- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
Ay yat kalk iş yap vakit geçmiyor dolmuyor gün resmenAynen öyle:)
Pandemi sebebiyle 6 aydır evdeyim ben de
Bir-çok kişi şu an aynı durumda sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yat kalk iş yap vakit geçmiyor dolmuyor gün resmenAynen öyle:)
Pandemi sebebiyle 6 aydır evdeyim ben de
Bir-çok kişi şu an aynı durumda sanirim
Ay yat kalk iş yap vakit geçmiyor dolmuyor gün resmen
Ya zaten bıgün yaptım yarın yapmam kirlenmiş olmaz ki yarın napıcam bilmiyorumBen ev işi de sevmem pek:)
Oncelikle nikinizi degistirerek kendiniz icin daha pozitif bir enerji yaymanizi oneriyorumBunun disinda evde zaman gecirmek su hayatta en sevdigim seylerden biri. En huzurlu oldugum en kafami dinledigim yer evim. Netflixiniz varsa cok keyifli seyler izleyebilirsiniz ornegin. Ben evli oldugum ve esim calistigi icin genelde evdeyim. Evi derle topla vs den sonra kendimle basbasa zamanim baslar. Turk kahvemi yapar, yanina cikolatami koyarim
acarim youtube dan hosuma giden videolari izlerim. En buyuk zevkim suan bu
![]()
O zaman biraz gerilim diyelimNormalde bende çok severim ama yalnızım diye korku filmi izleyemiyorum eşimden yeni ayrıldığım için aşk filmi izleyemiyorum drama zaten şu aralar ki psikolojime göre değil![]()
Çocuklar sana emanet diye bişey açtım drama sandım korku çıktı aklım çıktı gerildim bayaO zaman biraz gerilim diyelimmesela kapan filmini izleyerek baslayabilirsiniz
![]()
O kadar haklısınız kiBence sıkılmakta derttir
Bütün kötü insanlara meyilimiz evde sıkılıp yanlış bile olsa kötülerle görüşmekten olur
Sıkılmak dert olmalıdır ve insanlara sıkılmama yalnız başına mutlu oşma eğitimi verilmelidir
Genç kızlarımız hep sıkıldıkları için yanıyor
Ondan dolayı oy oyyy dedim ya bacoGizeeem benzer şekilde banlandındı sen de![]()
Bişiycik olmaz boşver...açtın da noldu en fazla konu taşınır..Bilmiyordum ya kapatmasınlar silsinler![]()
Bi kere yasak yedim inşallah tekrar yememBişiycik olmaz boşver...açtın da noldu en fazla konu taşınır..
Bence de öyle yalnızlıkta dert kendini kötü hissetmekteYa illa konu açmak için gerçekten aile kayıpları, hastalık vs mi yasamak gerekiyor. Yani insan konu açmaya çekiniyor. Derdi kücümseyin ya da dert yarıştırın diye yazmıyoruz ki. İnsanlık hali bazen gerçekten mental olarak kötü hissediyorsun ve konuşacak kimsen de olmadığı için mecbur buraya geliyorsun. Bi de yorumları görünce keşke yazmasaydım diyor insan.Tabiki iyi niyetli olarak yazan insanlar da var. Ama hemen bir önyargı
Bazen yalnız geçirmekte güzeldir.Olumsuzun içinde olumluyu bulmayı deneyinÇok şükür ailem hayatta ve hep destekliyorlar![]()