- 30 Mart 2009
- 13.982
- 62.746
- Konu Sahibi Strangerthings0
Bunu dedim coktan anlamiyorum dedi konu sahibiHava yolu overbooking yapmış. Tüketici haklarına şikayet edicem de. Cellallen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu dedim coktan anlamiyorum dedi konu sahibiHava yolu overbooking yapmış. Tüketici haklarına şikayet edicem de. Cellallen.
Konyalı mı? İngiliz halden anlamaz ama Konyalı anlar diyebilir çocukBenim koltuğu üç kişiye satmışlar bir İngiliz bir Kenyalı bir Türk aynı bileti almışız koltuk Kenyalıya kaldı diyecek bu kadar :d
Tüm kk'yi yalan bulmaya seferber etti. Numara yapmak için kedi de ikna olur benceKediyi ziyarete gelmek isterse
Sağ önden darbe alıyorsa kızın bacaklar bari bir süre tutmasın ki sevdiceği kucağında taşımak zorunda kalsın ahshsbsbs tekerlekli sandalye fotosu olan var mı??Sag on ideal. Korkutucu ama sonu sadece serum tovbe est ghxhhcx
Bi prozac suruba bakar, kedi salak olur vs vsTüm kk'yi yalan bulmaya seferber etti. Numara yapmak için kedi de ikna olur bence
Sen birtanesinEki Görüntüle 3294591
Bak arşivden sana ne buldum hala doğruyu söylemekte kararlı mısın? İstanbul havalimanı dış hatlar fotosu hem de gece çektim
Kesin mahsun kesinSağ önden darbe alıyorsa kızın bacaklar bari bir süre tutmasın ki sevdiceği kucağında taşımak zorunda kalsın ahshsbsbs tekerlekli sandalye fotosu olan var mı??
Bence hiç gerek yok söyle aplam hangi bacağım yaralı olsun diye direkt moda girerBi prozac suruba bakar, kedi salak olur vs vs
Doğruyu söyleyeceğime kedim düştü dicsmYorumları okumaya gelmiştim, koptum ya! Yorumlar ana konudan daha iyi:)
Bence 15 gün eve kapan, dışarı çıkma, telefonunu uçak moduna al. İyi bir fotoşopçu bul, birkaç fotoğraf yaptır.
Ben de bir keresinde ex-flörtüme Suriye sınırında işe atandığımı, birkaç yıl orada kalacağımı söylemiştim. Ama ben ondan kurtulmak için söylemiştim. Hatta o, bu görüşmemize engel mi demişti, ulan erkekler, var ya fındık kadar ** için adam savaş zamanı benim peşimden Suriye'ye gelecekti he ahahahahha
Barışmak için yurt dışına gitme yalanının nasıl bir işlevi var ilginç buldum:)
Hatta biraz vites arttır, yurt dışında Hans buldum, evlenip buraya yerleşmemi teklif etti dersen, şimdiki ex'in uçarak evlenebilir seninle. Rekabet, erkekleri hırslandırıyor
Kız Kenya Kenya:d:d beynin otomatik düzeltme atmış Konya diye ahahshshsKonyalı mı? İngiliz halden anlamaz ama Konyalı anlar diyebilir çocuk
Ben de kaydedeyim bir gün lazım olursa baya işe yarar şeyler var burdaEki Görüntüle 3294591
Bak arşivden sana ne buldum hala doğruyu söylemekte kararlı mısın? İstanbul havalimanı dış hatlar fotosu hem de gece çektim
İsin sonunda konu sahibi inandirici olmak icin kendi bacagini alcilatacak gibi bir his var icimde amaBence hiç gerek yok söyle aplam hangi bacağım yaralı olsun diye direkt moda girer
Hayır sus kaza yaptın sen halledicez onuDoğruyu söyleyeceğime kedim düştü dicsm
O yüzden zaten. Kimse anlamasın diyeYok ikisi de anlamaz bunu. Kız anlatamaz çocukta anlamaz
Ülkeyi seç haber verBen de kaydedeyim bir gün lazım olursa baya işe yarar şeyler var burda
Konunun sonunu merak ediyorum. Aslında en merak ettiğim şey oğlan konu sahibini arayıp soracak mı?İsin sonunda konu sahibi inandirici olmak icin kendi bacagini alcilatacak gibi bir his var icimde ama
Ben o zaman sag on kazali araba fotosu bakayimHayır sus kaza yaptın sen halledicez onu
KülliyatBen de kaydedeyim bir gün lazım olursa baya işe yarar şeyler var burda