ahahahaa ayy allah korusun benimki bu kadar değil neyse kiBoşta kalmış benimle doldurmaya çalışıyor diye düşünürüm.
Hala silmemiş mesajları diye çok pis diş bilerim.
Bi bırakmadı peşimi diye de acayip uyuzlanırım,nefretime nefret eklerim.
Çünkü ben geçmiş denen illetten hiç hoşlanmam.
ayy doğru. ben onu kaç kere yaptım o el işaretinden de nefret ediyorum. durup durup mesajları okuduğumuzu belli ediyor hemen,o da çok kötü evet.Ha boşver öyleyse tepki verme.
Bende face konuşmasını silerken okey işareti göndermiştim o daha vahim
değil mii değil miii aynenyanlışlıkla oldu diye yazsaydın sanki konuyu uzatmak istiyor gibi olurdun
sonrasında bişey yazmaman isabet olmuş bence
epğer gerçekten konuşmak isteseydin devamının geleceğini düşünüyodur
ama şuan bişey yapmadığın için
gerçekten yanlışlıkla olduğunu farketmiştir
yazmadı. baktı baktı çıktı.bı kere eskı mesajları okuyormussun:) o bıle aklının onda oldugunu gosterır bılıyorsun her suçlu ız bırakır sende bırakmıssın:) sonra o çocuk ne yaptı yazdı mı sana?
valla bir nebze olsun rahatladım şu an.Sonrasında devamı gelmediyse yanlışlıkla oldu diye düşünürüm.
Yok mesaj atıp yanlışlıkla oldu falan dediyse hala aklı bende, muhabbet açmaya çalışıyor diye düşünürüm.
Yani sıvamamışsın merak etme, sessiz kal.
doğru cesaret verdim. gönlü var gibi de aramızda sorunlar ve çook uzun yollar var.Nolcak ki gönlü varsa bi hareket yapma cesareti bulur gönlü yoksa unutulur gider
Veganim sen neler yapmışsın saskinim benimhepimizin başına gelmiştir,stalklarken ya whatsapp'tan ararız yanlışlıkla ya beğene basarız ya da boş sms atarız bla bla bla
ve bu hep en olmayacak kişiye olur. ben de salak salak eski mesajları şöyle bir okuyayım derken boş mesaj attım eski sevgilime. sıvamayayım diye de kuzenim yazdı minvalinde şeylere hiç girmedim,bir şey yapmadım. normalde çok sık whatsapp kullanan biri değildir 2-3 güne bir falan girer. o gün whatsapp'a girip girip durdu.
kendimi oldukça rezil ettim çünkü 1 ay önce çok güzel bitmişti,gururlu olarak.
merak ettiğim şey şu hanımlar,size böyle bir durum olsa,eski sevgiliniz yanlışlıkla boş mesaj atsa mesela ne düşünürsünüz?
tatlı ve komik mi bulursunuz,uff hala beni seviyo yaa diye egonuz mu coşar ne hissedersiniz? ya da erkekler ne düşünür bu konularda?
bir de yanlışlıkla oldu diye yazmalı mıydım? daha da komik olur diye sustum. anlar herhalde.
ya inanın bizim aramızda hiç öyle muhabbet yok. böyle bir iletişimimiz de yok,çocukça da davranmam. gerçekten yanlışlıkla attım ve kendimi aptal durumuna düşürdüm.Yaw yazmışın gitmiş,gerisini berisini ne düşünüyorsun,muhtemelen attıktan sonra kalbin ramazan davulu gibi vurmuştur,adernalinin her türlüsü kalbe faydalı
Ama benim burnuma çok pisss ,yanlışlıkla attımın altına sığınan ,,,,
,off ne atsam acaba ? en iyisi boş mesaj atayım,en azından onu her türlü kılıflarım .....kokuları geliyor
He he yedim bende heee ,,,,der oda benim gibi
Neyse sana yazarsa ,gece rüyamda seni gördüm ,,,İYİ MİSİN dersin
sms boş gitti zaten :) sonrasında whatsapp'ta online olup durdu.whatsapptan boş msj gitmez ki
yaaaa!!!!Veganim sen neler yapmışsın saskinim benimvalla ben beni unutamıyor sürekli profilime bakıyor diye düşünürüm
valla ben de yanlışlıkle eskı sevgılımın sevgılısı takıp ettım yada yanlışlıkla begendım.:)) oluyor bu işler uzulme .hem belkı hayır vardır bundada her işte bır hayır vardıryazmadı. baktı baktı çıktı.
evet resmen belli ettim daha da bulaşmam bu işlere bitti
tabii ki var ben sevmiyorum demiyorum ki. ama seviyorum diye gurursuz olmama,kendimi küçük düşürmeme gerek yok. 2-3 aya unuturum ama şak diye de unutamam. o süreçte de herkes gibi gizli gizli aklıma geldikçe bakasım geliyordu. ama keşke o bunu bilmeseydine yazarsan yaz karşındakinin düşüncesi değişmez
ben bana iş attı barışalım olarak düşünürdüm
bence mesajları bu kadar saklamayın silin gitsin
eski sevgilinize dönmeyecekseniz numarasını da silin
niye tutuyorsunuz
sizinde gönlünüz var gibi geldi bana
Aman kuzum dikkat sakın o diplere girme... Ben de seni çok özledim bekliyorum hemen gel..yaaaa!!!!
çok özledim seni nasılsın,depresyonun dibinin dibindeyim takıma gelemiyorum ama aklımdasın vallahi. şu ikinci dönem başlasın sizinleyim
bu şaşkınlıkla nasıl hayatta kalıyorum cidden şaşırıyorum bazen.
tamam teşekkür ederimAman kuzum dikkat sakın o diplere girme... Ben de seni çok özledim bekliyorum hemen gel..
boşver olur öyle arada daha büyük şaşkınlık olmasın da bu küçükler çok tatlı oluyor.. bu gün takarsn azck kafana sonra gulerek hatırlayacaksın emin ol... Onun ne düşündüğünü de takma fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?