- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
-
- Konu Sahibi bsrbsrgrbz
Arkadaşlar ben 2011 yılından beri evliyim bir belediyede çalışıyorum. devlet memuruyum işim rahat basın yayın elemanıyım. ayrıca hanımlar lokallerinde diksiyon ve hitebet dersi vermekteyim. eşim işten çık böyle ortamlarda çalışılmaz vb. şeyler söylüyordu en son işten çık ya işten çıkacaksın yada boşanacağız sana bir hafta müsade diyor.
Ailem arkamda kızım ne karar verirsen arkandayız biz boşanırsanda arkandayız kapımız sana hep açık diyorlar. bir oğlum var 2,5 yaşında ve eşimle aynı iş yerinin farklı birimlerinde çalışıyoruz. ben eşimle iş yerimde tanıştım.
benim hayatta en nefret ettiğim sey YALAN Sonradan yan cizen insanlardan nefret ediyorum. bunun adı döneklik arkadaşım. benim akrabamada böyle yapıldı ama eniştem eşine asla dayak atmamıştır evden kovmak mı asla. sadece kayın validesinden dolayı calışma denmişti. boşanma noktasına geldiler. babası kızımı eve getir bitsin bu iş dedi. kocası sonra eşinden yana çıktı. çalışmasına bi daha karışmadı. suan çocukları var.aslında o dedi çalışmanı istemiyorum diye bende bakarız dedim ama annemler her defasında bakın benim kızımı işten çıkaracaksanız çalışma diyecekseniz hiç istemeyinde uğraşmayında dedi. eşim pek ses çıkarmada da onun adına konuşan ailesi tabi çalışsın bizim torunlarımızda çalışıyor okuyor demişlerdi.
ayrıca benim eşim benden tam 10 yaş büyük. beni anlar saygı duyar aklı başında diye düşünmüştüm fakat herşey göründüğü gibi olmuyormuş.
asla çıkma işinden bağımlı ve özgüvensiz kadin isteyen erkek sorunludur bana göre. Ya kötü niyetleri var yada çok kıskanç. Fakat aynı işyerinde tanışmaniza rağmen bunu istiyorsa kesin kötü bi fikri var.kendinizi savunmasız bırakmayın işinize sahip çıkın pes etmeyin. Boşanma blof tür.Arkadaşlar ben 2011 yılından beri evliyim bir belediyede çalışıyorum. devlet memuruyum işim rahat basın yayın elemanıyım. ayrıca hanımlar lokallerinde diksiyon ve hitebet dersi vermekteyim. eşim işten çık böyle ortamlarda çalışılmaz vb. şeyler söylüyordu en son işten çık ya işten çıkacaksın yada boşanacağız sana bir hafta müsade diyor.
Ailem arkamda kızım ne karar verirsen arkandayız biz boşanırsanda arkandayız kapımız sana hep açık diyorlar. bir oğlum var 2,5 yaşında ve eşimle aynı iş yerinin farklı birimlerinde çalışıyoruz. ben eşimle iş yerimde tanıştım.
seni annenlere gönderiyo 2 gün boyunca. ne den acaba?????? bu 2 günde neler yapılır. bu işte bir iş var eşinin günahına girmek istemem.Arkadaşlarım tekrar teşekkür ediyorum hep okurdum fikir edinirdim ilk kez yazdım ve iyiki yazmışım.
şimdi 2 gündür annemin evinde kalıyorum babam kesinlikle gitmiceksin diyor ve daha beni daha önce dövdüğünü evden 1-2 kez kovduğunu da bilmiyor.
bir şey daha danışmak istiyorum. eşim pazar günü git annenlere de bir danış gel dedi ve şu anda annemlerde kalıyorum eve de gitmek istemiyorum. ne yapsam çıkar yol bulamadım gitsem bir dert gitmesem bir dert. çünkü olay hala çözüme kavuşmadı.
Bugün bunu şart koşar yarın başka bir şeyi sonra sen bir bakmışsın ki hem işsizsin, hem güvencesiz, hemde onsuz..
ya çıkarsın yada boşanırız dedi. aslında benim kararım şu anda kesin ama yinede fevri mi davranıyorum acaba salim kafa ile düşünemiyorum da mı ki diyerek paylaşmak istedim hepinizde Rabbim razı olsun