Aynentamam teşekkür ederimdoğru diyorsun ne rezillikler unutuluyor
umarım öyledir ya. doğru ben olsam kurardım kafamda.Erkek sallamaz.
Kadın kurar da kurar.
hepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
kendimi oldukça rezil ettim çünkü 1 ay önce çok güzel bitmişti,gururlu olarak.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.
ama boş mesaj gitti ve sonrasında konu falan açmadım. ve aslında onunla konuşmak istemeyen bendim. en son öyle bir çemkirdim ki tamam artık yok oluyorum falan dedi. yani çok güzel bir karizmam vardı içine ettim resmenCevap yazayımda konuşalım diye attı derim
ama boş mesaj gitti ve sonrasında konu falan açmadım. ve aslında onunla konuşmak istemeyen bendim. en son öyle bir çemkirdim ki tamam artık yok oluyorum falan dedi. yani çok güzel bir karizmam vardı içine ettim resmen
tövbe yarabbimZaaaa derdimAt gibi giden it gibi geri döner derdim
muhtemelen ikincisi oldu,resmen sağlam beddua yedim. havaya soktum,kendimi küçülttüm. neyse artıknumarani sildim demissin silmemissin eski mesajlara bakarken gondermissin belki bir isarettir cesaret edemedigin seyleri istemsizce yapmissindir belki o da seninle ayni durumdaysa cok iyi bir vesile olmus olabilir ama degilse o zaman buyuk ihtimal havaya girmis ve yaa iste sildim dedigi numaraya boyle mesaj attirirlar adama diyebilir her iki ihtimaldede endiselenecek bisey yok bence siz kendinizi bildikten sonra:)
bitmiş gitmiş ne düşğdüğümün ne önemi olurdu amanhepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.
ondanda sana . , gibi bisey gelirse o zaman yanlislikla oldugunu soylersin oda sana adim atmis durumuna duser, birsey hissediyorsa eminim suan kara kara dusunuyordur ne yapsam diye bisey yoksa zaten dert etmeye degmez bosver gitsin ne dusunurse dusunsunmuhtemelen ikincisi oldu,resmen sağlam beddua yedim. havaya soktum,kendimi küçülttüm. neyse artık
Sen beni güldürdün Allahım da seni güldürsün inşallah.Ha boşver öyleyse tepki verme.
Bende face konuşmasını silerken okey işareti göndermiştim o daha vahim
ayy vallahi herkesin başına geliyor işte çok lanet bir durum. ya aslında bizim aramızda şöyle bir durum vardı ben lafımı söyleyip çekilmiştim,asla geri dönmeyeceğim çok açık ve netti. o kadar kesin bir şekilde bitirdim ki şu hareket her şeyi mahvetti. o öyle bir adam ki hayatta yazmaz. benden beter o. bu durum kalır böyle,açık açık gözetlediğimi belli ettimcanım ilişkinin seyrini ve geçmişinizi tam bilmiyorum tabi bu kişiden kişiyede değişir
ama anladigim kadariyla ne var ne yok diye sürekli online olarak seni yoklamis gibi geldi bana bu bir
aldırmaman en guzeli eğer ondan bi donus olursa da takmaman olmaz ki bence donus olmaz ama bu erkek milleti bide geçmişte yaşananlar var belki bi tuhaflıklar yapabilir bus sefre gayet net vede olgunca ama umrunda da olmadığını yanliskla oldugunu belirtn bi donus yaparsın ki onuda hemen yapma ama arayida cok acma cevp vermek icin sanki isin varda takmiyorsun ki oylede olmalisin bir dahaki sefere ki bence bi dönüşüde olmaz ama benimki yinede tecrübeye dayanarak bi tavsiye
Benim oğlum telefonla o esnada yazisirken başka biriyle sonra birden el atıp oynmak isterken babasını aramış yanlışlikla
ki çocuk falan umrunda olan biri degil yani arayp soran konusan birbiriyle bi iletişim halinde olan insanlarda değilizdir yani
önce takmadi sonra üstüste mesaj attı söyle ne diyorsun diye ben cevap vermeyince ikinci mesajı attı
Bu sefer soğukkanlılikla aynen sanada dediğim gibi bi mesaj yazdım sonra da takmadim öyle bir bozulmuş olmalı ki bahaneden aradığımi falan zannetti zaaar masim
telefon elinde benden cevap bekliyormus
"Ohhhh ne guzel" yazmış ne mantıksa artık bu mesajda hala anlayabilmiş değilim
çok kurnaz biri o,şimdi yazmaz. sadece boş mesajı görünce pis pis sırıttı. bunu düşünmek deli ediyor sadeceondanda sana . , gibi bisey gelirse o zaman yanlislikla oldugunu soylersin oda sana adim atmis durumuna duser, birsey hissediyorsa eminim suan kara kara dusunuyordur ne yapsam diye bisey yoksa zaten dert etmeye degmez bosver gitsin ne dusunurse dusunsun
ayy vallahi herkesin başına geliyor işte çok lanet bir durum. ya aslında bizim aramızda şöyle bir durum vardı ben lafımı söyleyip çekilmiştim,asla geri dönmeyeceğim çok açık ve netti. o kadar kesin bir şekilde bitirdim ki şu hareket her şeyi mahvetti. o öyle bir adam ki hayatta yazmaz. benden beter o. bu durum kalır böyle,açık açık gözetlediğimi belli ettim
2 3 güne bir girer dediğinize göre sıkı takiptesinizhepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?