- 30 Mart 2015
- 98
- 82
- 43
-
- Konu Sahibi bsrbsrgrbz
Arkadaşlar ben 2011 yılından beri evliyim bir belediyede çalışıyorum. devlet memuruyum işim rahat basın yayın elemanıyım. ayrıca hanımlar lokallerinde diksiyon ve hitebet dersi vermekteyim. eşim işten çık böyle ortamlarda çalışılmaz vb. şeyler söylüyordu en son işten çık ya işten çıkacaksın yada boşanacağız sana bir hafta müsade diyor.
Ailem arkamda kızım ne karar verirsen arkandayız biz boşanırsanda arkandayız kapımız sana hep açık diyorlar. bir oğlum var 2,5 yaşında ve eşimle aynı iş yerinin farklı birimlerinde çalışıyoruz. ben eşimle iş yerimde tanıştım.
plöf yapıyo cnm ya bırak 1 hafta git tatile ailenin yanına yada al isten izin git bi tatail o zaman anlar sagmal inek derler bizim orda calısıyosun mis gibi paranda var ohhh kimseye muhtac degilsin basını dik tut kimseye ezdirme kendini 1 hafta ayrı kal esinin aklı basıan gelirArkadaşlar ben 2011 yılından beri evliyim bir belediyede çalışıyorum. devlet memuruyum işim rahat basın yayın elemanıyım. ayrıca hanımlar lokallerinde diksiyon ve hitebet dersi vermekteyim. eşim işten çık böyle ortamlarda çalışılmaz vb. şeyler söylüyordu en son işten çık ya işten çıkacaksın yada boşanacağız sana bir hafta müsade diyor.
Ailem arkamda kızım ne karar verirsen arkandayız biz boşanırsanda arkandayız kapımız sana hep açık diyorlar. bir oğlum var 2,5 yaşında ve eşimle aynı iş yerinin farklı birimlerinde çalışıyoruz. ben eşimle iş yerimde tanıştım.
Şiddet olmasaydı tamir edilebilir görecektim ama şiddet...Kesinlikle olmamalı.Sevgi de bırakmaz saygı da insanda.Neyine saygı duyulur döven birinin ki!
Bence mesele çocuğun perişanlığı değil,onun özgüven kaybı.Evlenmeden önce dilegelmiş miydi çalışma konusu?Şahsen ben eşimle konuşmuştum, beni bana bırak çalışabilirim de,yeri gelir yorulur bırakırım veya sonra yine başlayadabilriim demiştim.O da tamam demişti.
4 yıl sonra onun adına arsa araba ve annesi gilin 20 binliralık borcunu ödedikten sonra geldi hemde.4 yıl sonra mı gelmiş aklına böyle erkeklerin kafasına ıslak odunla vura vura tövbe allahım ya
Ayrıca 1 hafta mühlet ne demek???!1 hafta içinde çıkmayınca dövecek dayak mı atacak ?Evden mi kovacak ne olacak??
4 yıl sonra onun adına arsa araba ve annesi gilin 20 binliralık borcunu ödedikten sonra geldi hemde.
Bu mesele aranızda yeni vuku bulmuşsa bunun sebebi bence oyle kadinin ekonomik ozgurlugunun bi sure sonra adama agir gelmesi gibi basit birsey olamaz diye düşünüyorum.
Ikili iliskiniz nasil? Herhangi bir sogukluk ya da son zamaarda asiri alaka var mi?
Isyerinden biri ile bir yakinlasmasinin var olabilecegi ve bunu sizin duyma ihtimalinize karsi boyle mühletli konustugu geldi aklima ister istemez.
bende belediyenin basın biriminde bi süre çalıştım ama memur değildim bunu belirteyim. eşinizin böyle yerlerde çalışılmaz lafına bi nebze hak verdim çünkü benim bulunduğum belediye neredeyse hepsi akrabaydı laçkalaşmış ilişkiler basın birimi olduğumuz için kayıt alırken pat diye odaya girmeler saat 3 den sonra çekirdek çitleyen hanımlar daha sayamadığım bi çok saçma sebep ve en son nokta ise basın müdürünün beni yeğenine beğenip bende olmaz görüştüğüm biri var dediğim için benimle kafayı bozup bezdirme çabaları sonucu işten ayrıldım. bu nedenle hak verdim eşinize ama basın müdürü bana kafayı takmasa işe devam ederdim büyük ihtimal her gün iş çıkışı ağlamaktan yorulup ben ayrıldım işten. ama eşinizin derdi sadece sizin çalışıyor olmanız gibime geldi şiddet kv falan deyince bunun için boşayacaksa zaten böyle evlilik neyinize gerek?
basın biriminin radyo bölümündeyim radyo yönetmenliği yapıyorum ve kendime ait odam ve ayrıca birde sadece benim kullanabildiğim stüdyom var yani tek başıma stüdyo ile ilgileniyorum.
aslında arada söylüyordu ama birden bire 1,5 gün içinde tamamen kararını vermiş ya çıkarsın ya boşanırız hocalarda kadının çalışmasına gerek yok diyor hele birde erkekli ortamda ise hiç gerek yok zorunluluk yoksa diyip videolar getirdi izletti paranın bereketini götürür diyorlar hocaların bazıları.
annesi gile ilk dile getirince söyledim annesi önce kahkaha attı çık tabi oğoll dedi aradın 1-2 dk geçti siz bilirsiniz aile meselesi dedi sonra 1-2 saat sonra eşim oraya gitmiş zaten ondan sonra olay tamamen koptu.
aramızda zaman zaman soğukluk oluyordu tabi evlilik içinde ama ben genelde alttan almaya çalışan bir yapıya sahibimdir.
işyerinde muhtemelen öyle bir ilişkisi yoktur olsa bile muhakkak duyarım çünkü yakın arkadaşlarım var.