• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

alıntıyı kaldırdım :):)

cnm benden sana tavsiye
artık alır mısın veya bi kulağından çıkar mı bilemem
ama bu laf hiç hoş değil
kendi anneni düşün gelininiz bu şekilde annen hakkında konuşsa nasıl hissedersin kendini?
kayınvaliden kötü olabilir ama ltfn bu şekilde konuşma
sen ne kdr iyi olursan ve tatlı dilli oluırsan inan aynı muameleyi karşındakinden görürsün.
bende çok şanslıyım
bnm kayınvalidem çok iyi. ararım efendim yavrum diye açar telefonu
bu verdiğim çok ufak bi örnek.

size değerlendirmeniz için para bile vermişler
buna şükretmelisin hiç vermeyebilirlerdi de.
salon içinde belki size masraf çıkmasın die açık alanı önermişte olabilirler.

Son düzenleme:
Canım benim maşallah. Kıymetini bil tatlımmm:nazar::nazar::nazar:.
Ay vicdan azabı çekeceğim şimdi benimkide fena sayılmaz öcü gibi anlattım kadını:( İyi kız aslında benimki. Hatta oraya gidince bulaşıklara bile dokundurmaz hiç bi iş yaptırmaz çayımı bile verir elime:( Bize gelince herşeye yardım eder. Ay canım ariycam şimdi kadını haksızlık ettim yaw:D
Annem diyorki sorun sende seni gelin diye evden içeri sokmam diyor kadın bana :( Belkide çok haklı.

Neysaem bebem nişanlın ariyo mu nişanlın?j

vereliniortakvereliniortak

Çilekkkcim evet . Vicdan azabı çektim sonra hoş olmayan bir cümle evet. Oradaki ağzına ederim küfür anlamında değilde hani karşılık veririm anlamında bişeydi bebem hoş olmadığını sonra okuyuncada farkettim zaten haklısın kuş.

Bu şekilde kesinlikle konuşmam zaten normaldede. Buraya yazarken çok fazla ingirgenmediği için kabaca olmuş evet yaw:( Çilek alıntıyı kaldırır mısın kız itinayla düzelttim

Çilak kikikikkikiki :D Saten bahaneyle kayınvalideciğimle konuştumm:D Kız siz anne diyo musunuz ya bana anne demek çok komik geliyor benden 9-10 yaş büyük sadece, nişanlımda demiyor ama kayınbabama baba demek çok hoşuma gidiyor hatta babişşş:lepi: kaydirigubbakcemile3

Çilekkkcim evet . Vicdan azabı çektim sonra hoş olmayan bir cümle evet. Oradaki ağzına ederim küfür anlamında değilde hani karşılık veririm anlamında bişeydi bebem hoş olmadığını sonra okuyuncada farkettim zaten haklısın kuş.

cnm her zaman böyle tatlı dilli ol öpüyorum seni a.s.
o zaman istediğin herşey olur yerimseniben

kızlar nişanlım aradı akşam 5 gibi bende çıkmıştım işten yürüyodum telefon geldi aklıma
çantamdan çıkardım cebimde elimle tutuyodum
hissettim herhalde arayacağını
açtım telefonu sesi gitmiş :çok üzgünüm:
bağırtıyolar o yüzden sesim gitti dedi Çok üzgünüm çoook
üşüyo musun dedim hayır aşkım üşümüyorum karnımda aç değil dedi mafoldumben
doyuruyorum karnımı dedi
iyi misin diyorum iyiyim diyo. sen iyi misin diyo bende iyiyim diyorum
ama nerdeee o da iyi değil bende hissediyorum çünkü. askerlik kolay değilturkbayragi
telefonu kapatırken seni seviyorum dikkat et kendine dedi orda başladım ağlamaya mafoldumben
dayanamadım en sonunda patladım sende kendine iyi bak aşkım tamam dedim kapatırken mafoldumben

Çilak kikikikkikiki :D Saten bahaneyle kayınvalideciğimle konuştumm:D Kız siz anne diyo musunuz ya bana anne demek çok komik geliyor benden 9-10 yaş büyük sadece, nişanlımda demiyor ama kayınbabama baba demek çok hoşuma gidiyor hatta babişşş:lepi: kaydirigubbakcemile3

ben diyorum anne de diyorum baba da
mesela telefon ettiğimde akşamsa iyi akşamlar anne nasılsın diyorum
sonra iyiyim yavrum sen nasılsın diyo
sonra babam nasıl diyorum iyi kızım diyo.

ben diyebiliyorum artık rahat bi şekilde
ilk zamanlar kendimi çok zorladım tabi tuhaf geliyodu ama alıştırdım kendimi

Ciciyim-cicisin-ciciyiz arada bi kaçıyo ağzımdan:D Şaka tabii harbi küfür vasayre anlamında değildi neysemm.
Anne evlenince dicemmm. Şimdide bi gelinlik olayı başladı durmadan ağzımı yokluyorlar nasıl gelinlik giycen açık mı ne kadar açık giyemezsin şöyle yapamazsın böyle yapamazsın makyaj fazla yapma falan. Allah'ım duyanda beni süslü püslü bişey sancak. Arada bi fazlaca ayar etmese özünde süper hatun benim kayınvalide
.

Ciciyim-cicisin-ciciyiz arada bi kaçıyo ağzımdan:D Şaka tabii harbi küfür vasayre anlamında değildi neysemm.
Anne evlenince dicemmm. Şimdide bi gelinlik olayı başladı durmadan ağzımı yokluyorlar nasıl gelinlik giycen açık mı ne kadar açık giyemezsin şöyle yapamazsın böyle yapamazsın makyaj fazla yapma falan. Allah'ım duyanda beni süslü püslü bişey sancak. Arada bi fazlaca ayar etmese özünde süper hatun benim kayınvalide
.

ya kim ne derse desin sen bunlara kulaklarını tıka
sonuçta o gün geldiği zaman senin istediğin olacak inan ki.
istediğin gelinliğide diktirirsin, istediğin makyajıda yaparsın hiç kafanı takma.
bu arada bence anne demeye alıştır kendini benimsemiş olursun onları
nişanlını nasıl seviyorsan ailesinide sevmelisin bu onun çok hoşuna gidecektir emin ol

bende dıkkat ettım ama bısey dıyemedım
yanlış anlarsın dıye
Aşk olsun kuşş. Neden yanlış anlayayım sevinirim hatta uyarın için.
kızlar nişanlım aradı akşam 5 gibi bende çıkmıştım işten yürüyodum telefon geldi aklıma
çantamdan çıkardım cebimde elimle tutuyodum
hissettim herhalde arayacağını
açtım telefonu sesi gitmiş :çok üzgünüm:
bağırtıyolar o yüzden sesim gitti dedi Çok üzgünüm çoook
üşüyo musun dedim hayır aşkım üşümüyorum karnımda aç değil dedi mafoldumben
doyuruyorum karnımı dedi
iyi misin diyorum iyiyim diyo. sen iyi misin diyo bende iyiyim diyorum
ama nerdeee o da iyi değil bende hissediyorum çünkü. askerlik kolay değilturkbayragi
telefonu kapatırken seni seviyorum dikkat et kendine dedi orda başladım ağlamaya mafoldumben
dayanamadım en sonunda patladım sende kendine iyi bak aşkım tamam dedim kapatırken mafoldumben
:gitme::sinifsinif: Askerlik aşka feci bi güzellik katıyor askerlik bitince anlarsın. Askerdekiler dışarıdaki sevgililerinin kıymetini ömür boyu çok güzel biliyorlarmış.
Şansıma benimki askerliği yapalı çok olmuş:( Beklemekte güzeldir sanırsam ayrılıkta sevdaya dahil olduğundan olsa gerek:lepi:

ereglı nan öle deıl askerde erkekler cok değişıyo
mesela eskı sözlumu 15 ay bekledım
sonra sözlendık ve ayrıldık

yanı genel olarak dıom haa aman sız kıymet bılıın hayrlısı olsun tabı
hadın ben kaçar
güzellerımkaydirigubbakcemile4

:gitme::sinifsinif: Askerlik aşka feci bi güzellik katıyor askerlik bitince anlarsın. Askerdekiler dışarıdaki sevgililerinin kıymetini ömür boyu çok güzel biliyorlarmış.
Şansıma benimki askerliği yapalı çok olmuş:( Beklemekte güzeldir sanırsam ayrılıkta sevdaya dahil olduğundan olsa gerek:lepi:
asker beklemek evlilik kadar kutsal bişeydir canım :çok üzgünüm:
ereglı nan öle deıl askerde erkekler cok değişıyo
mesela eskı sözlumu 15 ay bekledım
sonra sözlendık ve ayrıldık

yanı genel olarak dıom haa aman sız kıymet bılıın hayrlısı olsun tabı
hadın ben kaçar
güzellerımkaydirigubbakcemile4

öyle deme nan eskisi hayırsız çıkmış işte :mymeka:

ya kim ne derse desin sen bunlara kulaklarını tıka
sonuçta o gün geldiği zaman senin istediğin olacak inan ki.
istediğin gelinliğide diktirirsin, istediğin makyajıda yaparsın hiç kafanı takma.
bu arada bence anne demeye alıştır kendini benimsemiş olursun onları
nişanlını nasıl seviyorsan ailesinide sevmelisin bu onun çok hoşuna gidecektir emin ol
ıstediğim gibi yaptığım zaman değil işte öyle tadı olmuyor surat çekmek var bide işin ucunda .
Mesela sırf kapalılar diye bir kızın en doğal hakkı olan düğün isteğimden bile siz nasıl olsun isterseniz dedim vazgeçtim (gerçi oynamasanı bilmiyorum isabet oldu ama genede düğünü olsun bir süksesi olsun ister insan) sırf onların gönlü olsun diye nikah yapıyoruz. Düğün yok bişey yok kınaya bile karışıyorlar büyük bi ihtimalle gene gönülleri olsun diye açıkalan (okulun bahçesi oluyor orasıda) olacak. Nişan alışverişi yaptığımız günden beri kulak tıkıyorum (onlar istiyor diye takım giydim herşey onların istediği gibi oldu) ama nereye kadar taviz bir kere verilince arkası muhakkak geliyor ve çok daha fazlası. Hepsi kim için nişanlım için yeterince feragat ettiğime inanıyorum. Paraladım resmen kendimi yawsss tecrübeyle sabittir:D
Genede önerin için saol bebem.a.s.

İstediğim gibi yaptığım zaman değil işte öyle tadı olmuyor surat çekmek var bide işin ucunda .
Mesela sırf kapalılar diye bir kızın en doğal hakkı olan düğün isteğimden bile siz nasıl olsun isterseniz dedim vazgeçtim (gerçi oynamasanı bilmiyorum isabet oldu ama genede düğünü olsun bir süksesi olsun ister insan) sırf onların gönlü olsun diye nikah yapıyoruz. Düğün yok bişey yok kınaya bile karışıyorlar büyük bi ihtimalle gene gönülleri olsun diye açıkalan (okulun bahçesi oluyor orasıda) olacak. Nişan alışverişi yaptığımız günden beri kulak tıkıyorum (onlar istiyor diye takım giydim herşey onların istediği gibi oldu) ama nereye kadar taviz bir kere verilince arkası muhakkak geliyor ve çok daha fazlası. Hepsi kim için nişanlım için yeterince feragat ettiğime inanıyorum. Paraladım resmen kendimi yawsss tecrübeyle sabittir:D
Genede önerin için saol bebem.a.s.

cnm valla ne diyim
kız tarafı sizsiniz istediğin yerde kınayı yaparsın gelende sağolsun gelmeyende
çalgılı bişey istemiyolar demek ki.
sonra kız tarafı olarak düğün isteme hakkınız var yani.
gerçi bunlar zamanı gelince konuşulur düzelir belki herşey üzme kendini

Ok bebemmm sallamıyorum pek be bugün noluyosam fazla duygusalımkaydirigubbakcemile3
Çilek düün ne zaman düğün seninki mayısa gelir galiba.

oy oy oy yeşilim gelmiş.
canım nasılsın.
ay ne güsel evlendin ya. allahım bizede göstersin ogünleri.
mutluluklar dilerim canım..opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar

inş janım rabbım tum sevenlerı kavustursun kısa zamanda

Allah bozmasın canım.Mutluluklaropuyorumnanaktan

sağol jnaım bende senı öpuyrum

eee kızlar nasıl gıdıyor hazırlıklar

böcük neler yaptın gecmıse pek bakamadım senınde cok az kaldı var mı bı eksıgın? gercı eksıkler hıc bıtmıyor ama

Yeşillllllllllllcim hayırlı uğurlu bereketli olsun tekrar.:nazar::nazar::nazar: Nasılsın cici gelinnnn ?j Nasıl gidiyor evli barklı olmak albümüne müsait bir ara foto ekler misin görelim biiii

eregli sen uygun bi dille gelinliğimde nikahımda bi kere olucak istediğim gibi olsun izin verinde falan de anlasınlar biraz bence canım

Back