ya çalışmazsın yada boşanırız

Aynı iş yerinde farklı birimlerde çalışıyorsunuz ve orada tanıştınız, yani sonradan işe girmediniz... buna rağmen çalışmanızı istemiyor!
bunun altında başka bişey aradınız mı acaba ?

benim hayatta en nefret ettiğim sey YALAN Sonradan yan cizen insanlardan nefret ediyorum. bunun adı döneklik arkadaşım. benim akrabamada böyle yapıldı ama eniştem eşine asla dayak atmamıştır evden kovmak mı asla. sadece kayın validesinden dolayı calışma denmişti. boşanma noktasına geldiler. babası kızımı eve getir bitsin bu iş dedi. kocası sonra eşinden yana çıktı. çalışmasına bi daha karışmadı. suan çocukları var.

ilk başta biraz ayrı kalın diyecektim. ama şiddet olayı başka hadi bir defa oldu ikinci defa ne yani neresinde tutarsan elde kalıyor.

asla çıkma işinden bağımlı ve özgüvensiz kadin isteyen erkek sorunludur bana göre. Ya kötü niyetleri var yada çok kıskanç. Fakat aynı işyerinde tanışmaniza rağmen bunu istiyorsa kesin kötü bi fikri var.kendinizi savunmasız bırakmayın işinize sahip çıkın pes etmeyin. Boşanma blof tür.

seni annenlere gönderiyo 2 gün boyunca. ne den acaba?????? bu 2 günde neler yapılır. bu işte bir iş var eşinin günahına girmek istemem.

benim eşim annenlere git 2 gün kal demez kalınacaksa kendide gelir öyle kalınır. ben evde yanlız olmak istemiyorum der. ayrıca eşin ailene danış diyorsa gelsinler hep beraber konuşalım demesi lazım.

neyse canım bozma moralini allah büyük. burda neler okuyoruz ailen arkandaymış dağ gibi ailen var. belki eşin iş ciddiye binince mahkeme kagıdı eline gelince hatasını anlar. bazı erkekler cevremden duyuyorum genelde iş ciddileşince aklı başına geliyor. böyle cok duydum. ama senin kinin aklı başına gelmezse kendi bilir. ayrıca bu memurluk anlattıgına göre iyi bir işin varmış. iyi para alıyorsundur diye tahmin ediyorum. sakın böyle bir sey yapma

Hem çalışır vaziyette sizi görüyor hemde evlendikten sonra bu haksızlığı yapıyor size? Ne insanlar var. İşte bir tane daha hukumda
İşiniz çok güzelmiş, rahatta üstelik. Diğer diksiyon kurs eğitmenliğinizde çok hoş.
Aynı iş yerinde çalışmanızdan kaçtığı birşey mi var ?

Eşlerin kendi mallarıymış,eşyalarıymış gibi davranan erkeklerden nefret ediyorum. Evlilik de olsa yani herkes sonuçta bir birey çalışmanız sizin en doğal hakkınız. Hem şiddet var hem de sizin kararlarınıza saygısızlık söz konusu. Evliliğin temeli saygı sevgiden oluşur eğer arada bu yoksa da benim gözümde evlilik bitmiş demektir. Ailenizin arkanızda olması güzel bir şey. Bence sakin kafaya iyice düşünün en güzel ve olması gereken kararı vereceksinizdir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bugün bunu şart koşar yarın başka bir şeyi sonra sen bir bakmışsın ki hem işsizsin, hem güvencesiz, hemde onsuz..

Seni kendine bağımlı hale getirmeye çalışıyor. Hem şiddet, hem tehdit var işin içinde. Ne memurluğunu ne geleceğini yakma.

Bosanmayla, ayrilikla blof cok cirkin geliyor bana. Ayrilmalari bu kadar rahat her isteklerine malzeme edenlerden ayrilacaksin zaten, honk diye kalakalcaklar. Herhalde bunlar esleri kendilerine olup bitiyor, onlarsiz nefes alamiyor saniyorlar ki sanki dunyanin sonuymus gibi bosanma tehditleri.
Ki sizin evliliginizde zaten siddet de varmis. Saygisiz, densiz bir adam. Madem bosanmaya dunden raziymis, 1 hafta zaman lutfetmis, "Hayir, 1 hafta degil, ben 3 gun veriyorum, bosaniyoruz, topla esyani git" diyeceksin boylesine.

Reactions: anu
Siddet olmussa bosan bi de ekonomik ozgurlugunu kaybedersen iyice ona bagimli olursun daha beterini uygulayabilir sana ailen de arkandaymis cocuga annen bakar mis gibi gecinir gidersin taviz verme derim nacizane fikrim budur

Aklınca rest çekiyor bosanacagindan degil.
Buna prim vermeyin.tamam ayrilalim deyin ama sizinki blöf olmasın zira siddette varmış, ne güzel memurmussunuz,ona muhtaç degilsiniz,dik durun o kivransin dursun

ya çıkarsın yada boşanırız dedi. aslında benim kararım şu anda kesin ama yinede fevri mi davranıyorum acaba salim kafa ile düşünemiyorum da mı ki diyerek paylaşmak istedim hepinizde Rabbim razı olsun

Fevri davranan belli ki siz değil eşiniz. Hemen boşanalım ne demek,o göze alıyorsa siz de alırsınız,böyle bir imaj verin bence.Boşanmak lafı eşler arasında ''blöf'' yapma malzemesi asla olmamalı.Evlilik ciddiyet ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…