda söyledigini yazmissiniz, tuhaf.... Bunun üstüne arabadayken "yanlislikla" acilan telefondan 18 lik kizi oradan isyerine gidip ordada 31lik hatunun konusmasina kadar uzun sürecli telefon dinlemek nasil bi karakter yapisi apayri bisey... Ayrica sevda hangi ara görmüste,yememis icmemis 31lik evli hatuna yetistirmis o dahada tuhaf...2-3 saat adamin telefonunumu dinlediniz.... Hepsini gectim madem adam size anlatti yaslari falan söyledi, hala tahminimce o ilgi duyan evli kadin diyorsunuz ya, neden ozaman sevgilinizden bunu ögrenmedinizde simdi tahmin yürütüyorsunuz? Yok bide bitmis gitmis, adama mesaj atsaniz ne yazar atmasaniz nee yazar, sevgiliyken takmamis simdimi takacak...
Ben merak ettim aslında telefon faturası kaç para gelmistir?
Simdi hakkini yemeyelim zip sayesinde burada kac kisinin yasini, burcunu falan ogrendik
Ama zipzip sende bir isler var gibi ya du bakalim
- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.891
- 773
Aynen. Peki ne düsünmek gerekir bu durumda. Belkide bu is arkadasi bekar bi bayan, tam olarak kim oldugunu bilmiyorum cünkü.
demek ki daha önceden benzer bir konudan dolayı küslük olmuş olabilir aralarında ve bir kadın yüzünden küslük oluşmuşsa ilişki olmasa bile gizli söze dökülmemiş bir flörtleşme vardır diye düşünüyorum.
belki de düşman mı olalım dediği kişi Sevda'dır. daha önceden de laf taşımıştır., dedikodu yapmıştır ve bu nedenle tartışma olmuştur. ama böyle olsa bile kadınla arasındaki samimiyet fazla.
ayrıca şirkette müdür pozisyonunda demişsin. o zaman yanındakilerin ne kadar samimi olursa olsun "siz" hitabıyla konuşması gerekirdi normal bir arkadaşlıkta.
- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 6 Aralık 2009
- 6.144
- 2.749
- 723
- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
O konuştuğu şahıs sizi biliyor mu ? Sevgili olduğunuzu falan ... Bilmiyorsa ben olsam o kadınla iletişime bile girerim neyin ne olduğunu anlamak için. Onun dışında telefon numaraları dökümüne bakarım kimle daha çok konuşuyor yazışıyor...Turkcell'de bu basit.Iste en cok gicik oldugum nokta bu. Cünkü kendini öyle ahlakli öyle saglam biri olarak gösteriyoki, öyleymis gibi yani. Ne mal oldugunu anladigimi ona nasil bildirebilirim?