Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii geceler kızlar nasılsnz
Amanınnnn canım hayırlı olsun tekrar ne işin var burda yawww gece gece buraya bu saatte bekarlar takılabilir sadecekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
böcükk
yeni evin hayırlı olsun canım , bence güzel sadece l koltuğun biraz eğreti durmuş ama ikiye ayrılıyorsa farklı konseptlerle deneyebilirsin bence
bocugum evet canim kose koltugun eger birbirinden ayrilabiliyorsa onlari ayirabilirsin bak bir tarafini camin onune diger tarafini da duvara bir de topikte kizlar soyledi ya buyuk gostermesi icin odaya ayna bir dusun istersen bunu fistik
aminnnyarın son günümüz
sabah aşkımla kahvaltı yapıcaz
sonra hep birlikte vakit geçiricez
akşamda annem ve babamda gelecek zaten akşama kadar beraberiz yani
sabahta hayırlısıyla yolculamaya gidicem
Allahım nolur dayanma gücü ver bana...
ayrılıyor cnm bıde farklı denıycem ama en cok böle hoş durdu maalesefmafoldumben
senınde hayrlı olsun
aboww tasnıyonun mu düştü azcık kan vermekle
pekmez iç bol bol kendıne ı bak hemı
sağol şekerim
yanlız tansiyon düşmesi kansızlıkdan değil korkudan :):)
benim hep böyle oluyo çok korktuğum için
doğum nasıl yapcan diyo hemşireler bana :dance:
evet artık evlıyım darısı basınıza kızlar cok cok mutluyum
oy oy oy yeşilim gelmiş.
canım nasılsın.
ay ne güsel evlendin ya. allahım bizede göstersin ogünleri.
mutluluklar dilerim canım..opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
günaydınnnnn
ayrılıyor cnm bıde farklı denıycem ama en cok böle hoş durdu maalesefmafoldumben
senınde hayrlı olsun
aboww tasnıyonun mu düştü azcık kan vermekle
pekmez iç bol bol kendıne ı bak hemı
sağol şekerim
yanlız tansiyon düşmesi kansızlıkdan değil korkudan :):)
benim hep böyle oluyo çok korktuğum için
doğum nasıl yapcan diyo hemşireler bana :dance:
ayy gerçekten mi canım ya korkudan mı oluyor,valla doğru söylemişler doğum nasıl yapacaksın kız sen :)
valla korkudan oluyor adaer , hiç bilmiyom ilerde ne yapcam gerçekten,
iğne fobisi , doktor fobisi , hepiciğinden var bende
selammm kızlar nasılsınız?
nisanım ne oldu canım ya aslında benim de çok sıkkın nişanlımla konuşmuyoruz,dün işten çıktı 19:00 da direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü falan bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.Ben aramadım o da hala aramadı.Hem suçlu hem güçlü.
Kuşum bir laf dedin bak ben döktüm eteğimdeki incileri ne doluymuşum meğer.Sen de anlat rahatla
evet artık evlıyım darısı basınıza kızlar cok cok mutluyum