ben benı hala sevıyor bılerek attı dıye dusunurum:)hepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
kendimi oldukça rezil ettim çünkü 1 ay önce çok güzel bitmişti,gururlu olarak.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.
ayy valla mı tüh tüh tüh,allah belamı vermesin o zaman. şu dokunmatik geldi geleli başımıza gelmeyen kalmadı.ben benı hala sevıyor bılerek attı dıye dusunurum:)
ama oluyor :'( siz hiç yanlışlıkla atmadınız mı?benim kaç kere geldi başıma bu olay hala daha akıllanmadım. demek ki iyi bir stalker değilim hala ne diye bakıyorsamBaşıma gelseydi bi kere yanlışlıkla olduğuna asla inanmazdım :)
Ay çok şekersinayy valla mı tüh tüh tüh,allah belamı vermesin o zaman. şu dokunmatik geldi geleli başımıza gelmeyen kalmadı.
yaa. en kötüsü bu eyvah. umarım öyle düşünmediDikkatimi çekmeye çalıştı sanırım derim hehe
whatsapp'tan değil sms olarak boş gitti,eski telefonumda böyle bir şey yoktu.uyarı veriyordu. bu gönder'e basınca şak diye yolluyor namussuz.Whatsapptan nasıl boş mesaj atılıyor yahu?
Ha boşver öyleyse tepki verme.whatsapp'tan değil sms olarak boş gitti,eski telefonumda böyle bir şey yoktu.uyarı veriyordu. bu gönder'e basınca şak diye yolluyor namussuz.
sonra bana bakma için girdi whatsapp'a muhtemelen.
Nolcak ki gönlü varsa bi hareket yapma cesareti bulur gönlü yoksa unutulur gideryaa. en kötüsü bu eyvah. umarım öyle düşünmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?