- 3 Eylül 2018
- 8.611
- 45.712
- Konu Sahibi Strangerthings0
Bulmuş da bunuyor hıhEee zaten bunlar o kadar kurnaz değil ki
Sende " yerçekimisiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin" istiyorsun. Mesleki deformasyon hep bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulmuş da bunuyor hıhEee zaten bunlar o kadar kurnaz değil ki
Sende " yerçekimisiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin" istiyorsun. Mesleki deformasyon hep bunlar
Allah bizi bildiği gibi yapsınE yolda kaza yapti ya
Son defa sol taraf sürüşünün tadını çıkarmak istedim ben kullandim arabayı desin ahshshshsOlmaz, o karsi tarafta ihtiyacimiz olan adrenalini salgilatmaz
Burdan atıyorum ya işte hem sen doğruyu söylemeye karar verdin pasaportlu biletli boomerangları alma hakkını kaybettinKız bu kadar çok foto varsa Instagram'dan atsana
Yok yaaa, o sirada o sag arka koltukta agliyorduSon defa sol taraf sürüşünün tadını çıkarmak istedim ben kullandim arabayı desin ahshshshs
Londra işi yattı yaaSon defa sol taraf sürüşünün tadını çıkarmak istedim ben kullandim arabayı desin ahshshshs
Sadece mantikli olsun dedim, imkansizi istemedim beyaEee zaten bunlar o kadar kurnaz değil ki
Yokk söylemicem yeterki at ver instagramını akanandmamakaBurdan atıyorum ya işte hem sen doğruyu söylemeye karar verdin pasaportlu biletli boomerangları alma hakkını kaybettin
Senaryo yazsanız kavga çıkacak demek kiYok yaaa, o sirada o sag arka koltukta agliyordu
Herşeyi başlatan foto buydu işte.
İnanmiyorum konum at, konum: gasilhane ndhcjvb ya ahahaha cok guldum yaLondra işi yattı yaa
Neden mi ay nolsun öldüm ben evet evet hıı hıı neyse kapatıyorum münker geldi şuan asldlflglvl
Artık bana yürüyorsun sanırım çocuktan vazgeçtinYokk söylemicem yeterki at ver instagramını akanandmamaka
Yazmam onunla, o mahsun kirmizigul, cok dram. Hatta dram 2, katlanarak geliyor mubarekSenaryo yazsanız kavga çıkacak demek ki
Bu hikayede güme giden sen olacak gibisinArtık bana yürüyorsun sanırım çocuktan vazgeçtin
Ona arama dedi, onundeki maclara bakicakArtık bana yürüyorsun sanırım çocuktan vazgeçtin
Kız daha şimdi arka koltukta ağlıyor diyen sen değil miydinYazmam onunla, o mahsun kirmizigul, cok dram. Hatta dram 2, katlanarak geliyor mubarek
Bu hikayede güme giden sen olacak gibisin
Beni hostes sandı sanırım onu götürürüm diye düşündüOna arama dedi, onundeki maclara bakicak
Çok yardımcı oldun bi değişik hissetti sana karşıBeni hostes sandı sanırım onu götürürüm diye düşündü