- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.929
- 598
- 29
- Konu Sahibi Musmutluuu
Sende teksin değilmi merve benim gibiEvva ben daha çok sıkılıyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende teksin değilmi merve benim gibiEvva ben daha çok sıkılıyorum.![]()
Ağlarım ya bayram sebebiyle affetsinlerEvet hayırlısıyla.![]()
Bayram harçlığı gibi bişeymi yaniAğlarım ya bayram sebebiyle affetsinler![]()
Ban demekBan larlarmı yani
Meyveli lahmacunBan demek
AynenBayram harçlığı gibi bişeymi yani![]()
Çok şükür ailem hayatta ve hep destekliyorlar![]()
Merve seni çok özlüycemMeyveli lahmacun![]()
Neye güldün evva ahirBan demek
Ban ne demek dedin ya ona güldümNeye güldün evva ahir
Siteye girememekBan demek
Hee çok komikmiş az bende güleyimBan ne demek dedin ya ona güldümban buraya kaç günlüğüne veda etmek demek
![]()
Oncelikle nikinizi degistirerek kendiniz icin daha pozitif bir enerji yaymanizi oneriyorumKızlar bayram sebebiyle izinliyim ailem memlekette olduğu için ve dışarı çıkmaktan hoşlanmadığım için evde çok sıkılıyorum.
Sizler napıyosunuz azıcık sohbet edelim![]()
Normalde bende çok severim ama yalnızım diye korku filmi izleyemiyorum eşimden yeni ayrıldığım için aşk filmi izleyemiyorum drama zaten şu aralar ki psikolojime göre değilOncelikle nikinizi degistirerek kendiniz icin daha pozitif bir enerji yaymanizi oneriyorumBunun disinda evde zaman gecirmek su hayatta en sevdigim seylerden biri. En huzurlu oldugum en kafami dinledigim yer evim. Netflixiniz varsa cok keyifli seyler izleyebilirsiniz ornegin. Ben evli oldugum ve esim calistigi icin genelde evdeyim. Evi derle topla vs den sonra kendimle basbasa zamanim baslar. Turk kahvemi yapar, yanina cikolatami koyarim
acarim youtube dan hosuma giden videolari izlerim. En buyuk zevkim suan bu
![]()
Ayıp amaHee çok komikmiş az bende güleyim![]()
Ne konuşalım tatlımBurası ilkokulda kalem açma bahanesiyle çöp kutusu başına gidenler sohbetine dönmüş![]()
Kızlar bayram sebebiyle izinliyim ailem memlekette olduğu için ve dışarı çıkmaktan hoşlanmadığım için evde çok sıkılıyorum.
Sizler napıyosunuz azıcık sohbet edelim![]()