• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlışlıkla mesaj attım

Ahahaha cok komik olmuş. Ben de stalk olayina kendimi kaptiriyorum bazen ama şükür yasamadim boyle bisey. Bana ders olsun bu olay birakiyim bu isleri. Erkekler cok umursamiyor bu durumu ama kadinlar kafasinda kurardi.

Bos mesaj attin ama yanlislikla oldu deme bari cunku inanmayacaktir . Hem beni gozetliyor, hem kabul etmiyor.Ben olsam deli gibi davrandigini dusunurum. Sucu ustlen su durumda en iyi strateji bu olacaktir. Yalniz ondan ses cikmasa senden de cikmasin. O bos mesaj kayiplara karissin.

+ Bu bos mesaj dedigin kocaman bosluk mu , yoksa hdkfdkf karakterleri mi . Benim bildigim tek karakter girmeden bos mesaj atilamiyor da.
eski telefonum benim de öyleydi,uyarı veriyordu ne güzel. bu lg ve direk yolluyor bomboş mesaj.

Peşinden kuzenim attı falan deseydiniz o zman kesin bilerek yaptığınzı düşünüp egosu tavan yapardı.çünkü bu tarz bahaneler sanırım sadece dizi film lerde kaldı.Bişey yazmamanız peşine isabet olmuş.Aklına hala sevdiğiniz gelsede yanlışlıkla atmış olabileceğiniz ihtimalinide düşünecektir eminim..

Ayyy sen de çok tatlısın ya.
Şu el işaretine çok gülüyorum ben ya...
İki oldu bugünkü konuda kopmayayım kalabalığın içinde sağlam tutuyorum kendimi...
o işareti öyle bir yere koymuşlar ki o el muhakkak oraya dokunup gidiyor yani,yeri kötü. kaç kere geldi benim başıma.

Ardından bir şey yazmamakla çok iyi yapmışsın. Stalk çağımızın vebası. Beni hala takip ediyor diye bıyık altından gülerdim ben. Ama eminim o da aynısını sana yapıyordur ara sıra. Kim yapmıyor ki?
ya o bana kesin bakıyor bundan adım gibi eminim. ama adam bilgisayarcı benim gibi risk almıyor. ne telefon ne tablet. valla arkadaşlar size de söyleyeyim illa stalk yapacaksanız dokunmatik bir şey kullanmayın. çok büyük risk :'(

Bence de mesaj atıp açıklamaman iyi olmuş. Hangimiz yapmıyoruz ki on sene önceki sevgiliye de acaba ne yapmış o bu diye fotoğraflarını karıştırıyoruz .
Oda çatlasın işte heveslenmiş belli girip durduğuna göre :)

Watsappta boş msj nasıl atılır ki
Diğer türlü mesajda tlfum samsung onda gitmiyor boş msj.

Erkekler ne dusunur bilmiyorum
Ama ben bir kadın olarak hala aklı bende derdim

hepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
kendimi oldukça rezil ettim çünkü 1 ay önce çok güzel bitmişti,gururlu olarak.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.
ben umursamam şahsen. ki geçen aynı rezilliği bende yaptım :D eski sevgilime değilde sevdiğim kişiye şu messengerda ki parmak ikonunu attım yanlışlıkla. allahtan adam birşey bilmiyor da yanlışlıkla oldu sanmıştır :D

ya o bana kesin bakıyor bundan adım gibi eminim. ama adam bilgisayarcı benim gibi risk almıyor. ne telefon ne tablet. valla arkadaşlar size de söyleyeyim illa stalk yapacaksanız dokunmatik bir şey kullanmayın. çok büyük risk :'(
en sevdiğim stalk twitter stalkı çünkü hesabım yok:KK53:

Kara basmis izini belli etmişsin :)

Ben olsam egom tavan olurdu, bir erkek olarak düşünecek olsam da o da hala beni unutmamis yem atti bak görüyor musun derdi.

hepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
kendimi oldukça rezil ettim çünkü 1 ay önce çok güzel bitmişti,gururlu olarak.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.
Eski mesajları okuyor yanlışlıkla da mesaj gönderdi diye düşünürüm. Aslında hoşuma gider ama bir sure sonra umursamam.

Neden nosu hala telinde var msj duruyo hata burdan başlıyor nosunu mesajları sil ..baska msj atma ....

Back
X