- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
- Konu Sahibi Musmutluuu
-
Allah başka dert vermesin mesela ban gibiKızlar bayram sebebiyle izinliyim ailem memlekette olduğu için ve dışarı çıkmaktan hoşlanmadığım için evde çok sıkılıyorum.
Sizler napıyosunuz azıcık sohbet edelim
Şikayet etmedim ki canım benAilesi hayatta olanlar için şikayet etmek ne kolay..
Hayat size güzel..
Ben olsam yok yere şikayet edip şu konuyu açacağına annesiz babasız hayata tutunmaya çalışanları düşünüp şükrederdim
İyi de bdv ye konu açmışsınız emoji de pek mutlu görünmüyor sanırsamŞikayet etmedim ki canım ben
Haklısınız ama evde tek kalınca da can sıkıcı konuları düşünüyor insanAhh ahh siz gecen de konu acmistiniz hatirladim sizi :)
Konuya gelirsek sevdiklerinizden kimseyi kaybetmediyseniz yani hayattalar ise, sagliginiz yerinde ise yalniz falan degilsiniz. Sevdiklerinizden birilerine kaybettiyseniz iste o zaman o yalnizlik hic gecmiyor ve bayramlar daha bir agir geliyor insana.
Ban lamasınlar ya valla sıkıntıdan patlarım o zaman lütfen yönetimYanlış bir sohbet tercihi.
Evde tek kalıp can sıkıcı konuları düşünenler diğerleri aynı şeyi yapsaydı şimdiye Kk ohoooo.Haklısınız ama evde tek kalınca da can sıkıcı konuları düşünüyor insan
Haklısınız ama evde tek kalınca da can sıkıcı konuları düşünüyor insan
Ama sıkılınca burda konu açılsaydı bende sıkılıyorum hergünHaklısınız ama evde tek kalınca da can sıkıcı konuları düşünüyor insan
Kategori girişlerinde kurallar yazar. Forum için kullanım sözleşmesini de oku. Ve biraz gözlem yap bu insanlar napıyo ne ediyo.Ban lamasınlar ya valla sıkıntıdan patlarım o zaman lütfen yönetim
Evva ben daha çok sıkılıyorum.Ama sıkılınca burda konu açılsaydı bende sıkılıyorum hergün
Ban larlarmı yaniEvde tek kalıp can sıkıcı konuları düşünenler diğerleri aynı şeyi yapsaydı şimdiye Kk ohoooo.
Evet hayırlısıyla.Ban larlarmı yani
Çok şükür ailem hayatta ve hep destekliyorlarSiz esinizden ayrilmistiniz hatirladim ben sizi ama inanin olum acisini es falan gecirmiyor. Sukredeceginiz sebeplere sarilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?