fitblack Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 6.480 9.877 148 4 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fitblack #121 Ahuu14 .!.: Kesinlikle evet kendini bişey zannediyor gerçekten böyle insanlara sinir oluyorum kocayı bulunca sanki savaş kazanmış Genişletmek için tıkla... ne kadar ezik bir davranış,yazık üzüldüm o kişiye ve kardeşine. Ahuu14 .!.: Engelledim ama haddini bildirmediğim için suçluyorum kendimi Genişletmek için tıkla... evet oturmuştur içine ama boş ver en azından onlar gibi basitleşmedin,sinirlendiğini görse bundan da zevk alacaktı. böyle psikopatlar var,o yüzden iyi olmuş.
Ahuu14 .!.: Kesinlikle evet kendini bişey zannediyor gerçekten böyle insanlara sinir oluyorum kocayı bulunca sanki savaş kazanmış Genişletmek için tıkla... ne kadar ezik bir davranış,yazık üzüldüm o kişiye ve kardeşine. Ahuu14 .!.: Engelledim ama haddini bildirmediğim için suçluyorum kendimi Genişletmek için tıkla... evet oturmuştur içine ama boş ver en azından onlar gibi basitleşmedin,sinirlendiğini görse bundan da zevk alacaktı. böyle psikopatlar var,o yüzden iyi olmuş.
fitblack Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 6.480 9.877 148 4 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fitblack #122 libBiBido .!.: Yanlışlıkla olmadığını bilirdim Genişletmek için tıkla... ekmek mushaf çarpsın yanlışlıkla oldu neyse artık
libBiBido .!.: Yanlışlıkla olmadığını bilirdim Genişletmek için tıkla... ekmek mushaf çarpsın yanlışlıkla oldu neyse artık
fitblack Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 6.480 9.877 148 4 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fitblack #123 Parcali Bulutlu .!.: Konu acip iletiism kurmaya calisiyor derdim. Zaten onun seninle konuşasi varsa mesajın bos geldi vs yazardi. Boşver, ne acikla ne stalka devam et. Unut gitsin. Genişletmek için tıkla... evet unutup gitmek en güzeli.
Parcali Bulutlu .!.: Konu acip iletiism kurmaya calisiyor derdim. Zaten onun seninle konuşasi varsa mesajın bos geldi vs yazardi. Boşver, ne acikla ne stalka devam et. Unut gitsin. Genişletmek için tıkla... evet unutup gitmek en güzeli.
fitblack Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 6.480 9.877 148 4 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fitblack #124 sağ olun kızlar artık dert edinmiyorum sayenizde hepinize teşekkür ederim