yanlışlıkla mesaj attım

ahahahaa ayy allah korusun benimki bu kadar değil neyse ki

değil mii değil miii aynen

valla bir nebze olsun rahatladım şu an.
yanlışlıkla atmam da kötü çünkü numaranı sildim demiştim. ama en azından salak duruyorum şu an sadece,peşinde koşuyor gibi değil. bu da bir şey.

Yaw yazmışın gitmiş,gerisini berisini ne düşünüyorsun,muhtemelen attıktan sonra kalbin ramazan davulu gibi vurmuştur,adernalinin her türlüsü kalbe faydalı
Ama benim burnuma çok pisss ,yanlışlıkla attımın altına sığınan ,,,,
,off ne atsam acaba ? en iyisi boş mesaj atayım,en azından onu her türlü kılıflarım .....kokuları geliyor
He he yedim bende heee ,,,,der oda benim gibi
Neyse sana yazarsa ,gece rüyamda seni gördüm ,,,İYİ MİSİN dersin

Nolcak ki gönlü varsa bi hareket yapma cesareti bulur gönlü yoksa unutulur gider
doğru cesaret verdim. gönlü var gibi de aramızda sorunlar ve çook uzun yollar var.
bir de affedemeyeceğim bir şey yaptı. ama zaten 6 ayda bir yazıyor istisnasız. 3 ay içinde ellerinde titremeler başlıyor bence yazmalıyım diye 6 ay içinde de yazıyor. 3 senedir böyleyiz. ben de tam noktayı koymuştum eşeklik ettim

Eski mesajları saklayıp da okumak yerine silmek daha mantıklı bir hareket bence okuyunca özlem mi gideriliyor ki? Eski erkek arkadaşım bana böyle bir mesaj atsa boşta kaldı deniyor derdim :)

Veganim sen neler yapmışsın saskinim benim valla ben beni unutamıyor sürekli profilime bakıyor diye düşünürüm

ya inanın bizim aramızda hiç öyle muhabbet yok. böyle bir iletişimimiz de yok,çocukça da davranmam. gerçekten yanlışlıkla attım ve kendimi aptal durumuna düşürdüm.

ne yazarsan yaz karşındakinin düşüncesi değişmez
ben bana iş attı barışalım olarak düşünürdüm

bence mesajları bu kadar saklamayın silin gitsin
eski sevgilinize dönmeyecekseniz numarasını da silin
niye tutuyorsunuz
sizinde gönlünüz var gibi geldi bana

Veganim sen neler yapmışsın saskinim benim valla ben beni unutamıyor sürekli profilime bakıyor diye düşünürüm
yaaaa!!!!
çok özledim seni nasılsın,depresyonun dibinin dibindeyim takıma gelemiyorum ama aklımdasın vallahi. şu ikinci dönem başlasın sizinleyim
bu şaşkınlıkla nasıl hayatta kalıyorum cidden şaşırıyorum bazen.

hala eski mesajları saklıyor, durup durup okuyor. demek ki unutamamış, yem attı bana. DEMİŞTİR. sahi kuzum bitmiş bir ilişkinin izleri neden hala telefonunda duruyor? bu arada yanlışlıkla yazdım falan deme, durumu daha da tuhaflaştırma derim.

yazmadı. baktı baktı çıktı.
evet resmen belli ettim daha da bulaşmam bu işlere bitti
valla ben de yanlışlıkle eskı sevgılımın sevgılısı takıp ettım yada yanlışlıkla begendım.:)) oluyor bu işler uzulme .hem belkı hayır vardır bundada her işte bır hayır vardır

tabii ki var ben sevmiyorum demiyorum ki. ama seviyorum diye gurursuz olmama,kendimi küçük düşürmeme gerek yok. 2-3 aya unuturum ama şak diye de unutamam. o süreçte de herkes gibi gizli gizli aklıma geldikçe bakasım geliyordu. ama keşke o bunu bilmeseydi

Aman kuzum dikkat sakın o diplere girme... Ben de seni çok özledim bekliyorum hemen gel..
boşver olur öyle arada daha büyük şaşkınlık olmasın da bu küçükler çok tatlı oluyor.. bu gün takarsn azck kafana sonra gulerek hatırlayacaksın emin ol... Onun ne düşündüğünü de takma fazla...

tamam teşekkür ederim doğru diyorsun ne rezillikler unutuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…