Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardim eder misiniz bu aklima takilan konuda
- Konu Sahibi zipzip
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ekim 2014
- 135
- 101
- 43
saftirikoooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!! saf mısın afedersin de salak mısın bacım adam var ya kaç kızı bi arada götürüyo uyanda balığa çıkalım derse şaşırma derim. öyle iş arkadaşımını olurmuş laynnnnnnnnn yırtarım yeminleeeeMerhaba arkadaslarim,
benim ikide bi zihnime takilan bisey var, bi de sizlerin fikrini almak istiyorum bu konuda. Benim görüstügüm biri vardi, su an görüsmüyoruz uzun süredir, ama bu konu ikide bi aklima gelip rahatsiz ediyo beni. Olay su:
Ben bunu is saatinde aramistim ve o acmisti yanlislikla, yani cep telefonu acik kaldi cebinde. Tam o sirada arabasina bi kiz aldi, ama böyle kiz abi gibi görüyo belli konusmasindan, kiz 18 yasinda falan. Otobüs yokmuymus neymis, toplanti yaptigi sirket görevlisi rica etmis kizi arabasiyla birakmasini. Buraya kadar anlayabiliyorum. Sonra bu kendi sirketine girdi, ve sirkette müdür pozisyonunda bu sahis. Maalesef is arkadaslarinin, yani yaninda calisanlarin 80% bayan. Herneyse, bi bayan geldi hemen bu sirkete girer girmez ve konusma aynen söyle (dedigim gibi ben herseyi duyuyorum haberi yok telefon acik kalmis):
Kadin: Arabana kiz almissin
O: Kiz mi almisim, kim söyledi
Kadin: Sevda söyledi. Arabanda kiz oldugunu görmüs
O: Sevda mi söyledi. Yine düsman mi olalim istiyosun? Bunu mu istiyosun.
Evet arkadaslar, bu yazdiklarimi kesin olarak duydum, yani eminim bu cümlelerden. Arada duyamadigim seyler olmus olabilir, emin degilim. Telefon cebindeydi cünkü. Simdi ben buna sordum sonra, bu nasil is arkadasi da senden hesap soruyo dedim. O da hesap sormuyo arkadas gibiyiz biz öyle sordu dedi. Bana cok garip geldi bu konusma. Sizce normal bi is arkadasi, arkadas gibi bile olsa böyle hesap sorar gibi konusur mu??? Kafayi yicem bu konuyu düsünmekten, kadinin günahini almisim öyle diyodu. Siz ne düsünüyosunuz?
- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- 178
Öncelikle teşekkür ederim, yorumlarımı beğendiğini dile getirdiğin için. Konuya dönecek olursak inanmadım tabi ki sadece bu ihtimal de var demek için yazdım. yani olsa olsa aldatma ihtimali dışında böyle bir şey olabilir ; o da belki yanii gibisinden yazdımKucukkurbaga04 ben simdiye kadar senden hiç böyle yorum okumamıştim. .gerçekten sen inandin mi bunaBak inandiy san söyle bende inanicam
Ya ben senin yorumlarini begeniyorum da birgun bu kadar guldurebilecegini tahmin etmemistim..
Öncelikle teşekkür ederim, yorumlarımı beğendiğini dile getirdiğin için. Konuya dönecek olursak inanmadım tabi ki sadece bu ihtimal de var demek için yazdım. yani olsa olsa aldatma ihtimali dışında böyle bir şey olabilir ; o da belki yanii gibisinden yazdım
Ben o mesaji göndericem. En azindan ne mal oldugunu bildigimi bilsin.
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Ben o mesaji göndericem. En azindan ne mal oldugunu bildigimi bilsin.
Din iman konusunda eksiği olduğu düşünüyorsan beddualarının da onu etkilemeyeceğinin farkında ol. İletişim yoluyla hakaretten başının ağrıyabileceği ihtimalini de hatırlatayım.
Din iman konusunda eksiği olduğu düşünüyorsan beddualarının da onu etkilemeyeceğinin farkında ol. İletişim yoluyla hakaretten başının ağrıyabileceği ihtimalini de hatırlatayım.
Yeterince rahatsiz olur cünkü yazdigim hersey gercekler. Önemli olan da bu.
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Yeterince rahatsiz olur cünkü yazdigim hersey gercekler. Önemli olan da bu.
Önemli olan iki dakikalık ego tatminin için hakaret davasıyla uğraşmaman veya alemin derdi ben olmuşum tavrıyla arkandan gülünmemesi.
Önemli olan iki dakikalık ego tatminin için hakaret davasıyla uğraşmaman veya alemin derdi ben olmuşum tavrıyla arkandan gülünmemesi.
Öyle birseyin olacagini sanmiyorum. Olsa bile buna deger cünkü en azindan gercekleri bildigimi ve hakkinda ne düsündügümü acikca belirtmis olurum.
- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Öyle birseyin olacagini sanmiyorum. Olsa bile buna deger cünkü en azindan gercekleri bildigimi ve hakkinda ne düsündügümü acikca belirtmis olurum.
İyi, bana yazılan beddualı öyle uzun bir mesaja az gülmedim. O kişi hakkındaki düşüncelerim de değişmedi, kendini rahatlat tabi ama başka şekilde yapamayacaksan.
İyi, bana yazılan beddualı öyle uzun bir mesaja az gülmedim. O kişi hakkındaki düşüncelerim de değişmedi, kendini rahatlat tabi ama başka şekilde yapamayacaksan.
Tamam da, sen sanirim bu kisinin yaptiklarini da yapmadin dimi? Yani sen gülebilirsin belki ama onun cok fazla gülebilecegini sanmiyorum. Cünkü biliyorum ki, evli bi kadinla iliski kurmanin aslinda ne kadar yanlis ve igrenc birsey oldugunu kendisi de en az benim kadar biliyor. Maalesef insanlar bile bile yanlislar yapabiliyorlar bazen, zayif karakterli insanlar diyelim. Ben eminim ki böyle bi iliski yasamis olmaktan kendisi de rahatsiz ve eninde sonunda sonlandiricak zaten, taniyorum cünkü onu. Ben onunla artik olmam o ayri konu ama böyle bi iliskiyi de sürdüremez eninde sonunda bitirir taniyorum onu cünkü
Kadın espri yapabilir arkadaşsa, arabaya kız almışsın diye bi ihtimal ama erkeğin verdiği cevap şüpheli!
Iste diyorum ya. Cok süpheli. Ben aciklamasina inanmadim zaten.
- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
Zipzip sen gerçekten bunu ona söylemedin mi? Ayrılmadan once ya da o an yada hemen sonrasında?
Zipzip sen gerçekten bunu ona söylemedin mi? Ayrılmadan once ya da o an yada hemen sonrasında?
Söyledim ama kendini savunmasina cok izin verdim ve sonra pek fazla birsey diyemedim. Acikca nasil bi pislik oldugunu direkt olarak söylemem sart, hala ona inandigimi düsünüyor olabilir
- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
Tamam da, sen sanirim bu kisinin yaptiklarini da yapmadin dimi? Yani sen gülebilirsin belki ama onun cok fazla gülebilecegini sanmiyorum. Cünkü biliyorum ki, evli bi kadinla iliski kurmanin aslinda ne kadar yanlis ve igrenc birsey oldugunu kendisi de en az benim kadar biliyor. Maalesef insanlar bile bile yanlislar yapabiliyorlar bazen, zayif karakterli insanlar diyelim. Ben eminim ki böyle bi iliski yasamis olmaktan kendisi de rahatsiz ve eninde sonunda sonlandiricak zaten, taniyorum cünkü onu. Ben onunla artik olmam o ayri konu ama böyle bi iliskiyi de sürdüremez eninde sonunda bitirir taniyorum onu cünkü
1.evli olduğundan emin misin?
2.yanlis yaptığını senin ima etmen ya da söylemen bir şeyi farkettirmeyecektir..mantığı ağır basan kişiler belki dikkat edebilir ama bu yola çıktığına göre mantığı kenara koymuş. .yasamadan anlayamaz..
- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
Söyledim ama kendini savunmasina cok izin verdim ve sonra pek fazla birsey diyemedim. Acikca nasil bi pislik oldugunu direkt olarak söylemem sart, hala ona inandigimi düsünüyor olabilir
Inanidigini düşünse senin açıdan ne olur?
1.evli olduğundan emin misin?
2.yanlis yaptığını senin ima etmen ya da söylemen bir şeyi farkettirmeyecektir..mantığı ağır basan kişiler belki dikkat edebilir ama bu yola çıktığına göre mantığı kenara koymuş. .yasamadan anlayamaz..
Kadinin evli oldugundan eminim de, o an konusan o kadin miydi bu konuda 100% emin degilim ama nedense icimde cok kuvvetli bi his var o olduguna dair. En azindan beni de "diger kizlar" gibi kandiramadigini anlamis olur bu bile yeterli benim icin.
- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Yoo yapmadım, ona göre onu acılar içinde kıvrandırmışım, sevgisine karşılık vermemiştim o beni bu kadar severken ben ona arkadaşım demişim her seferinde, yaptığımı en kötü kalpli insanlar ve merhametsizler bile yapmazmış, çok yanlışmış, iğrençmiş, böyle olduğum için çok pişman olacakmışım, beni tanıyormuş ve mutluluğu asla bulamayacakmışım Vs. Vs.
Bana göre sadece arkadaşımdı ve bu saçma sapan yazıdan sonra ne kadar ezik bir insan olduğunu anladım. Başka birinin bir yazıyla hatalarını anlayacağına falan fazla inanma. Hatası olduğunu düşünse senin demene kalmadan bırakır çünkü yapmayı.
Yoo yapmadım, ona göre onu acılar içinde kıvrandırmışım, sevgisine karşılık vermemiştim o beni bu kadar severken ben ona arkadaşım demişim her seferinde, yaptığımı en kötü kalpli insanlar ve merhametsizler bile yapmazmış, çok yanlışmış, iğrençmiş, böyle olduğum için çok pişman olacakmışım, beni tanıyormuş ve mutluluğu asla bulamayacakmışım Vs. Vs.
Bana göre sadece arkadaşımdı ve bu saçma sapan yazıdan sonra ne kadar ezik bir insan olduğunu anladım. Başka birinin bir yazıyla hatalarını anlayacağına falan fazla inanma. Hatası olduğunu düşünse senin demene kalmadan bırakır çünkü yapmayı.
Senin durumun cok farkli sen yanlis birsey yapmamissin. Kiyaslanamaz bile. Sana yazilan biraz abartili ve sacma olmus ama ona yazilan cuk diye oturucak icine.