• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızım dostlarım 😞

Oncelikle nikinizi degistirerek kendiniz icin daha pozitif bir enerji yaymanizi oneriyorum🌸 Bunun disinda evde zaman gecirmek su hayatta en sevdigim seylerden biri. En huzurlu oldugum en kafami dinledigim yer evim. Netflixiniz varsa cok keyifli seyler izleyebilirsiniz ornegin. Ben evli oldugum ve esim calistigi icin genelde evdeyim. Evi derle topla vs den sonra kendimle basbasa zamanim baslar. Turk kahvemi yapar, yanina cikolatami koyarim☕ acarim youtube dan hosuma giden videolari izlerim. En buyuk zevkim suan bu😃

Ne güzel söylemişsiniz , kesinlikle ev kuşu olarak bende kendimle vakit geçirmeye bayılıyorum oohh mis :KK49:

Normalde bende çok severim ama yalnızım diye korku filmi izleyemiyorum eşimden yeni ayrıldığım için aşk filmi izleyemiyorum drama zaten şu aralar ki psikolojime göre değil 😥
O zaman biraz gerilim diyelim👥👤 mesela kapan filmini izleyerek baslayabilirsiniz😎

Bence sıkılmakta derttir

Bütün kötü insanlara meyilimiz evde sıkılıp yanlış bile olsa kötülerle görüşmekten olur

Sıkılmak dert olmalıdır ve insanlara sıkılmama yalnız başına mutlu oşma eğitimi verilmelidir

Genç kızlarımız hep sıkıldıkları için yanıyor

Bence sıkılmakta derttir

Bütün kötü insanlara meyilimiz evde sıkılıp yanlış bile olsa kötülerle görüşmekten olur

Sıkılmak dert olmalıdır ve insanlara sıkılmama yalnız başına mutlu oşma eğitimi verilmelidir

Genç kızlarımız hep sıkıldıkları için yanıyor
O kadar haklısınız ki
İnsanın yanlışa eğilimi artıyor

Ya illa konu açmak için gerçekten aile kayıpları, hastalık vs mi yasamak gerekiyor. Yani insan konu açmaya çekiniyor. Derdi kücümseyin ya da dert yarıştırın diye yazmıyoruz ki. İnsanlık hali bazen gerçekten mental olarak kötü hissediyorsun ve konuşacak kimsen de olmadığı için mecbur buraya geliyorsun. Bi de yorumları görünce keşke yazmasaydım diyor insan.Tabiki iyi niyetli olarak yazan insanlar da var. Ama hemen bir önyargı

Ya illa konu açmak için gerçekten aile kayıpları, hastalık vs mi yasamak gerekiyor. Yani insan konu açmaya çekiniyor. Derdi kücümseyin ya da dert yarıştırın diye yazmıyoruz ki. İnsanlık hali bazen gerçekten mental olarak kötü hissediyorsun ve konuşacak kimsen de olmadığı için mecbur buraya geliyorsun. Bi de yorumları görünce keşke yazmasaydım diyor insan.Tabiki iyi niyetli olarak yazan insanlar da var. Ama hemen bir önyargı
Bence de öyle yalnızlıkta dert kendini kötü hissetmekte

Back
X