yanlışlıkla mesaj attım

yahu bütün insanlar eski sevgililerin sayfalarına bakar mesajlarına bakar .Ne ilk ne de sonsunuz.DErt etmeyin utanacak bir şey yok...

Aman altı üstü boş mesaj, benim yaptığım gibi hocana yanlışlıkla bitanem yazıp yollasaydın? Beterin beteri var. Ay düşündükçe yerin dibine giresim geliyor

Yazmadığın iyi olmuş. Ben olsam hala beni stalkluyor ve beni düşünüyor diye egom tavan yapardı

2 ay once bi cocukla gorusmustum goruslerimiz baya farkliydi ben de olumsuz dusunuyordum o da. Ama bitirirken ilk adım ondan geldi neyse bitirdik. 1 hafta once gecenin 3 ünde watsaptan kısa bi cagri geldi. Bi baktim o çocuk. Ben ondan hic hoslabmadigim icin acikcasi yanlislikla aramasina bile sinir oldum. Hemen engelledim o anda. Unutamamis diye dusundum ben onun tel numarasini silmisken o benim numarami silmemis sonucta.

tamam kızlar sağ olun görüşleriniz için
atlattım o krizi artık ne düşünürse düşünsün hıh

Dün bana da msj yollandı watsaptan salak bi kişi hava atıyor kardeşi benim evleneceğim kişiyle evlendi güya ona msj atıyo hemde sesli çocukların nasıl falan bende seviyene inmeyecem yazdım

Dün bana da msj yollandı watsaptan salak bi kişi hava atıyor kardeşi benim evleneceğim kişiyle evlendi güya ona msj atıyo hemde sesli çocukların nasıl falan bende seviyene inmeyecem yazdım
bence o net bilerek yapmış.

ilk olarak hala beni dusunuyor derim ama sonrasında ses cıkmıyorsa yanlıslıkla oldugunu dusunurum oyuzden pardon yanlıslıkla oldu gibi bir mesaj atmayın bırakın bu haliyle

Konu acip iletiism kurmaya calisiyor derdim.

Zaten onun seninle konuşasi varsa mesajın bos geldi vs yazardi.

Boşver, ne acikla ne stalka devam et. Unut gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…