Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Ok bebemmm sallamıyorum pek be bugün noluyosam fazla duygusalımkaydirigubbakcemile3
Çilek düün ne zaman düğün seninki mayısa gelir galiba.

amaaan sağ salim teskere alıp gelsinde
düğünde müğünde gözüm yok şimdi bnm cnm.kaydirigubbakcemile3

ama ailelerin konuşmasına bakılırsa ramazan bayramından sonra eylül sonu ekim başı gibi

eregli sen uygun bi dille gelinliğimde nikahımda bi kere olucak istediğim gibi olsun izin verinde falan de anlasınlar biraz bence canım

Pınarcım biz yıllarca komşuluk yaptık çok iyi tanıyorum hani böyle bazen sabit fikirliler oluyorya işte bizimkilerde (kayınpederler+bizim ev ahalisi) öyle o sebepten biz konuşup ikna etsekte mutlu olmazlar yüzleri gülmezzzz.
Harbi kısmet böyle bişey galiba ben nişanlımı bi kere gördüm onuda dikkat etmedim bile. Bugünse nişanlıyız ve evlerimizde çok yakındı olaya bak (biz buraya taşındık ama oradaki evimizdede eşyalar duruyor benim çeyiz mesela orada). Ben kayınvalidemlerin bir ev ötesindeki evdeki çocukla çıkıyordum bide . Dallas gibi yaw.kaydirigubbakcemile3

Yeşil gördüm gördüm gördümmmmmm çok tatlı bi gelin olmuşsun maşallah kızzzzzz

Canım hiç vakit geçirmeden arayışa devam edin..Aynı yerde olması bencede iyi olmaz..Kafanız hiç değilse rahat olur..Sizin beğendikleriniz ile alabileceğiniz miktar arasında çok varmı? Belki kayınpederin o açığıda kapatabilir sen konuşma tabiki nişanlın ağzını arasın.Allah gönlünüze göre versin tatlım..Sen anlamıssın zaten soırunlar çıkabilir ilerde..

Nişanlım konuşamıyor beni konuşturuyor bebem. Hhe bu arada demeyi unuttum alınacak ev benim müstakbel kayınvalidemin üstüne olmalıymış öyle istiyor. Hobbala yaaaa. :jeyyar:akannehir

yemyeşilll Allha mesut etsin hayırlı olsun canım

çok mu fark var arada ereğli ya? ne güzel en azından peşinat var elinizde kradi çekin üstüne. bak biz tamamen sınfırdan başlıyoruz.ailenin manevi desteği var sadece nişanlımın babası yok. kendi yapıo herşeyi. ve kira olucak kendimiz maaşlarla ev almaya çalışıcaz ilerde

ya işte bu saçma gelio bana neden olsun kayınvalidenin üstüneki nasıl olsa çocuklara kalıcak o mallar. Ama ilerde boşanma durumlarında Allah korusun tabi mallar bölüşülmesin die düşünenlerde var

Nişanlım konuşamıyor beni konuşturuyor bebem. Hhe bu arada demeyi unuttum alınacak ev benim müstakbel kayınvalidemin üstüne olmalıymış öyle istiyor. Hobbala yaaaa. :jeyyar:akannehir

Ne saçmaaaaaaaaaaaaaaaaa:enbuyukkk: Başkasının evini ne kadar benimseyebilrsinki kiradan hiçbir farkı kalmaz bana göre..Diken üstündemi olacaksın..Oğlu üstüne neden olmuyor??? Yani kusura bakma ama sizinkileri çözemedim tatlımmmm

Em,papatya saolun kızlar.
Tvde yaprak dökümü var izlemiyonus mu?j Avrupa yakasını çok özledimmmmmmm çarşambaları o olurdu.

Aşkı memnunuyu annem varsa açmak zorunda kalıyorum bihteri izliyor hele ki yorumları çok komik oluyor kikiki. Ben sevmiyorum yaprak dökümünü. Benim en çok sevdiğim diziler yarın akşam. Parmaklıklar ardında, bir bulut olsammmm reklam aralarında ikisinide izlemiş oluyorummm. Televizyon genelde beni sıkıyor yaw radyo dinlemeye bayılıyorum ama özellikle akşamları muzoya :roflol:

Yarın akşam tiyatroya gidiyoruz dizilerim yalan oldu 72. koğuş çok merak ediyorummmmm.

tiyatroya gitmeyeli çok oldu ablamlar evlenmeden önce götürmüşlerdi en son
bugün nişanlımla sinemaya gittik yılmaz erdoğanın filmi neşeli günler

Benimde çooook sene oldu bizim burada tiyatro salonu falan olmadığı için çok gelmiyorlar. Bende en son Yılmaz Erdoğanın bi oyununa gitmiştim istanbulda adını unuttum ama fotom bile var adamla:roflol:
Ama artık onu hiç sevmiyorum.

ereğli ben kötü bişi yaptım gene strawberry den sipariş verdim parfüm aldım yav...64 lira tuttu neyse kocama sürerim gari evlenince:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…