• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim eder misiniz bu aklima takilan konuda

Canım sevgilisi olsa düşmanlık falan demezdi gibi geldi bana, ama bilemem tabiii. Bazen gözünle gördüğün zaman bile anladığın şey olmayabiliyor.. ara bir sor, başka bir yolun yok, inkar etse bile açıklamasından anlarsın, saçmalarsa bilirsin ki öyle bir adammış... herşey bir deneyim, kurtulduğuna şükredersin

Kac kere sordum kabul etmiyo ki. Ama bana mantikli gelmiyo iste. Yine düsman mi olalim, öyle daha mi iyiydi, yine öyle mi olsun istiyosun ne demek yaaa :KK61: Allah onun bin türlü cezasini versin nefret ediyorum ondan

Ya vardi iste bazi garip davranislar. Bulusmaya birdenbire gelmeyip ertesi gün pisman olup deli gibi aramalari falan ne bileyim su an detaya girmesem daha iyi olur kendimi iyi hissetmiyorum :KK61:
Yaz bi tane mesaj ona rahatla
ama bence seviyorsun sen bunu:KK14: seviyorsan yazma

Konuşma ortada valla herkesin aklına okuduktan sonra sizin veya benim ilk aklımıza gelendir.Sağlam biri değil...

Konuşma ortada valla herkesin aklına okuduktan sonra sizin veya benim ilk aklımıza gelendir.Sağlam biri değil...

Iste en cok gicik oldugum nokta bu. Cünkü kendini öyle ahlakli öyle saglam biri olarak gösteriyoki, öyleymis gibi yani. Ne mal oldugunu anladigimi ona nasil bildirebilirim?

Yaz bi tane mesaj ona rahatla
ama bence seviyorsun sen bunu:KK14: seviyorsan yazma

Seviyosam neden yazmayayim?

Bana akil verin, icine oturacak uzun bi mesaj yazmak istiyorum. Özellikle de onun yedigi haltlari bildigimi belirten, beni salak yerine koyamadigini gösteren. Nasil yapabilirim bunu?

Bana akil verin, icine oturacak uzun bi mesaj yazmak istiyorum. Özellikle de onun yedigi haltlari bildigimi belirten, beni salak yerine koyamadigini gösteren. Nasil yapabilirim bunu?
Seviyorsan kolay kandirir zip
bence o durum tuhafti ama yüzde yüz birsey vardı aralarindada diyemem

o degil de yine dusman mi olalim demis ya acaba daha once dusman olacak kadar ne gecmis aralarinda?we simdi eski dusman yeni dost nasil oluyr da hesap soruyor?.
Yalniz zipzip bu mewzuyu yaslar bile kurtaramaz gibi geliyor:)

Ona nasil bi mesaj yazabilirim? Geri kazanmak falan kesinlikle istemiyorum. Sadece ona ne b.k oldugunu belirten bi mesaj yazip icine oturtmak istiyorum. Özellikle dini boyuttan girersem kendini kötü hissedebilir, cünkü kendisi biraz dindardir sözde

"Senin nasıl bir insan olduğunu anladım, artık hiç bir şekilde ne sesini duymak, ne de yüzünü görmek istemiyorum.. Ofisinde ki kadınla sana mutluluklar dilerim" tabi kendi üslubuna göre araya hakaret yerleştirebilirsin.... ağlamaklı bir mesaj atma da ne atarsan at

Yavas yavas anliyorum bazi seyleri. Son aramalarimda evdeyken gayet güzel güzel konusurken benimle, is saatlerinde bi agresif, bi tamamen farkli konusuyodu, sanki onun pesinden kosuyomusum gibi göstermeye calisiyodu. Hatta bi keresinde hoparlörü actigini fark ettim is yerindeyken benle konusurken

Aslında daha duyduğun an anlamissin gerçeği ama kendini kandirip açıklamalarına inanmak istemissin.Bu kadar dert ettiysen adam önemli senin için.Eger sonunda kabullenip rest cekemeyeceksen hiç atma o mesajı...

"Senin nasıl bir insan olduğunu anladım, artık hiç bir şekilde ne sesini duymak, ne de yüzünü görmek istemiyorum.. Ofisinde ki kadınla sana mutluluklar dilerim" tabi kendi üslubuna göre araya hakaret yerleştirebilirsin.... ağlamaklı bir mesaj atma da ne atarsan at

Yok aglamakli zaten olmaz ona imkan yok. Onu yerin dibine sokacak sözler olmali

Bn olsam genel bişey yazarım. Ofisteki kadın demem, o kadın derim. Oda desinki hangi kadın, Ofisteki Mi?
Kendi yumurtlasin

Aslında daha duyduğun an anlamissin gerçeği ama kendini kandirip açıklamalarına inanmak istemissin.Bu kadar dert ettiysen adam önemli senin için.Eger sonunda kabullenip rest cekemeyeceksen hiç atma o mesajı...

Ya biz beraber degiliz zaten, ayrildi benden

Ona nasil bi mesaj yazabilirim? Geri kazanmak falan kesinlikle istemiyorum. Sadece ona ne b.k oldugunu belirten bi mesaj yazip icine oturtmak istiyorum. Özellikle dini boyuttan girersem kendini kötü hissedebilir, cünkü kendisi biraz dindardir sözde
hımmm biraz tarzı değiştirelim o zaman.. " Beni kandırdığın için seni hiç bir zaman affetmeyeceğim, yaşadığım her gün mutsuzluğun için ahh edeceğim" desen baya kafaya takar sanırım

Bn olsam genel bişey yazarım. Ofisteki kadın demem, o kadın derim. Oda desinki hangi kadın, Ofisteki Mi?
Kendi yumurtlasin
ahaaahahah carrie bi alemsin , kahkaha attım gece gece demek "hangi kadın ofisteki kadın mı" diyecek haaa..
ahhhahaha

Back