Yalnızım dostlarım 😞

Kızlar bayram sebebiyle izinliyim ailem memlekette olduğu için ve dışarı çıkmaktan hoşlanmadığım için evde çok sıkılıyorum.
Sizler napıyosunuz azıcık sohbet edelim
Oncelikle nikinizi degistirerek kendiniz icin daha pozitif bir enerji yaymanizi oneriyorum Bunun disinda evde zaman gecirmek su hayatta en sevdigim seylerden biri. En huzurlu oldugum en kafami dinledigim yer evim. Netflixiniz varsa cok keyifli seyler izleyebilirsiniz ornegin. Ben evli oldugum ve esim calistigi icin genelde evdeyim. Evi derle topla vs den sonra kendimle basbasa zamanim baslar. Turk kahvemi yapar, yanina cikolatami koyarim acarim youtube dan hosuma giden videolari izlerim. En buyuk zevkim suan bu

Normalde bende çok severim ama yalnızım diye korku filmi izleyemiyorum eşimden yeni ayrıldığım için aşk filmi izleyemiyorum drama zaten şu aralar ki psikolojime göre değil

Burası ilkokulda kalem açma bahanesiyle çöp kutusu başına gidenler sohbetine dönmüş

Kızlar bayram sebebiyle izinliyim ailem memlekette olduğu için ve dışarı çıkmaktan hoşlanmadığım için evde çok sıkılıyorum.
Sizler napıyosunuz azıcık sohbet edelim

Aynen öyle:)
Pandemi sebebiyle 6 aydır evdeyim ben de
Bir-çok kişi şu an aynı durumda sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…