yanlışlıkla mesaj attım

Ahahaha cok komik olmuş. Ben de stalk olayina kendimi kaptiriyorum bazen ama şükür yasamadim boyle bisey. Bana ders olsun bu olay birakiyim bu isleri. Erkekler cok umursamiyor bu durumu ama kadinlar kafasinda kurardi.

eski telefonum benim de öyleydi,uyarı veriyordu ne güzel. bu lg ve direk yolluyor bomboş mesaj.

Peşinden kuzenim attı falan deseydiniz o zman kesin bilerek yaptığınzı düşünüp egosu tavan yapardı.çünkü bu tarz bahaneler sanırım sadece dizi film lerde kaldı.Bişey yazmamanız peşine isabet olmuş.Aklına hala sevdiğiniz gelsede yanlışlıkla atmış olabileceğiniz ihtimalinide düşünecektir eminim..

Ayyy sen de çok tatlısın ya.
Şu el işaretine çok gülüyorum ben ya...
İki oldu bugünkü konuda kopmayayım kalabalığın içinde sağlam tutuyorum kendimi...
o işareti öyle bir yere koymuşlar ki o el muhakkak oraya dokunup gidiyor yani,yeri kötü. kaç kere geldi benim başıma.

ya o bana kesin bakıyor bundan adım gibi eminim. ama adam bilgisayarcı benim gibi risk almıyor. ne telefon ne tablet. valla arkadaşlar size de söyleyeyim illa stalk yapacaksanız dokunmatik bir şey kullanmayın. çok büyük risk :'(

Bence de mesaj atıp açıklamaman iyi olmuş. Hangimiz yapmıyoruz ki on sene önceki sevgiliye de acaba ne yapmış o bu diye fotoğraflarını karıştırıyoruz .
Oda çatlasın işte heveslenmiş belli girip durduğuna göre :)

Watsappta boş msj nasıl atılır ki
Diğer türlü mesajda tlfum samsung onda gitmiyor boş msj.

Erkekler ne dusunur bilmiyorum
Ama ben bir kadın olarak hala aklı bende derdim

ben umursamam şahsen. ki geçen aynı rezilliği bende yaptım eski sevgilime değilde sevdiğim kişiye şu messengerda ki parmak ikonunu attım yanlışlıkla. allahtan adam birşey bilmiyor da yanlışlıkla oldu sanmıştır

Bireylerin en büyük sorunu diğerlerinin ne düşündüğü.Toplum buna zorluyor bizi.Birak ne düşünürse düşünsün amaaan.

en sevdiğim stalk twitter stalkı çünkü hesabım yok

Kara basmis izini belli etmişsin :)

Ben olsam egom tavan olurdu, bir erkek olarak düşünecek olsam da o da hala beni unutmamis yem atti bak görüyor musun derdi.

Eski mesajları okuyor yanlışlıkla da mesaj gönderdi diye düşünürüm. Aslında hoşuma gider ama bir sure sonra umursamam.

Neden nosu hala telinde var msj duruyo hata burdan başlıyor nosunu mesajları sil ..baska msj atma ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…