Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ada salla yaa hıc düşünme bıle ama ben olsam bende kızardım hee
ulaa bu erkekler hep aynı mı

dün gecede benı aradı açamadım babam vardı neyse actım nıye acmıyon falan ddı bende babam vardı dedım
odam soğuk oturma odaısnda yatıyomda neyse
bu bana bağırmaya başladı
yok işte nıe işe gıdıyon herseye ben koşturuyom
mobılyacı doğalgazcı bunu şunu yaptı dedı durdu
dedım delırdın mı
işim var herhalde bee ne dıyon sen dedım
sonra kapattı bu telı
aradm mesgul ıyıcene dellendım
aradım durdum kuzenı ıle konuşuyormuş
sen bana guvenmıyon mu dedı
bağırmaya basladı kapattı telı
bı baktım 1 saat sonra aradı özur dıledı falan fılan
ama benımkı düğün stresınden kıyamıyomda ona

saol adacım. korkuyorum çok.
öğrenciyken aldğım kredim ve çeyiz vs borcum var. toplamda 4000 tl falan yapıyo.
onu ödemem lazım..

canım inşallah olumlu sonuçlanır sen de zorda kalmazsın,off ya herşey paraya bakıyor be.

aynen canım üzerine düşüyordum her seferinde hep ben arıyordum şimdi bak hala aramadı bekliyor tabi nasılsa arayacağım diye ama yok öle yağma.Ben yapsam of ki ne of etmediğini bırakmazdı

ya canım sanırım aynılar,istisnalar var tabi 3 ü 5 i geçmez ama adamda ki rahatlığa bak ya ben sinirden gecenin bir yarısı cin gibi olmuşum.Keyfince arkadaşlarıyla görüştükten sonra hiçbirşey olmamış gibi uyudu,ve ilginçtir ki hala aramıyor.
seninki en azından hatasını anlayıp aramış yahu bizimki şimdiden böyle düğün stresinde bu nasıl olur kimbilir

evet adacım maalesef herşey paraya bakıyor.
özellikle son günlerde ne yapmaya kalksam para çıkıyor altından.
bu ay kredimin ilk taksiti var ve elime 5tl ya kalacak ya kalmayacak :sinifsinif:

adam ya üzme kendını erkeklerı sıkmaya gelmez
üstüne düşme
kesın arar hatasını anlar
trıp atıyor aklınca

yağmırım benım hıc param yok bacım sağlık olsun

Tüküreyim parasızlığa ya:gitme: Hatta Asurlulara icat ettikleri içinkaydirigubbakcemile3
Napionuz kızlar son sayfayı okudum adacımm arar o seni bekle yalnız. Nisan yavaş yavaş ödersin inş. Uğur seninki kemikleriyle bile uğraşıyor kıyma çocuğa.

Bugün acayip ayarım gitti güzelim evler sinirimden çocuğu kemireceğim:sinifsinif:

parasızlığın gözu cıksın az bı param var her aksam eve gıderken ne alsam dıe her mağazaya gıresım var
eksık cok olunca
yatrdım paramı bankaya yoksa kesın harcardım

ereğlı kıyamıomkkı zatı

neye sinirlendın nan sen

Kızlar şimdi kayınpederler beni istemeye geldikleri zaman kayınbaba ev+altınlar+araba benden diyordu. Bunların apartmanda 2 tane boş daire var oturduklarından hariç biri dublexs orayı bana hazırlarız diye düşünüyolardı muhtemelen. Tabii benim kayınvalide ve bende çaçaron olunca anlaşamayacağımızı anladığı için kayınpeder bize size dışarıdan daire alalım diye teklif etti hatta nişanlıma bi kısmını verdi ki işte değerlendir diye. Daire alınca araba almayacak birtek altınlar başka birşeye karışmayacaktı. Neyse işte bizde parayı değerlendirmeye aldık ama borsa söz konusu olunca 6/7 aydır hiç bir fark bile yok. Nişanlımın işyeri çarşı içi oluyor o muhitteki güzel evleri hep kaçırdık yani o zaman almış olsaydık kayınpederin parasına az bişey kredi çeksek çok güzel bir evimiz olcaktı. Salak kafam. Neyse işte bizim buradada hayvan gibi pahalı töt kadanı daire 100binden başlıyor. Bizimde güzel bişey alacak paramız yok Bulamazsakta kayınpeder nişanlımı parçalar bizim üskatı niye düzmediniz diye. Bu gidişle kala kala onların oraya kalacağız gibi resmen. Oraya evlenirsem beni onlar yer kayınvalide, kayınvalidenin akrabaları bizim tanıdıklar hep aynı yerde oturuyorlar 7,8 aile bu da demek oluyorki nereye gidiyon? Nerden geliyon? gibi soruları kayınvalide sormasa bile soracak o kadar çok tanıdık varki. Allah'ım zart kapı biri gelir. Ya ben yapamam orada sırf elaleme kayınpederleri rezil etmemek için herşeyi içime atmak zorunda kalırım. Şimdiden azcık yüz bulsa kayınvalide müdahale edeceği belli sonra bi ton kargaşa ay bunları düşüne düşüne yaşlandım resmen hiç tad tuz yok sanki başkasının hayatını izliyorum gibi. Birde kayınpeder bu kadar parayı bayılınca kendini o kadar sorumlu hissediyorki maşallah ben kınayı salonda yapacaktım bizimde buradada açık alan var orası dururken demiş salona ne gerek. Hoooooop be bi durun dimi?j Önce evi alalım çok ciciyim şimdilik bişey demiyorum böyle devam di mi bebelerim?j Hhe kendi ailem zerre kadar bişeye karışmıyorlar bu ev işlerinde falan hatta sürekli önümü kesiyorlarklava: (bizimkilerde üstüne düşeni yapacaklar) Ya kafanızı şişirdim kusra kalmayın agalar yaws a.s.. (itinayla düzeltilmiştir:))

Son düzenleme:
esra hayırlı olsun düğün tarihin

enem herkeste bi dert bu ara demek ki

ay Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş ne diyim

anlaşamıyorsanız cnm yakın olmamak en ıyısı
bıde dedığn gıbı kalabalık bı yerde hızmet beklenır yanı zordur
o paranın yettığı kadar bı ev alsanız ılerde daha ıyısını alırsınız olmaz mı

eregli kuzum benim senin kayınvalide de benimki kadar varmış yani boşver bunları evlenene kadar böyle olsunlar bakam ondan sonrada olabilecekler mi ama en iyisi uzak olmak elinden geleni yap aynı apartmana gitme canım.Ama yapacak başka şey kalmazsa da orada oturur ancak araya bir sınır koyarsın.

anam harbı kaynana sızınkıler ozmn
anlamadığım bısey var
neden gelınler sevılmez yada kaynanalar
Allah ıyı ınsanlarla karşılastrsın
ben k valıdeme asla kaynana demem mesela
ben onu daha hıc görmedım bı tek resmımız var onda
ona baka baka ağlar
telde bıle benımle konusrken ağlar
amelıyatı erteledı düğüne gelıyo:kedi:
herkese nasıp etsın
ne kadar ıyı olsada uzak olmak en ıyısı yakınlık hep sorun cıkartır

Adacımm, Nisanım sağ olun kuşlar. Nan benimki harbi kayınvalide mübarek herşeye muhalefet kayınvalideyi seviyorum gene o kadar olurda. Ama hele bi anası var o da yakın yerde oturuyor kadın resmen her seferinde laf sokuyor hemde nasıl kayınvalidede biliyor pek aram olmadığını artık bize oturmaya gelirken
annesini getirmiyorkaydirigubbakcemile3 O bile anlamış olacakki sen onun kusura bakma diyor.

Allah nazarlardan saklasın diyim gerçekten çok iyi bi k.validem var.
kndnce doğru olanı anlatır orta yol bulmaya çalışır.
ama her zmn kararı bana bırakır. her gün şükrediyorum allahıma.
geçen hafta dayısının yılı için manisaya gitmişti.
pazar günü geldi. bende bu iş meselesinden ve karın ağrımdan dolayı pek tadım olmadığı için aramak istemedim.
sesimden yanlış bişi anlamasın dedim.
ama dün o aradı beni. ben geldim. nslsn napıyon falan sordu. utandım açıkçası.
ben arayacaktım hoşgeldin diye ama olmadı.

Canım benim maşallah. Kıymetini bil tatlımmm.
Ay vicdan azabı çekeceğim şimdi benimkide fena sayılmaz öcü gibi anlattım kadını ıyi kız aslında benimki. Hatta oraya gidince bulaşıklara bile dokundurmaz hiç bi iş yaptırmaz çayımı bile verir elime Bize gelince herşeye yardım eder. Ay canım ariycam şimdi kadını haksızlık ettim yaw
Annem diyorki sorun sende seni gelin diye evden içeri sokmam diyor kadın bana Belkide çok haklı.

Neysaem bebem nişanlın ariyo mu nişanlın?j

Son düzenleme:
arıyor cnm. hani pazar günü ağrım vardıya. pzrtsi ve dünde aradı gün içinde 3er kez.
nsl oldun,ağrın varmı,iyimisin diyo.
duyanda çok hastayım,başka bişi var sanacak diyorum.
merak ediyorum napiyim diyo.:kedi:
her akşam ben eve gidincede 6buçuk 7 gibi mutlaka konuşuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…