- 3 Eylül 2018
- 8.611
- 45.712
- Konu Sahibi Strangerthings0
Kız doğruyu söylese hmm okey diyecek hiç sallamayacak diyor içimden bi sesKonunun sonunu merak ediyorum. Aslında en merak ettiğim şey oğlan konu sahibini arayıp soracak mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız doğruyu söylese hmm okey diyecek hiç sallamayacak diyor içimden bi sesKonunun sonunu merak ediyorum. Aslında en merak ettiğim şey oğlan konu sahibini arayıp soracak mı?
Ah hizum uzumlu kekimKonunun sonunu merak ediyorum. Aslında en merak ettiğim şey oğlan konu sahibini arayıp soracak mı?
Ulan çabuk söyle elinde benim de fotom var mı
Bu olmaz, bu jantlar yok artik. Ustelik bacagi tutmayacak, kaputtan degil sag on kapidan vuruk olmali. Bi de burasi havalimani yolu degil. Ya rica ediyorum biri cikip havalimani yolundan foto falan atsin ama yaaaa cabaliyoruz surda
Hep birlikte birleşip dolandırıcı olmaya karar versek çok değişik şeyler olacakmış :d
Ya bari ne yalan söyledi, durumu ne yaptı günün sonunda gelip yazsa. Çoğu konu sonu gelmeyen Netflix dizileri gibi tarihin tozlu sayfalarına gömülüyor.Ah hizum uzumlu kekim
Susar misin amagakbKansMülteci kabulu durdurulmuş desen?
O da var ama sol ön idare edecek artıkBen o zaman sag on kazali araba fotosu bakayim
Hişşşş çok soru soruyorsunUlan çabuk söyle elinde benim de fotom var mı
Yazsin tabi ki, pssst konu sahibi sonucu yazmayi unutma. Yalan soylemeye devam etmek istersen de bi telefon kadar yakiniz sana biliyosun, kipsYa bari ne yalan söyledi, durumu ne yaptı günün sonunda gelip yazsa. Çoğu konu sonu gelmeyen Netflix dizileri gibi tarihin tozlu sayfalarına gömülüyor.
Lohusayken pek foto çekinemedim varsa atsana calci nolur noluuurHişşşş çok soru soruyorsun
Kız bu kadar çok foto varsa Instagram'dan atsanaEki Görüntüle 3294591
Bak arşivden sana ne buldum hala doğruyu söylemekte kararlı mısın? İstanbul havalimanı dış hatlar fotosu hem de gece çektim
E yolda kaza yapti yaTüm yorumları okudum kahkahalar attim yaa harikasınız ama bi allahin kulu da dememiş ki ya hava alanina çocuk elinde çiçeklerle gidip beklerse die bide adam demesin ben geldim sen yoktun die
Dogumdan bugune 38bin 430 gun gecti diyor da kac yil yapiyor oTüm yorumları okudum kahkahalar attim yaa harikasınız ama bi allahin kulu da dememiş ki ya hava alanina çocuk elinde çiçeklerle gidip beklerse die bide adam demesin ben geldim sen yoktun die
Ay ebetttBu olmaz, bu jantlar yok artik. Ustelik bacagi tutmayacak, kaputtan degil sag on kapidan vuruk olmali. Bi de burasi havalimani yolu degil. Ya rica ediyorum biri cikip havalimani yolundan foto falan atsin ama yaaaa cabaliyoruz surda
Eee zaten bunlar o kadar kurnaz değil kiBu olmaz, bu jantlar yok artik. Ustelik bacagi tutmayacak, kaputtan degil sag on kapidan vuruk olmali. Bi de burasi havalimani yolu degil. Ya rica ediyorum biri cikip havalimani yolundan foto falan atsin ama yaaaa cabaliyoruz surda
Olmaz, o karsi tarafta ihtiyacimiz olan adrenalini salgilatmazO da var ama sol ön idare edecek artık