Ok bebemmm sallamıyorum pek be bugün noluyosam fazla duygusalımkaydirigubbakcemile3
Çilek düün ne zaman düğün seninki mayısa gelir galiba.
eregli sen uygun bi dille gelinliğimde nikahımda bi kere olucak istediğim gibi olsun izin verinde falan de anlasınlar biraz bence canım
Kızlar şimdi kayınpederler beni istemeye geldikleri zaman kayınbaba ev+altınlar+araba benden diyordu. Bunların apartmanda 2 tane boş daire var oturduklarından hariç biri dublexs orayı bana hazırlarız diye düşünüyolardı muhtemelen. Tabii benim kayınvalide ve bende çaçaron olunca anlaşamayacağımızı anladığı için kayınpeder bize size dışarıdan daire alalım diye teklif etti hatta nişanlıma bi kısmını verdi ki işte değerlendir diye. Daire alınca araba almayacak birtek altınlar başka birşeye karışmayacaktı. Neyse işte bizde parayı değerlendirmeye aldık ama borsa söz konusu olunca 6/7 aydır hiç bir fark bile yok. Nişanlımın işyeri çarşı içi oluyor o muhitteki güzel evleri hep kaçırdık yani o zaman almış olsaydık kayınpederin parasına az bişey kredi çeksek çok güzel bir evimiz olcaktı. Salak kafam. Neyse işte bizim buradada hayvan gibi pahalı töt kadanı daire 100binden başlıyor. Bizimde güzel bişey alacak paramız yokBulamazsakta kayınpeder nişanlımı parçalar bizim üskatı niye düzmediniz diye. Bu gidişle kala kala onların oraya kalacağız gibi resmen. Oraya evlenirsem beni onlar yer kayınvalide, kayınvalidenin akrabaları bizim tanıdıklar hep aynı yerde oturuyorlar 7,8 aile bu da demek oluyorki nereye gidiyon? Nerden geliyon? gibi soruları kayınvalide sormasa bile soracak o kadar çok tanıdık varki. Allah'ım zart kapı biri gelir. Ya ben yapamam orada sırf elaleme kayınpederleri rezil etmemek için herşeyi içime atmak zorunda kalırım. Şimdiden azcık yüz bulsa kayınvalide müdahale edeceği belli sonra bi ton kargaşa ay bunları düşüne düşüne yaşlandım resmen hiç tad tuz yok sanki başkasının hayatını izliyorum gibi. Birde kayınpeder bu kadar parayı bayılınca kendini o kadar sorumlu hissediyorki maşallah ben kınayı salonda yapacaktım bizimde buradada açık alan var orası dururken demiş salona ne gerek. Hoooooop be bi durun dimi?j Önce evi alalım çok ciciyim şimdilik bişey demiyorum böyle devam di mi bebelerim?j Hhe kendi ailem zerre kadar bişeye karışmıyorlar bu ev işlerinde falan hatta sürekli önümü kesiyorlar klava: (bizimkilerde üstüne düşeni yapacaklar) Ya kafanızı şişirdim kusra kalmayın agalar yaws a.s.. (itinayla düzeltilmiştir:))
Canım hiç vakit geçirmeden arayışa devam edin..Aynı yerde olması bencede iyi olmaz..Kafanız hiç değilse rahat olur..Sizin beğendikleriniz ile alabileceğiniz miktar arasında çok varmı? Belki kayınpederin o açığıda kapatabilir sen konuşma tabiki nişanlın ağzını arasın.Allah gönlünüze göre versin tatlım..Sen anlamıssın zaten soırunlar çıkabilir ilerde..
Nişanlım konuşamıyor beni konuşturuyor bebem. Hhe bu arada demeyi unuttum alınacak ev benim müstakbel kayınvalidemin üstüne olmalıymış öyle istiyor. Hobbala yaaaa. :jeyyar:akannehir
Em,papatya saolun kızlar.
Tvde yaprak dökümü var izlemiyonus mu?j Avrupa yakasını çok özledimmmmmmm çarşambaları o olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?