Yanlış mı yapıyorum?

hayatını karartma.bir önce ayrıl ve psikologa git.onun aglayıp zırlamaları yalvarlamarına sakın inanma...

yapma böyle bırsey lutfen yol gercekten yakınken sakın evlnme yapamazsın sevmedıgın bırıyle...sevdıgım halde bak ben yapamıyorum ne olur sonunda mutsuz olacagın bır ömur aglayacagın belkıde bırseye kalkısma ...daha cok uzulursun daha cok uzer senı...sorumsuz yalancı kendını bılmez anne sözu dınleyen bır erkektn bırde cocuk yaptıgını dusun yazık gercekten evlenme :1no2::1no2:

Akıl mı soruyorsun?

Bu zaman içinde ben evlilik hazırlığı yapmaya başladım, artık evlenmek için bişeyler yapmaya karar vermişlerdi. Yine kavgalar tartışmalar devam ediyodu. Ama evlilik fikrini aklıma koymaya başladıkça nişanlıma ısınmaya başlamıştım. Onu seviyo muydum sorusuna evet diyemesemde, bu kadar zaman verilen emeklere yazık olacağını düşünerek kendimi evliliğe hazırlamaya çalıştım. Bi süre sorun yok gibiydi. Ama ben nişanlıma yakınlaşamıyodum, onu öpmek bile gelmiyo içimden. Hala öyle. Şimdi yine sorunlar başladı gibi bende, psikolojik mi yoksa gerçekten aşk bittiği için mi böyle duygular içerisine girdim bilemiyorum. Nikah için günümüzü aldık, gün almaya gittiğimiz gün bile evlendirme dariesinin önünde beni yine ağlattı. Şimdi nikahımıza 1 ay var, ve ben onu sevmiyorum, evlenmek istemyorum, ama yapılan bu kadar masrafa, verilen bunca emeğe acıyorum. Ona acıyorum, aslında acınacak halde olan belkide benim. Sevmiyorum diyebiliyorum, o yanımda olmak istedikçe içimden hiçbişey demek gelmiyo. Şu an ona uzağım. Ailemde farkında herşeyin, ama açık açık anlatamıyorum bunları.

Bu paragrafa kadar sabırla okudum ve olabilir,o da olur,bu da olabilir bunda bişey yok,olsun,gibi tepkilerle içimden bu normal bir hikaye nereye varacak acaba diye geçirdim...
Ama bu paragraf tüm yazıyı özetliyor.Sen aslında herşeyin farkındasın.
Bile bile kendini uçurumdan atma.Gözlerin açık,önüne bak.
Sakın evlenme,arkana bakmadan kaç,uzaklaş...

bile bile kendine bunu yapma.. icinde kelebekler ucusturmayan bir adamla bir omur gecirmeye niyetlenme.. 4 seneme yazik olmasin diyorsun da bu adamla ailesi ile 40 seneyi gecirmeyi goze alabiliyor musun..
yapma etme.. cok buyuk bir sevgi acligi icersindesin.. sevgilin iyi davrandgi icin simdilik vazgecmek zor geliyor belki..
ama senden ayrilir ayrilmaz yuzugnu satan adamdan sana hicbi hayir gelmez arkadasim ya..
yapma derim.. ama sen bileceksin tabi..

göz göre göre hayatını mahvetme lütfen
çok sevmişsin çok üzülmüşsün çok şeyler atlatmışsın
artık sevginden bile emin değilsin
ömür boyu mutsuz etme kendini
yol yakınken vazgeç
senin değerini bilecek seni mutlu edecek insanlar da çıkacaktır karşına

ACİL OLARAK PSİKOLOGA GİDİN ..
Ve Sakın ama Sakın bu adamla evlenmeyin ..
yazınızı sabrla okudum .. sonunda umuyordum ayrıldık baska bırıyle tanıstım dıyceksın dıye ama hayatında baska ınsanlara şans bile vermeden sorunlu bir geçmişin içine atmışsın göz göre göre kendini
canına kastın mı var arkadasım senın ?
daha ayrı evlerde ayrı hayatları yasarken senı boyle kahreden yıpratan adamla evlenılırmı ?
evlılık bu ne kadar ağır bır sorumluluk oldugunu , sevmeden yapılırsa cok kotu sonuclar dogurdugunu bu bolumde bır suru ınsanın agzından okuyabılırsın ..
kendıne gel heemen bır profesyonel yardım al ve bu işi bitir..
bugun sana bunları yapan bır adam, sana sahip olduktan sonra neler yapar dusun bakalım ...
aman dıyorum yakma kendını ..
yok para harcanmıs yok emek verılmıs dıye ınsan butun omrunu heba edermı ya ?
iiyi dusun.. hatta dusunme dırek ayrıl ..

bu kadar kişi cevap verdi, 1 kişi bile evlen demedi.

bunu umarım dikkate alırsın.

nikahı askıya alıp psikologa gitmen ve şu stresi aşıp daha mutlu olman dileğiyle

OFFFFFFFFFFFFFFFFFF hayattan vazgeçeğine nişanlından vazgeç..sen nerdeyse evli gibisin güzlim evlilğinde böyle olcak ozaman ayrılmaktansa şimdi ayrıl...sen büyük bi hata yapmışsın adam hiç düzelmemişki hep seni ikna etmiş sende tamam geri baştan demişsin off güzelim rabbm yardımcın olsun.. okadar ağlamaya değermi...keşke deme... okadar üzüldün neden geri döndün?

sana ,gençliğine ,hayatına yazık,,tekrar sıfırdan başalayabilirsin..dahada mutlu olabilirsin..

ah be canım emeklerine yazıkmış ya geleceğine yazık değilmi
ömür boyu yanacağına 4-5 yıllığına yan
bak bunca insan aynı fikirde
ya yazdıklarını bir kezde başkasının gözünden oku lütfen

bu adamla evlenince senin için sadce mutsuz bir evlilikden başka hiç bişli olamayacak
gençsin bak önüne sevebileceğin kişi çıkmış niye onu elinin tersiyle itiyorsun ki
bence hayata onunla devam et
bir acıma yada ne bileyim artık vazgeçmek olmaz düşünceleriyle bu mutsuz hayata devam etme
hayat senin hayatın
bu zamanlar geri gelmez
kimseye dinleme kimseyi düşünme sadece kendini düşün

bende hep hayatımda kendimden önce başkalarını düşündüm
eğer kendimi düşünseydim şimdi herşey daha başka olurdu

Evliliği erteledik...
Şimdilik kafa dinlemek için uzaklaştım. Görüşmek üzere, herkese tekrar teşekkürler. :))

cıktıgınız yolda bır suru cukurlar cıkmıs karsınıza
fakat sız doldurup gecmektense atlayıp gecmeyı tercıh etmıssınız
temelı saglam olmadıgı kesın gorunuyor anlattıklarınızdan
en ıyısı evlenıp ısın ıcıne cocuk gırmeden
yol yakınken yoldan don derım....

bence erteleme iptal et evlendikten sonra hiç bırakamazsın daha kötü olur yazık etme kendine

Aradan uzun bir süre geçti, iki yıl olmuş. Yazdıklarımı okudum, okudukça bunları ben mi yazdım dedim içimden. Sanki tüm bunları yaşayan ben değildim. Son durum ne oldu biliyor musunuz arkadaşlar, evlenmedim o adamla. Nikaha 3 hafta kala resmen ayrıldık. Ve ben kendimi değiştiremediğim için 3 ay sonra tekrar barıştık. Bir süre daha aynı şekilde devam etti ilişkimiz, sonra yine evlilik muhabbeti. Bu sefer istiyorum diyebildim yaşadığım onca şeye rağmen. Ailemi artık bir daha asla karıştırmayacağım, benimle barış diyen adama ben yine kandım. Ama yine nikah yaklaşınca aynı şeyler oldu. Ailemin dediği şekilde olucak herşey kabul edersen evlenelim dedi.

O an kan beynime sıçradı işte. Benimle evlenmek için yalvaran adam o değildi de sanki ona evlenmek için yalvaran benmişim konumuna düşmüş gibiydim. Ve annemin üzerine yemin ettim, onunla evlenmeyeceğime dair. Bu olayların üstünden de 1,5 yıl geçti. Şimdi yıllarımı ona harcadığım için hala pişmanım. Ama ders alıyorum herşeyden. Sanırım evlenmiş, ya da öyle duymamı istedi bilemiyorum. Ama ben sözümden dönmedim ve artık o zamandan beri herşeyi bitirdim. Hayatıma birilerini almaya çalıştım olmadı bazı zamanlar. Şimdi biri var, bilemiyorum ne olur. Ama eski ilişkimde yaşadıklarımı yaşamamak için oldukça tedbirliyim. 2 yıl olmuş buraya gelmeyeli. Büyüdüm ben bu zaman içerisinde. :)) Yaşadığım kötülükleri unuttum da, ah ettiklerim hala içimde...

Şimdi yeni bir sorunum var. Onun için başlık açacaım birazdan.

X