Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

cicim vallaa izmir de olabilir istanbulda agustostan önce netleşmiyecek gibi o iş malesef yani beizim iş agustosa kadar ertelemede benim kpss neticeme bağlı kocişim istanbul taraftarı daha çok ...:mymeka: benim daha var evliliğe önümde kocaman bir askerlik süreci var önümüzdeki kış yalnız kalacağım bu zamanlarda :gitme:turkbayragi keşke hemen evlensem yarın evlensem :kedipuyorumnanaktan:asigim:

kızlarrr
selamm
nikah günümüzü aldık
27 martda düğün salonunda nikahım kıyılıcak
gelinliğimi satın aldım, daha doğrusu kaporayı verdik 3 provada dikilicek
avizelerimizi aldık , evimizi gidip gördük ama foto çekmedim hala tadilatta

grace gelinliğimin üst bedeni pronoviasın biçok modelinde olduğu gibi böyle pile pile göğüs kısmı
göğüs altında yoğun boncuk işlemesi var , sonra o yoğunluk ince şeritler halinde bele, yani etek kısmına kadar iniyor, etek kısmında hem büzgüler var hemde fırfırlar var..
ay anlatamadım ama resmini alır almaz eklerimm

hayırlı olsun esracımm

böcükk
yeni evin hayırlı olsun canım , bence güzel sadece l koltuğun biraz eğreti durmuş ama ikiye ayrılıyorsa farklı konseptlerle deneyebilirsin bence

bocugum evet canim kose koltugun eger birbirinden ayrilabiliyorsa onlari ayirabilirsin bak bir tarafini camin onune diger tarafini da duvara bir de topikte kizlar soyledi ya buyuk gostermesi icin odaya ayna bir dusun istersen bunu fistik

pınar hayırlı olsun canım ne güzel çoğu şey hallolmuş evin de gelinliğinde resimlerini eklersin gelince

yarın son günümüz
sabah aşkımla kahvaltı yapıcaz
sonra hep birlikte vakit geçiricez
akşamda annem ve babamda gelecek zaten akşama kadar beraberiz yani
sabahta hayırlısıyla yolculamaya gidicem
Allahım nolur dayanma gücü ver bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…