Canım benim maşallah. Kıymetini bil tatlımmm.
Ay vicdan azabı çekeceğim şimdi benimkide fena sayılmaz öcü gibi anlattım kadınıİyi kız aslında benimki. Hatta oraya gidince bulaşıklara bile dokundurmaz hiç bi iş yaptırmaz çayımı bile verir elime Bize gelince herşeye yardım eder. Ay canım ariycam şimdi kadını haksızlık ettim yaw
Annem diyorki sorun sende seni gelin diye evden içeri sokmam diyor kadın banaBelkide çok haklı.
Neysaem bebem nişanlın ariyo mu nişanlın?j
Çilekkkcim evet . Vicdan azabı çektim sonra hoş olmayan bir cümle evet. Oradaki ağzına ederim küfür anlamında değilde hani karşılık veririm anlamında bişeydi bebem hoş olmadığını sonra okuyuncada farkettim zaten haklısın kuş.
Çilak kikikikkikikiSaten bahaneyle kayınvalideciğimle konuştumm Kız siz anne diyo musunuz ya bana anne demek çok komik geliyor benden 9-10 yaş büyük sadece, nişanlımda demiyor ama kayınbabama baba demek çok hoşuma gidiyor hatta babişşş:lepi: kaydirigubbakcemile3
Ciciyim-cicisin-ciciyiz arada bi kaçıyo ağzımdanŞaka tabii harbi küfür vasayre anlamında değildi neysemm.
Anne evlenince dicemmm. Şimdide bi gelinlik olayı başladı durmadan ağzımı yokluyorlar nasıl gelinlik giycen açık mı ne kadar açık giyemezsin şöyle yapamazsın böyle yapamazsın makyaj fazla yapma falan. Allah'ım duyanda beni süslü püslü bişey sancak. Arada bi fazlaca ayar etmese özünde süper hatun benim kayınvalide
.
Aşk olsun kuşş. Neden yanlış anlayayım sevinirim hatta uyarın için.bende dıkkat ettım ama bısey dıyemedım
yanlış anlarsın dıye
:gitme::sinifsinif: Askerlik aşka feci bi güzellik katıyor askerlik bitince anlarsın. Askerdekiler dışarıdaki sevgililerinin kıymetini ömür boyu çok güzel biliyorlarmış.kızlar nişanlım aradı akşam 5 gibi bende çıkmıştım işten yürüyodum telefon geldi aklıma
çantamdan çıkardım cebimde elimle tutuyodum
hissettim herhalde arayacağını
açtım telefonu sesi gitmiş :çok üzgünüm:
bağırtıyolar o yüzden sesim gitti dedi Çok üzgünüm çoook
üşüyo musun dedim hayır aşkım üşümüyorum karnımda aç değil dedi mafoldumben
doyuruyorum karnımı dedi
iyi misin diyorum iyiyim diyo. sen iyi misin diyo bende iyiyim diyorum
ama nerdeee o da iyi değil bende hissediyorum çünkü. askerlik kolay değilturkbayragi
telefonu kapatırken seni seviyorum dikkat et kendine dedi orda başladım ağlamaya mafoldumben
dayanamadım en sonunda patladım sende kendine iyi bak aşkım tamam dedim kapatırken mafoldumben
asker beklemek evlilik kadar kutsal bişeydir canım :çok üzgünüm::gitme::sinifsinif: Askerlik aşka feci bi güzellik katıyor askerlik bitince anlarsın. Askerdekiler dışarıdaki sevgililerinin kıymetini ömür boyu çok güzel biliyorlarmış.
Şansıma benimki askerliği yapalı çok olmuşBeklemekte güzeldir sanırsam ayrılıkta sevdaya dahil olduğundan olsa gerek:lepi:
ereglı nan öle deıl askerde erkekler cok değişıyo
mesela eskı sözlumu 15 ay bekledım
sonra sözlendık ve ayrıldık
yanı genel olarak dıom haa aman sız kıymet bılıın hayrlısı olsun tabı
hadın ben kaçar
güzellerım
ıstediğim gibi yaptığım zaman değil işte öyle tadı olmuyor surat çekmek var bide işin ucunda .ya kim ne derse desin sen bunlara kulaklarını tıka
sonuçta o gün geldiği zaman senin istediğin olacak inan ki.
istediğin gelinliğide diktirirsin, istediğin makyajıda yaparsın hiç kafanı takma.
bu arada bence anne demeye alıştır kendini benimsemiş olursun onları
nişanlını nasıl seviyorsan ailesinide sevmelisin bu onun çok hoşuna gidecektir emin ol
İstediğim gibi yaptığım zaman değil işte öyle tadı olmuyor surat çekmek var bide işin ucunda .
Mesela sırf kapalılar diye bir kızın en doğal hakkı olan düğün isteğimden bile siz nasıl olsun isterseniz dedim vazgeçtim (gerçi oynamasanı bilmiyorum isabet oldu ama genede düğünü olsun bir süksesi olsun ister insan) sırf onların gönlü olsun diye nikah yapıyoruz. Düğün yok bişey yok kınaya bile karışıyorlar büyük bi ihtimalle gene gönülleri olsun diye açıkalan (okulun bahçesi oluyor orasıda) olacak. Nişan alışverişi yaptığımız günden beri kulak tıkıyorum (onlar istiyor diye takım giydim herşey onların istediği gibi oldu) ama nereye kadar taviz bir kere verilince arkası muhakkak geliyor ve çok daha fazlası. Hepsi kim için nişanlım için yeterince feragat ettiğime inanıyorum. Paraladım resmen kendimi yawsss tecrübeyle sabittir
Genede önerin için saol bebem.a.s.
oy oy oy yeşilim gelmiş.
canım nasılsın.
ay ne güsel evlendin ya. allahım bizede göstersin ogünleri.
mutluluklar dilerim canım..opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
Allah bozmasın canım.Mutluluklaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?