2 ay once bi cocukla gorusmustum goruslerimiz baya farkliydi ben de olumsuz dusunuyordum o da. Ama bitirirken ilk adım ondan geldi neyse bitirdik. 1 hafta once gecenin 3 ünde watsaptan kısa bi cagri geldi. Bi baktim o çocuk. Ben ondan hic hoslabmadigim icin acikcasi yanlislikla aramasina bile sinir oldum. Hemen engelledim o anda. Unutamamis diye dusundum ben onun tel numarasini silmisken o benim numarami silmemis sonucta.hepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
kendimi oldukça rezil ettim çünkü 1 ay önce çok güzel bitmişti,gururlu olarak.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.
+1Bireylerin en büyük sorunu diğerlerinin ne düşündüğü.Toplum buna zorluyor bizi.Birak ne düşünürse düşünsün amaaan.
ayyyy aman amanAman altı üstü boş mesaj, benim yaptığım gibi hocana yanlışlıkla bitanem yazıp yollasaydın? Beterin beteri var. Ay düşündükçe yerin dibine giresim geliyor
bence o net bilerek yapmış.Dün bana da msj yollandı watsaptan salak bi kişi hava atıyor kardeşi benim evleneceğim kişiyle evlendi güya ona msj atıyo hemde sesli çocukların nasıl falan bende seviyene inmeyecem yazdım
Kesinlikle evet kendini bişey zannediyobence o net bilerek yapmış.
Kesinlikle evet kendini bişey zannediyor gerçekten böyle insanlara sinir oluyorum kocayı bulunca sanki savaş kazanmışbence o net bilerek yapmış.
Neden engellemiyorsun?Kesinlikle evet kendini bişey zannediyor gerçekten böyle insanlara sinir oluyorum kocayı bulunca sanki savaş kazanmış
Engelledim ama haddini bildirmediğim için suçluyorum kendimiNeden engellemiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?