- 20 Aralık 2016
- 83
- 60
- 3
eski telefonum benim de öyleydi,uyarı veriyordu ne güzel. bu lg ve direk yolluyor bomboş mesaj.Bos mesaj attin ama yanlislikla oldu deme bari cunku inanmayacaktir . Hem beni gozetliyor, hem kabul etmiyor.Ben olsam deli gibi davrandigini dusunurum. Sucu ustlen su durumda en iyi strateji bu olacaktir. Yalniz ondan ses cikmasa senden de cikmasin. O bos mesaj kayiplara karissin.
+ Bu bos mesaj dedigin kocaman bosluk mu , yoksa hdkfdkf karakterleri mi . Benim bildigim tek karakter girmeden bos mesaj atilamiyor da.
o işareti öyle bir yere koymuşlar ki o el muhakkak oraya dokunup gidiyor yani,yeri kötü. kaç kere geldi benim başıma.Ayyy sen de çok tatlısın ya.
Şu el işaretine çok gülüyorum ben ya...
İki oldu bugünkü konuda kopmayayım kalabalığın içinde sağlam tutuyorum kendimi...
ya o bana kesin bakıyor bundan adım gibi eminim. ama adam bilgisayarcı benim gibi risk almıyor. ne telefon ne tablet. valla arkadaşlar size de söyleyeyim illa stalk yapacaksanız dokunmatik bir şey kullanmayın. çok büyük risk :'(Ardından bir şey yazmamakla çok iyi yapmışsın. Stalk çağımızın vebası. Beni hala takip ediyor diye bıyık altından gülerdim ben. Ama eminim o da aynısını sana yapıyordur ara sıra. Kim yapmıyor ki?
o eksik kalsın,onun da araması var zaten o ayrı bir bela. bence yeterliAy kusura bakmayın kızlar . wp de boş mesaj diye anlayınca konuyu biraydınlanma oldu bende
Bence wp de boş mesaj olsa güzel olur
ben umursamam şahsen. ki geçen aynı rezilliği bende yaptımhepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
kendimi oldukça rezil ettim çünkü 1 ay önce çok güzel bitmişti,gururlu olarak.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.
en sevdiğim stalk twitter stalkı çünkü hesabım yokya o bana kesin bakıyor bundan adım gibi eminim. ama adam bilgisayarcı benim gibi risk almıyor. ne telefon ne tablet. valla arkadaşlar size de söyleyeyim illa stalk yapacaksanız dokunmatik bir şey kullanmayın. çok büyük risk :'(
Eski mesajları okuyor yanlışlıkla da mesaj gönderdi diye düşünürüm. Aslında hoşuma gider ama bir sure sonra umursamam.hepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
kendimi oldukça rezil ettim çünkü 1 ay önce çok güzel bitmişti,gururlu olarak.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?