☺cok tatli oldugunu soylemeden gecemeyecegim barisirsaniz muhtemelen hep sana seni gidi seni bana bos mesaj atmisdin yanlislikla oldu ayagina ben yermiyim felan diyecektir (kurnaz dediginden yola cikarak)hic bir zaman yanlislikla olduguna ikna edemeyeceksin:)hos bir konu olacak aranizda barismazsinizda birak iyice sirtarsin egosunu tatmin etsin salla gitsin hakkinda hayirlisi olsun bu endiseli halin gencligimi hatirlattiçok kurnaz biri o,şimdi yazmaz. sadece boş mesajı görünce pis pis sırıttı. bunu düşünmek deli ediyor sadece
biliyorum o konuyu,şu an en faydalı yorum bu oldu galiba.burada bir üye vardı en yakın arkadaşının ve görümcesinin adı aynıydı ve yakın arkadaşına görümcesi ve kaynanası ile ilgili yaptığı dedikoduyu aynı ismi taşıyan görümcesine atmıştı
telefonumu uzaylılar kaçırdı dese bile faydası yoktu yaşadığı bir dramdı
şükret ondan daha kötü durumda değilsin
takipte olduğumu söyledim zaten,stalkluyorum dedim.2 3 güne bir girer dediğinize göre sıkı takiptesiniz
Yanlışlıkla olmuş işte .
evet edindiğim deneyimlere göre normal arkadaşımıza yanlışlıkla atıyorsak bunu demeliyiz lakin özel ya da saçma biriyse susup oturulmalı. neyse ki sıvamadım bu da bi'şey.Sonrasında "yanlışlıkla attım" diye uzatmamanız iyi olmuş. Devamını getirmezseniz gerçekten yanlışlıkla olduğunu düşünebilir.
seni gidi seniii demez o pek öyle biri değil :) beni tanıdığı için yanlışlıkla gittiğine emin bence.sadece gözetlediğimi belli ettim,unutamadığımı falan. neyse canım sağ olsun ya☺cok tatli oldugunu soylemeden gecemeyecegim barisirsaniz muhtemelen hep sana seni gidi seni bana bos mesaj atmisdin yanlislikla oldu ayagina ben yermiyim felan diyecektir (kurnaz dediginden yola cikarak)hic bir zaman yanlislikla olduguna ikna edemeyeceksin:)hos bir konu olacak aranizda barismazsinizda birak iyice sirtarsin egosunu tatmin etsin salla gitsin hakkinda hayirlisi olsun bu endiseli halin gencligimi hatirlatti
benim o kadar çok geldi ki hala uslanmadım. çünkü çok sakarım. hoşlandığım çocukla konuşurken bir yandan da arkadaşıma şunu dedi bunu dedi diye yazıyordum. sonra arkadaşıma yazacağım şeyi çocuğa attım.Klasik bir stalk faciasi.Cok ustunde durma.Artik herkesin basina gelebiliyor.
off 3-4 kere yazdımWp de boş mesaj nasıl atılıyor aydınlatır mısın ?
Wp de boş mesaj nasıl atılıyor aydınlatır mısın ?
Teşekkür ederim :)) Amin inşallah, Allah cümlemizi güldürsünSen beni güldürdün Allahım da seni güldürsün inşallah.
Çok tatlısın çok...
Ayyy sen de çok tatlısın ya.benim o kadar çok geldi ki hala uslanmadım. çünkü çok sakarım. hoşlandığım çocukla konuşurken bir yandan da arkadaşıma şunu dedi bunu dedi diye yazıyordum. sonra arkadaşıma yazacağım şeyi çocuğa attım.
kaç kere messenger'da el işareti yolladım millete. alakalı alakasız.
whatsapp'tan milletin fotosuna bakayım derken kaç kere aradım.
çok lanetliyim bu konuda pes ettim. daha da stalklamam kimseyi
off 3-4 kere yazdımsms olarak attım boş mesajı arkadaşlar. sonra adam bakmak için bana whatsapp'a girdi. bu olay.
kız daha önce açıklamış bence oraya bakmalisiniz
Ya bu tarz konularda kadinlarla erkekler ayni degildir biz daha duygusal dusunuruz onlar daha mantiksalhepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
kendimi oldukça rezil ettim çünkü 1 ay önce çok güzel bitmişti,gururlu olarak.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?