Artik cözdüm seni ve igrenc yasantini. Bi de kendini nasil ahlakli, namuslu, dindar biri olarak tanitiyodun pes dogrusu. Sen gecen sene ekim ve kasim ayinda benimle bulusmaya geldiginde zaten o isyerindeki kadin vardi hayatinda. Aklinca ikimizi idare ettin, cok akillsin (!!!) ya! Cehennemin bas kösesinde yerini ayirttirmak büyük akillilik olsa gerek.. Sana birsey söyleyeyim mi... Sen ne namus, ne ahlak, ne Allah korkusu, ne iman, ne de en önemlisi KARAKTER olarak benim yanima bile yaklasamazsin. Yazik ki bana, hayatimin 3 senesinde senin gibi ahlaksiz, namussuz, Allah korkusu olmayan, rezil bi insana yer vermisim. Cidden cok yazik. Iki ay önceki konusmalarimizda nasilda evdeyken benimle güzel güzel konusup hatta bulusmayi bile (!!!) teklif ettin, ama sen is yerindeyken olan konusmalarimizda tuhaf bi sekilde bi agresif, tamamen farkli konusuyodun benimle, sanki pesinden kosuyomusum gibi göstermeye calisiyodun. E tabi isyerinde böyle göstermen gerekiyo dimi malum sebeplerden dolayi !!! Üstelik o isyerindeki kadin evli bile olabilir diye düsünüyorum sen gercekten ne kadar adi ve asagilik birisin, aciyorum seninle evlenecek olana. Rezil pislik. Sana ettigim beddualarla asla mutlu olamayacaksin ve hayatinda attigin HER ADIMIN pismanlikla sonuclanicak bunun icin sürekli dua ediyorum ve edicem cünkü sen tam olarak bunu hak eden rezil adi ahlaksiz bi pisliksin.