- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zipzip konu açmış da görememişim tü bana! Yani bence ne olursa olsun düşman mı olalım yine demek önceden düşman olduklarını gösterir. Hem de karı kız konusundan. Adam her önüne gelene halleniyor belli ki. Bence bırak ne hali varsa görsün. Düşman etme kimseyle adamı.
yalnız bütün forum yaşınızı merak etmiş bende dahil ve sormadan öğrenmiş oldum
ben çok fesatımdır ve bu konuşmadan da normal arkadaş konuşması anlamını çıkaramadım....
bayan bayağı atarlı konuşmuş yani...sizinkide gider yapmış atara
yani aralarında sevgililik gibi bir durum olsa adam çok daha farklı bir cevap verebilirdi ama bunun yerine "eee nolmuş yani " tavrını takınmışGider ne demek tam olarak canim?
Fesat degil cok ince bi dusunme herkesin aklina gelmez bravo vallaKadin erkekten hesap soruyorsa kiskandigindandir. Kiskaniyorsa aralarinda bi bag var demektir.
Hem baksana cocukta yalan soylemis kadina arabama kimseyi almadim diyerek.
Demek ki korkuyor dogruyu soylemekten. Cunki dogruyu soylerse kavqa cikar. Kayb etmek korkusu var yani.
Eyvah cok mu fesat dusundum yaaa ????
Fesat degil cok ince bi dusunme herkesin aklina gelmez bravo valla
Tesekkur tatlim)Fesat degil cok ince bi dusunme herkesin aklina gelmez bravo valla
Ne kadar zaman once oldu bu olay? Bu olaysan sonra mi ayrildinizKimseyi almadim dedigini duymadim ben. Ama duyamamis da olabilirim, cünkü telefon cebindeydi. Benim duydugum, "yine düsman mi olalim istiyosun, hosuna gitti herhalde" tarzinda
Kadin arabana kiz almissin dediginde erkek " kiz mi almisim, kim soyledi" diyor, inkar ediyor sanki. Ama evet aldim, mecburdum falan demiyor. Sonra yine dusman mi olalim istiyorsun diyorKimseyi almadim dedigini duymadim ben. Ama duyamamis da olabilirim, cünkü telefon cebindeydi. Benim duydugum, "yine düsman mi olalim istiyosun, hosuna gitti herhalde" tarzinda
Ne kadar zaman once oldu bu olay? Bu olaysan sonra mi ayrildiniz
Kadin arabana kiz almissin dediginde erkek " kiz mi almisim, kim soyledi" diyor, inkar ediyor sanki. Ama evet aldim, mecburdum falan demiyor. Sonra yine dusman mi olalim istiyorsun diyor
Ayrildiktan sonra barisma cabalarina girdimi pekiEvet bu olay artik icimde tamamen bitmesine neden oldu diyebilirim. Bu olmasa belki bi sekilde toparlayabilirdik