- 28 Şubat 2017
- 508
- 824
- Konu Sahibi Strangerthings0
Ne dogumu kiz nerde yazıyor benim profilde mi öyle bisey yazıyor acaba yaşımı mi öyle hesaplıyor anlamadim kiDogumdan bugune 38bin 430 gun gecti diyor da kac yil yapiyor o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dogumu kiz nerde yazıyor benim profilde mi öyle bisey yazıyor acaba yaşımı mi öyle hesaplıyor anlamadim kiDogumdan bugune 38bin 430 gun gecti diyor da kac yil yapiyor o
Şşş bunu sorgulamıyoruz şuan
Hesap makinesiyle hesapladim 102 yasinda cocugun varNe dogumu kiz nerde yazıyor benim profilde mi öyle bisey yazıyor acaba yaşımı mi öyle hesaplıyor anlamadim ki
Ninen var demek istedin heraldeHesap makinesiyle hesapladim 102 yasinda cocugun var
Benimki azicik ama tadinda. Sarmisak kor ve koturum yapcaktiKız daha şimdi arka koltukta ağlıyor diyen sen değil miydin
Mantikli aslindaBeni hostes sandı sanırım onu götürürüm diye düşündü
Bence yalan söyledigini söyle.İki yalan birden işler iyice b.ka sarar.Kızlar linçleyeceksiniz ama bir halt ettim..Sırf eski sevgilim affetsin diye salak saçma ben yurtdışına gidiyorum bilet aldım vs dedim buna.Şuan pişmanım ve gitcem diye biliyor birkaç saat sonra.nasıl yalan atıp gidememiş gibi gösterebilirim
O zaman tek tavsiyem: yalan g.t gibidir herkeste bulunur. Sevgilisi de yalan söylesin ödeşsinler.Şşş bunu sorgulamıyoruz şuan
Daha Hint dizilerinden gelen bilgilerimi kullanmadım bekle :dYazmam onunla, o mahsun kirmizigul, cok dram. Hatta dram 2, katlanarak geliyor mubarek
Kendide bilmiyor
Türk halkı dram seviyor ama sdkflgllgşg senin dizi izlenmez. Kör kötürüm ve uçağın pilotu babası çıkan diziler izlenirBenimki azicik ama tadinda. Sarmisak kor ve koturum yapcakti
Mantikli aslinda
Gercekten mi? Dahasi mi varDaha Hint dizilerinden gelen bilgilerimi kullanmadım bekle :d
Hind dizisi modu aktive edilsinDaha Hint dizilerinden gelen bilgilerimi kullanmadım bekle :d
Tmm yaaa bu ulkede kimse sanata ve sanatciya deger vermiyor zaten. Ben de o zaman ingiltereye beyin gocu gerceklestiriyorum avchzghjTürk halkı dram seviyor ama sdkflgllgşg senin dizi izlenmez. Kör kötürüm ve uçağın pilotu babası çıkan diziler izlenir
Yaa çok tatlısınız okuduğum andan beri kahkaha atıyorum birazdan kaynanam gelecek noluyor die bugüne kadar buraya bir sürü şey yazdım kimse bunu dememiştiHesap makinesiyle hesapladim 102 yasinda cocugun var
Foto lazım mı abla aadlflşfşgTmm yaaa bu ulkede kimse sanata ve sanatciya deger vermiyor zaten. Ben de o zaman ingiltereye beyin gocu gerceklestiriyorum avchzghj
Sag bastan sayFoto lazım mı abla aadlflşfşg
Biri foto mu dediFoto lazım mı abla aadlflşfşg
Kaynanan Niye sende hemen bi yalan bulalim mi gitsin fotografta buluyorlar vallaYaa çok tatlısınız okuduğum andan beri kahkaha atıyorum birazdan kaynanam gelecek noluyor die bugüne kadar buraya bir sürü şey yazdım kimse bunu dememişti
Havaalanı tamaam pasaport fotosu okey o da vaar serumlu kol vuruklu arabaaaa tamam vımin hanım evraklarınız londra vizeniz çıktıSag bastan say
Konu sahibi gel kız buraya boynunda şal vardı araçtan inerken kapıya takıldı az kalsın boğularak ölüyordun hafızanda da üzüntüden sorunlar var şu an bazı şeyleri hatırlamıyorsun :dGercekten mi? Dahasi mi var