Yanlış mı yapıyorum?

cnm hemde çok yanlış yapıyosun hemen ayrıl 1 saniye bile düşünme. kıskanç ailesinin lafına bakan işsiz güçsüz agresif biri nişanlın.

Hemde ailem istemiyor seni ayrılalım bile demiş sana. Evlenince ailemle anlaşamıyosun kapan sende vs yada boşanalım o zaman iki arada kalamam ben derse napcan o zaman . bile bile kendini ateşe atma.Çok uzun yazmışsın sırf faydam olurmu ki die okudum.

ACIMA ACINACAK HALE DÜŞERSİN. emek verdimde ne demek. Ömür boyu emek vermeye hazırmısın. Nişan bozmak kolay . evlenip boşanıp dul kalmak zordur. Şimdi ailen her türlü destek olur sana. Boşanınca aile bile bi yere kadar. Şimdiye kadar yaşadıkların yaşayacaklarının habercisi bana göre . kendini seviyorsan kendine bu eziyeti reva görme

bu evliliğin sonu başından belli.. karşındaki üzülmesin diye sen bir ömür mutsuzluğa mahkum olacaksın. Türk filmleri gibi olmuş ama bu film değil hayatın kendisi.. bir an önce ilişkini bitir ve yeni bir sayfa aç. gençliğini zehir etme..

Günaydın cnm!

Yazdıklarının tamamını üzülerek okudum ve karşımda son derece hassas bir insan gördüm ailende hatalı senin müdahale etmeleri lazımdı bu zamana kadar çoktan.

Arkadaşım bak ölümü düşünüyorsun ya yapma bunu insanın hayatından vazgeçmesi için hiçbir geçerli neden olamaz hadi olsun diyelim bunun için tüm koşulların zorlanması ve her yolun denenmesi gerekir.

Nasıl hasta olunca her türlü tedaviyi deniyoruz aynı onun gibi. Ben nasılsa ölücem ne gerek var deniyor mu?

Bak cnm ben senin için çok endişelendim ne olur ayrıl bu adamdan bu adam seni perişan eder. Hemen bir psikiyatr a git ve ilaç tedavisine başla emin ol o zaman daha mantıklı düşüneceksin.

Sakın evlenme sakın yapma ne olur şu an sen bence ağır depresyondasın bak nikah tarihi alırken bile seni ağlatmış. O kadar üzüldüm ki dua edeceğim senin için...

Masraf oldu diye sakın evlenme ,geri dönemem diye bişey yok.İnsanlar aşık olarak aralarında hiçbir sorun yokken enlendikleri halde ,ne kadar hüsranla biten evlilikler var.bir saniye bile düşünme derim ,hemen ayrıl.İnsan böyle durumlarda mantıklı düşünemiyor,kendimden biliyorum.sevgi olmadan saygı olmadan ,hergün ağlamakla evlilik yürümez ,gençliğini güzelliğini feda etme ,salla gitsin...Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Konu nasıl hortlamış bilmiyorum ama ne evlenmesi böyle bir adamla yahu, inşallah ardına bakmadan kaçmıştır arkadaş merak ettim kaçmış mı ne olmuş?

Çok üzüldüm. Psikiyatriye git. Evlilik zor canım. Sonra çok üzülürsün. Boşver emegı masrafı. Hiçbirseyin telafi edemediği bi yola girmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…