yanlışlıkla mesaj attım

Sonrasında "yanlışlıkla attım" diye uzatmamanız iyi olmuş. Devamını getirmezseniz gerçekten yanlışlıkla olduğunu düşünebilir.

çok kurnaz biri o,şimdi yazmaz. sadece boş mesajı görünce pis pis sırıttı. bunu düşünmek deli ediyor sadece
☺cok tatli oldugunu soylemeden gecemeyecegim barisirsaniz muhtemelen hep sana seni gidi seni bana bos mesaj atmisdin yanlislikla oldu ayagina ben yermiyim felan diyecektir (kurnaz dediginden yola cikarak)hic bir zaman yanlislikla olduguna ikna edemeyeceksin:)hos bir konu olacak aranizda barismazsinizda birak iyice sirtarsin egosunu tatmin etsin salla gitsin hakkinda hayirlisi olsun bu endiseli halin gencligimi hatirlatti

Yanlışlıkla olmuş. Karşı taraf ne düşünmüş? Kimin umrunda...

biliyorum o konuyu,şu an en faydalı yorum bu oldu galiba.
allah düşmanımın başına vermesin,benimki onunkinin yanında solda sıfır. cidden içim soğudu biraz şu an

Sonrasında "yanlışlıkla attım" diye uzatmamanız iyi olmuş. Devamını getirmezseniz gerçekten yanlışlıkla olduğunu düşünebilir.
evet edindiğim deneyimlere göre normal arkadaşımıza yanlışlıkla atıyorsak bunu demeliyiz lakin özel ya da saçma biriyse susup oturulmalı. neyse ki sıvamadım bu da bi'şey.

seni gidi seniii demez o pek öyle biri değil :) beni tanıdığı için yanlışlıkla gittiğine emin bence.sadece gözetlediğimi belli ettim,unutamadığımı falan. neyse canım sağ olsun ya

Bos mesaj attin ama yanlislikla oldu deme bari cunku inanmayacaktir . Hem beni gozetliyor, hem kabul etmiyor.Ben olsam deli gibi davrandigini dusunurum. Sucu ustlen su durumda en iyi strateji bu olacaktir. Yalniz ondan ses cikmasa senden de cikmasin. O bos mesaj kayiplara karissin.

+ Bu bos mesaj dedigin kocaman bosluk mu , yoksa hdkfdkf karakterleri mi . Benim bildigim tek karakter girmeden bos mesaj atilamiyor da.

Klasik bir stalk faciasi.Cok ustunde durma.Artik herkesin basina gelebiliyor.
benim o kadar çok geldi ki hala uslanmadım. çünkü çok sakarım. hoşlandığım çocukla konuşurken bir yandan da arkadaşıma şunu dedi bunu dedi diye yazıyordum. sonra arkadaşıma yazacağım şeyi çocuğa attım.
kaç kere messenger'da el işareti yolladım millete. alakalı alakasız.
whatsapp'tan milletin fotosuna bakayım derken kaç kere aradım.
çok lanetliyim bu konuda pes ettim. daha da stalklamam kimseyi

Ayyy sen de çok tatlısın ya.
Şu el işaretine çok gülüyorum ben ya...
İki oldu bugünkü konuda kopmayayım kalabalığın içinde sağlam tutuyorum kendimi...

Ardından bir şey yazmamakla çok iyi yapmışsın. Stalk çağımızın vebası. Beni hala takip ediyor diye bıyık altından gülerdim ben. Ama eminim o da aynısını sana yapıyordur ara sıra. Kim yapmıyor ki?

"Bos msj ne bee bos insan miyim ben?"
Diye cemkiririm. Saka bi yana yanlislikla atmistir ya desemde icimden bi ses acaba konusmak mi istiyor diye seslenr bana

Ya bu tarz konularda kadinlarla erkekler ayni degildir biz daha duygusal dusunuruz onlar daha mantiksal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…